Mailand Communications Oy

Suomeen syntyy suuri korjausrakentaja, kun Renevo ostaa Remonttipartion

Jaa

Vuokratalojen korjaajana tunnettu Renevo laajentaa toimintaansa taloyhtiöiden putkisaneerauksiin ostamalla Remonttipartion Lehto Groupilta.

Ari Saartoala ja Arttu Liukku Renevo Groupista
Ari Saartoala ja Arttu Liukku Renevo Groupista

Marraskuun 2021 lopussa Adelis Equity Partnersin omistukseen siirtyneellä Renevolla on vahva asema vuokratalokiinteistöjen korjausrakentamisessa. Yhtiö ottaa nyt merkittävän kasvuloikan yksityisten taloyhtiöiden suuntaan, kun se ostaa Remonttipartion. Remonttipartio on pääkaupunkiseudun johtavia taloyhtiöiden putkisaneeraajia lähes 30 vuoden kokemuksellaan. Kauppa vaatii vielä kilpailuviranomaisen luvan.

Kaupan jälkeen Renevo Oy ja Remonttipartio Oy muodostavat Renevo Groupin. Siinä syntyy Suomeen uusi suuri toimija korjausrakentamiseen – Renevon liikevaihto oli vuonna 2021 noin 50 miljoonaa euroa ja Remonttipartion noin 32 miljoonaa euroa. Renevo työllistää 100 ja Remonttipartio 120 korjausrakentamisen ammattilaista. Niiden markkinaosuus erityisesti pääkaupunkiseudun asuntokorjauksissa on merkittävä. Renevolla on lisäksi mittavaa toimintaa Lahden ja Jyväskylän talousalueilla.

Yrityskaupalla ei ole vaikutuksia henkilöstön asemaan tai asiakassopimuksiin kummassakaan yhtiössä. Remonttipartion johdossa jatkaa kokenut Ari Saartoala.

Renevo uskoo korjausrakentamisen kasvun jatkuvan

– Sekä Renevo että Remonttipartio ovat hyvin johdettuja, kasvavia ja kannattavia urakoitsijoita. Vuoden 2021 luvut osoittivat selvää kasvua ja kummallakin on tilauskantaa enemmän kuin vuotuisen liikevaihdon verran, kertoo Renevon toimitusjohtaja Arttu Liukku.

– Yhtiöt täydentävät hienosti toisiaan ja osaamme valita projektit, joihin keskitymme. Molemmat ovat kehittäneet prosessinsa tietyn tyyppisten ja tietyn ikäisten talojen korjaamiseen sekä panostaneet pitkäjänteisesti laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Työtä tekemässä on sitoutunut ja osaava henkilöstö, Arttu Liukku summaa.

– Kaupan valmistelussa näkyy Adeliksen vahva asiantuntemus pohjoismaisesta rakennusalasta. Uskomme, että korjausrakentamisen markkina kasvaa ja sille on merkittävä tilaus myös yhteiskunnallisesti. Olemme tyytyväisiä, että onnistuimme luomaan Suomeen vahvan ja kasvavan yrityksen tälle tärkeälle toimialalle, kertoo Renevon hallitukseen kuuluva John-Matias Uuttana Adeliksesta.

Lisätietoja

Renevo: Arttu Liukku, toimitusjohtaja Renevo ja Renevo Group, 040 483 9669, arttu.liukku@renevo.fi

Adelis: John-Matias Uuttana, john-matias.uuttana@adelisequity.com

Remonttipartio: Ari Saartoala, 0400 836 017, ari.saartoala@lehto.fi

Avainsanat

Kuvat

Ari Saartoala ja Arttu Liukku Renevo Groupista
Ari Saartoala ja Arttu Liukku Renevo Groupista
Lataa
Ari Saartoala Renevo Group_250422
Ari Saartoala Renevo Group_250422
Lataa
Arttu Liukku Renevo Group_250422
Arttu Liukku Renevo Group_250422
Lataa
Ari Saartoala ja Arttu Liukku Renevo Group_250422
Ari Saartoala ja Arttu Liukku Renevo Group_250422
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mailand Communications Oy
Mailand Communications Oy
Arkadiankatu 16 B 26
00100 Helsinki

0405670212http://www.mailand.fi

Renevo

Renevo on vuonna 2012 perustettu rakennusalan urakointi­yritys, joka keskittyy suurten kiinteistönomistajien hallitsemien vuokra-asuntokohteiden korjausrakentamiseen. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa ja Jyväskylässä. Työllistämme noin 100 ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli 50 miljoonaa euroa. www.renevo.fi

Remonttipartio

Remonttipartio on 1993 perustettu taloyhtiöiden putkisaneerauksiin pääkaupunkiseudulla erikoistuva urakointiyritys. Olemme toimineet pitkään omalla nimellämme sekä joitakin vuosia Lehto Groupin putkisaneerauksien liiketoimintayksikkönä. 2022 siirryimme yrityskaupalla osaksi Renevo Groupia. Remonttipartio työllistää 120 sitoutunutta ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli 32 miljoonaa euroa.

Adelis Equity Partners

Adelis on pääomasijoittaja, joka toimii kasvukumppanina vahvassa markkina-asemassa oleville pohjoismaisille yhtiöille. Adelis on perustamisestaan lähtien ollut segmenttinsä aktiivisimpia yhtiöitä 31 sijoituksellaan ja yli 130 lisäyritysostollaan. Adelis hallinnoi noin kahden miljardin euron pääomaa. Suomessa Adeliksen nykyisiä ja aikaisempia sijoituskohteita ovat Renevo, Puuilo, Ropo Capital, Quattro Mikenti Group, Med Group, Valtti Kumppanit ja Valamis. www.adelisequity.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mailand Communications Oy

Euroopan komissio on päivittänyt tuoteturvallisuussuosituksia16.9.2021 14:28:07 EEST | Tiedote

Euroopan komissio kokoaa vuosittain yhteen EU:n kansalliset viranomaiset yhteistyöhön tuoteturvallisuuden testaamiseksi. Tuotteiden turvallisuutta koskeva koordinoitu toiminta (CASP) vastaa suositusten laatimisesta. Testit suoritetaan EU:n akkreditoimissa laboratorioissa tuotevalikoimalla, jonka markkinavalvontaviranomaiset valitsevat vuosittain EU:n 27 jäsenvaltiosta (sekä Norjasta, Islannista ja Liechtensteinista).

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme