Blockstore Group

Suomen Korttelikauppa Oy keräsi 1 miljoonan euron rahoituksen rakentaakseen palvelukonseptin tulevaisuuden itsepalvelukaupoille

Jaa
Helsinki, Suomi, 1 heinäkuuta, 2021 – Suomen Korttelikauppa Oy, itsepalvelukaupparatkaisuja tarjoava teknologiayritys, ilmoitti tänään keränneensä miljoonan euron Seed B -rahoituksen. Yritys käyttää varat kiihdyttääkseen teknologia-alustansa kehitystyötä ja kansainvälisille markkinoille etenemistä. Rahoituksen takana on ruotsalainen sijoitusyhtiö Nidoco AB.
Suomen ensimmäinen kassaton kauppa aukaisi ovensa Helsingissä kesällä 2020. Kuvaaja: Harri Töhönen. Kuvat ovat vapaasti julkaistavissa.
Suomen ensimmäinen kassaton kauppa aukaisi ovensa Helsingissä kesällä 2020. Kuvaaja: Harri Töhönen. Kuvat ovat vapaasti julkaistavissa.

Suomen Korttelikauppa Oy on teknologiayritys, jonka liiketoiminta on suunnattu sekä B2B- että B2C-toimijoille ratkaisemaan haasteita, joita lähikaupan nykyisistä liiketoimintamalleista syntyy vähittäiskauppiaille ja kuluttajille. Vähittäiskauppiaille tarjotaan miehittämättömiä itsepalvelukauppoja kokonaispalveluna, kun taas kuluttajille Korttelikauppa tarjoaa tulevaisuuden itsepalvelukauppoja, jotka palvelevat monimuotoisten asuinalueiden tarpeita. Autonomiset kaupat ja ne mahdollistava teknologia-alusta tarjoavat nopean, miellyttävän ja mutkattoman ostokokemuksen.     

-  Olemme luomassa vähittäiskaupan tulevaisuutta uudelleen. Verkkokauppa ja ruokalähettipalvelut muuttavat osto- ja myyntitottumuksiamme, joten on luonnollista, että myös kuluttajan vaatimukset lähikauppoja kohtaan kehittyvät. Kivijalkakauppojen määrä on viime vuosikymmeninä vähentynyt, mutta meidän ratkaisumme tuo kivijalkakaupat takaisin paikallisesti modernilla tavalla. Tämä luo suuria mahdollisuuksia jokaiselle vähittäiskauppiaalle ja tukee muutosta, jota kuluttajat kaipaavat. Meillä ja kaikilla muillakin vähittäiskauppiailla on nyt paremmat mahdollisuudet vaikuttaa positiivisesti kuluttajan hyvinvointiin joka päivä. Ratkaisumme tarjoaa ainutlaatuista arvoa jokaiselle sidosryhmällemme ekosysteemissämme. Visiomme on tehdä ratkaisustamme tehokkain lähikauppapalvelujen konsepti, joka tarjoaa poikkeuksellista asiakaskokemusta paikallisesti kestävällä pohjalla. Tässä onnistumme rakentamalla tehokkaimman ja moderneimman teknologia-alustan, kommentoi toimitusjohtaja Jussi Nummela.   

Korttelikauppa on perustettu tammikuussa 2020 ja yrityksellä on tällä hetkellä 6 lähikauppaa pääkaupunkiseudun alueella. Korttelikaupan kilpailuetu tulee sen kyvystä yhdistää uusin teknologia vähittäiskaupan prosesseihin ja sitä kautta mahdollistaa uusia myyntikanavia paikallisesti kaupunki- ja maaseutualueille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:


Henna Hynynen
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Suomen Korttelikauppa Oy
henna.hynynen@korttelikauppa.fi
www.korttelikauppa.fi

Kuvat

Suomen ensimmäinen kassaton kauppa aukaisi ovensa Helsingissä kesällä 2020. Kuvaaja: Harri Töhönen. Kuvat ovat vapaasti julkaistavissa.
Suomen ensimmäinen kassaton kauppa aukaisi ovensa Helsingissä kesällä 2020. Kuvaaja: Harri Töhönen. Kuvat ovat vapaasti julkaistavissa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Blockstore GroupSuomen Korttelikauppa Oy
Korttelikauppa on suomalainen teknologiayritys, joka tekee itsepalveluostamisesta nopeaa, miellyttävää ja mutkatonta. Yritys tarjoaa vähittäiskauppiaille miehittämättömiä itsepalvelukaupparatkaisuja ja kuluttajille itsepalvelukauppoja lähellä naapurustoissa. Korttelikauppa tekee yhteistyötä monien kumppaneiden kanssa rakentaakseen kestäviä itsepalvelukaupparatkaisuja ja puskee vähittäiskaupan innovaatiota eteenpäin, jotta ala saa keinoja vastata kuluttajien muuttuviin tarpeisiin. Yritys on perustettu vuonna 2020 ja sitä johtaa tiimi, jolla on vahva osaaminen liiketoiminnan kehittämisestä, digitalisaatiosta ja teknologiasta.

Nidoco AB
Nidoco AB on ruotsalainen sijoitusyhtiö, jonka strategiana on luoda arvoa aktiivisen omistamisen kautta pörssilistatuissa ja listaamattomissa yhtiöissä. Nidoco on neljän pohjoismaisen pörssiyhtiön johtava osakkeenomistaja, minkä lisäksi yhtiöllä on suoria ja epäsuoria omistuksia yli 250 listaamattomassa yrityksessä maailmanlaajuisesti. Nidoco on itsenäinen osa Alexander ja Albert Ehrnroothin omistamaa Virala Groupia. www.nidoco.se