Suomen Kiinteistönvälittäjät ry

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry palkitsi Vuoden Parhaat 2022-voittajat

Jaa
76-vuotias SKVL on Suomen suurin yksityisten välittäjien yhteisö ja verkosto. Suomen Kiinteistönvälittäjät järjesti perjantaina Helsingissä 25.11.2022 jokavuotisen koulutus- ja kokoustapahtuman jäsenistölleen, joka huipentui juhlavaan SKVL Gaalaan. Gaalassa palkittiin muun muassa Vuoden Parhaat 2022-voittajat.
Vuoden Parhaat 2022-voittajien logot.
Vuoden Parhaat 2022-voittajien logot.

SKVL:n jäsentoimistoja on nykyään jo lähes 500, joissa on lähes 1800 välityksen paikallista asiantuntijaa kautta Suomen. Finalistit valitaan tarkan esikarsinnan perusteella, joiden joukosta voittajat valitaan jäsenäänestyksellä. SKVL:n Vuoden kiinteistönvälittäjä on palkittu 1980-luvulta lähtien. Tänä vuonna palkittiin voittajat kolmesta eri kategoriasta: Vuoden Kiinteistönvälittäjä, Vuoden Yritys ja uutena Vuoden Tulokas.

SKVL Vuoden Kiinteistönvälittäjäksi 2022 valittiin Linda Leino Raumalta

Linda Leino työskentelee Satakunnan alueella Haave LKV nimisessä kiinteistönvälitysyrityksessä toimitusjohtajana ja kiinteistönvälittäjänä. Linda on aloittanut kiinteistövälitysalalla vuonna 2011 ja työ on muotoutunut hänelle luontaiseksi osaksi omaa arkea. Hänen menestyksensä perustuu vahvaan henkilöbrändiin, jota hän on lähtenyt rakentamaan aivan uran alusta asti. Linda on pyrkinyt laajaan kouluttautumiseen alalla sekä omaa työskentelytapaansa hän kuvaa asiakaslähtöiseksi.

SKVL Vuoden Tulokkaaksi 2022 valittiin Sari Immonen Raumalta

Sari Immonen toimii kiinteistönvälittäjänä Haave LKV nimisessä kiinteistönvälitysyrityksessä Raumalla. Vuonna 2020 Sarilla oli ajatus uudesta alasta ja vahva intuitio johdatti hänet kiinteistönvälitysalalle. Kiinteistönvälitysalaa Sari kuvailee vastuulliseksi sekä vaativaksi, työn merkityksellisyys on Sarille tärkeää. Hän kuvailee työskentelytapaansa aktiiviseksi sekä tehokkaaksi, uteliaisuus ja tarkkuus johtavat siihen, että hän haluaa oppia uutta jatkuvasti.

SKVL Vuoden Yritykseksi 2022 valittiin Etta LKV Varsinais-Suomesta

Etta LKV on perustettu vuonna 2019 joulukuussa neljän kiinteistönvälittäjän voimin ja toimii Varsinais-Suomen alueella sekä Helsingin alueella. Yrityksen henkilöstöön kuuluu 10 välittäjää, joista yhdeksän toimii Turussa ja yksi Helsingissä. Yritys haluaa olla helposti lähestyttävä ja tämä onkin otettu huomioon brändin imagossa ja toimintatavassa. Asiakaslähtöisyys on yrityksen peruspilari, jota tukevat yrityksen mukaan aktiivisuus, ammattitaitoisuus ja laadukkuus. Markkinointia tapahtuu monipuolisesti erilaisissa kanavissa, kuten sosiaalisessa mediassa, yrityksen nettisivuilla sekä erilaisissa printtimedioissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jussi Mannerberg
Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n (SKVL) toimitusjohtaja
p. 050 339 6214, jussi.mannerberg@skvl.fi


SKVL Vuoden Kiinteistönvälittäjä
Linda Leino
050 569 1732
linda.leino@haavelkv.fi


SKVL Vuoden Tulokas
Sari Immonen
044 056 5603
sari.immonen@haavelkv.fi


SKVL Vuoden Yritys
Etta LKV
Johanna Hansén
040 969 6679
johanna.hansen@ettalkv.fi

Kuvat

Vuoden Parhaat 2022-voittajien logot.
Vuoden Parhaat 2022-voittajien logot.
Lataa
SKVL Vuoden Kiinteistönvälittäjä 2022 Linda Leino.
SKVL Vuoden Kiinteistönvälittäjä 2022 Linda Leino.
Lataa
SKVL Vuoden Tulokas 2022 Sari Immonen.
SKVL Vuoden Tulokas 2022 Sari Immonen.
Lataa
SKVL Vuoden Yritys 2022 Etta LKV.
SKVL Vuoden Yritys 2022 Etta LKV.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry
Suomen Kiinteistönvälittäjät ry
Kalevankatu 4, 3. krs
00100 Helsinki

09 5308 500, liitto(at)skvl.fihttp://www.skvl.fi

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry on Suomen suurin ja vanhin kiinteistönvälityksen verkosto, joka koostuu lähes 500 paikallisesta toimistosta ja 1800 välittäjästä ympäri Suomen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Kiinteistönvälittäjät ry

Suomen Kiinteistönvälittäjien jäsenyrityksillä ei ole välittäjäkatoa, vaikka markkina on hiljaisempi kuin vilkkaimpina vuosina 2020 ja 202110.5.2023 16:10:38 EEST | Tiedote

Helsingin Sanomat kirjoitti 10.5.2023 siitä, että sadat välittäjät pakenevat alalta, kun kauppa ei käy yhtä hyvin kuin viime vuosina. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyrityksissä tätä ei ole havaittu, vaikka kokonaiskauppamäärät ovat jonkin verran alhaisemmat. ”Jäsenmäärämme on itse asiassa jonkin verran kasvaneet”, toteaa toimitusjohtaja Mannerberg. ”Uusia yrityksiä liittyy mukaan viikoittain”, hän lisää.

Suomen asuntomarkkinat elpyvät – mikä on uusi normaali? – SKVL:n ennuste keväälle 202329.3.2023 06:01:00 EEST | Tiedote

Nato tuo lisävauhtia ja uskoa asuntomarkkinoille. Lisäksi vaalien tulosta odotellaan. Suomen Kiinteistönvälittäjien n. 1800 henkilöstä ja 500 toimistosta koostuva koko maan kattava asuntokaupan asiantuntijaryhmä on valmistellut uuden ennusteen tämän kevään ja alkukesän osalta. ”Markkinat elpyvät hyvää vauhtia ja kyselymme perusteella sekä myyjien että ostajien aikomukset asunnon vaihtoon ovat vahvasti nousseet”, kertoo SKVL:n toimitusjohtaja Jussi Mannerberg. On selvästi havaittavissa, että asuntoja vaihdetaan tarpeeseen ja myös ensiasuntoja hankitaan nyt enemmän.

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n viesti äänestäjille ja uudelle hallitukselle29.3.2023 06:00:00 EEST | Tiedote

Suomen asuntomarkkinat ovat käyneet kovassa vuoristoratamaisessa käsittelyssä viimeisten viiden vuoden aikana. On koettu pitkään jatkuneen alhaisten korkojen noste. On nähty maailmanlaajuisen epidemian aiheuttama yllättävä suurempien asuntojen ostotarve. Kaiken päälle on jouduttu Venäjän hyökkäyssodan myötä aiheutuneisiin nopeiden talouden muutosten vaikutuksiin kuten kohonnut inflaatio, korkotaso ja energian hinta.

SKVL:n ylimääräinen markkinakatsaus: Kerrostaloasuntokaupan nousu kasvukeskuksissa alkanut – Pankit talokaupan tulppana pienemmillä paikkakunnilla3.3.2023 06:00:00 EET | Tiedote

SKVL:n helmi-maaliskuun vaihteessa tekemän ylimääräisen jäsenkyselyn vastauksista selviää, että asunnonvaihtajien liikehdintä on kasvanut merkittävästi. Kyselyt ja tarjoukset myynnissä olevista asunnoista ovat vilkastuneet merkittävästi ja kauppojen määrä kasvaa eniten kasvukeskusten kerrostaloasunnoista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme