Suomen Ekonomit - Finlands Ekonomer

Suomen Ekonomien uusi toiminnanjohtaja on Jari Elo

Jaa

KTM Jari Elo aloittaa uudessa tehtävässään 4.6.2019 ja siirtyy toiminnanjohtajaksi 1.9.2019. Nykyinen toiminnanjohtaja Anja Uljas jää eläkkeelle vuoden vaihteessa.

Jari Elo
Jari Elo

Jari Elo on työskennellyt aiemmin mm. Raha-automaattiyhdistyksessä, Suomen Olympiakomiteassa ja TeliaSonerassa markkinoinnin ja viestinnän johtotehtävissä.

”Minua on motivoinut erityisesti työn merkityksellisyys. Suomen Ekonomien tehtävä on tukea ja auttaa ihmisiä työurallaan ja se, jos mikä, on merkityksellistä. Työ on muuttunut ja muuttuu radikaalisti tulevina vuosina. Näin myös Suomen Ekonomien on muututtava. Tähän haasteeseen on tartuttu ja on upeaa päästä mukaan tekemään tätä välttämätöntä muutosta yhdessä osaavan tiimin kanssa”, kommentoi uutta tehtäväänsä Jari Elo.

”Toivotan Jarin ilolla tervetulleeksi joukkoomme. Jari on 2000-luvun johtaja, joka on hankkinut kannuksensa asiantuntijoiden johtamisesta erilaisissa ja erikokoisissa organisaatioissa. Hänellä on kokemusta johtoryhmä- ja hallitustyöskentelystä sekä yhteiskuntasuhteiden hoitamisesta niin yrityksissä kuin järjestöissä”, sanoo Suomen Ekonomien hallituksen puheenjohtaja Timo Saranpää.

Lisätietoja:

Timo Saranpää
hallituksen puheenjohtaja
Suomen Ekonomit
puh. 050 523 6005
timo.saranpaa@ekonomit.fi

Jari Elo
puh. 040 5009840
jari.elo@pp5.inet.fi

Avainsanat

Kuvat

Jari Elo
Jari Elo
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Suomen Ekonomit - Finlands Ekonomer
Suomen Ekonomit - Finlands Ekonomer
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

+358 (0) 20 129 9299http://www.ekonomit.fi

Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden, kyltereiden, palvelu- ja etujärjestö. Yli 52 000 jäsenellään se on Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö. Suomen Ekonomit on kylterin ja ekonomin paras urakumppani, joka edistää jäsentensä osaamista, hyvinvointia ja menestystä työelämässä sekä ekonomikoulutuksen arvostusta. Suomen Ekonomit on mukana neuvottelemassa työehtosopimuksista ja työelämäkysymyksistä osana Akavaa ja akavalaisia neuvottelujärjestöjä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Ekonomit - Finlands Ekonomer

Saako pomo etätyöläiset kukoistamaan vai kangerteleeko johtaminen? Suomen Ekonomit selvitti15.5.2020 15:46:11 EESTTiedote

Ekonomit antavat korona-ajan etäjohtamisesta arvosanan 7,3, kertoo Suomen Ekonomien tuore Jäsenpulssi-kysely. Etätyökonkarien tilanne on hyvä, mutta noin kolmannekselle etätyöhön siirtyminen on aiheuttanut harmitusta ja pulmatilanteita. Jos kaipaa sparrausta uralleen tai haluaa vaikka reflektoida omaa johtamistyyliään, apua voi saada oman ammattiliiton urapalveluista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme