Veikkaus Oy

Suomen kaikkien aikojen suurin rahapelivoitto tarjolla perjantaina - Eurojackpotissa 106 miljoonaa euroa

Jaa

Eurojackpotista ei löytynyt viikolla 20/2022 tiistain arvonnassa yhtään täysosumaa. Tämän viikon perjantaisessa arvonnassa onkin tarjolla Suomen kaikkien aikojen suurin rahapelivoitto, peräti 106 miljoonaa euroa.

Suositun ylikansallisen eurooppalaisen arvontapelin säännöt uudistuivat tämän vuoden maaliskuussa. Silloin pelin maksimivoittosumma nousi 120 miljoonaan euroon ja viikkoarvontojen määrää kasvatettiin kahteen, tiistaihin ja perjantaihin.

- Nyt ollaan jo todella lähellä maksimia. Suomessa ei ole koskaan aikaisemmin ollut tarjolla yli sadan miljoonan euron voittoa. Olisihan se hienoa, jos tuollainen rahapotti pamahtaisi tänne Suomeen, sanoo Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa.

Suomen rahapelien voittoennätys on Siilinjärven Eurojackpot-porukan nimissä. Siilinjärven K-Supermarket Herkkupadassa pelannut 50 osuuden porukka voitti elokuussa 2019 huikeat 91,9 miljoonaa euroa. Eurojackpotissa oli ollut tuolloin 90 miljoonan euron maksimipotti, mutta järjestelmäpeliin osuneet alavoitot nostivat kokonaisvoittosummaa vielä lähes kahdella miljoonalla eurolla. Porukkavoiton jakoi 49 voittajaa, joista yksi oli ostanut itselleen kaksi osuutta.

Tiistain 17.5.2022 arvonnan oikea rivi on 2, 13, 41, 45 ja 50. Tähtinumeroiksi arvottiin 2 ja 3.

5+1-tuloksia oli pelattu yksi: Saksassa. Voiton arvo on noin 1,53 miljoonaa euroa. Myös kaikki kolme 5+0-tulosta löytyivät Saksasta. Niiden voitto-osuus on 288 385 euroa.

Jokerin oikea rivi on 2 2 5 6 4 5 8. Arvonnassa löytyi yksi kuusi oikein -tulos, jolla voittaa 20 000 euroa.

Lomatonnin oikea voittoyhdistelmä on Ateena 6. Tuhannen euron voittoja lähti jakoon neljä kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme