Suomen Kennelliitto ry

Suomen Latu palkitsi Kennelliiton Vuoden liikuttajana

Jaa

Koska koirat liikuttavat omistajiaan ahkerasti, on Suomen Latu ry myöntänyt Suomen Kennelliitolle Vuoden liikuttaja -huomionosoituksen. Se jaettiin Suomen Ladun vuosikokouksessa 26.4.2020.

Kuva: Kerttu Penttilä
Kuva: Kerttu Penttilä

Tilastokeskus on arvioinut, että Suomessa on noin 700 000 koiraa. Ne liikuttavat omistajiaan päivittäin yli kaksi miljoonaa kertaa. Liikkuminen ja harrastaminen koiran kanssa tekee hyvää niin ihmiselle kuin ihmisen nelijalkaiselle kaverillekin.

- Koira liikuttaa suomalaisia säällä kuin säällä ja vie ulos kaiken ikäisiä, lisäten suomalaisten hyvinvointia niin hyvinä kuin huonoina hetkin, toteaa Suomen Ladun puheenjohtaja Kirre Palmi.  

- Olemme Kennelliitossa erittäin iloisia tästä huomionosoituksesta, kiittää Kennelliiton hallituksen puheenjohtaja Harri Lehkonen.

Kennelliitto lähes 150 000 jäsenensä voimin toimii koirien ja koiraharrastuksen puolesta. Liiton toiminnan piirissä on reilusti yli 70 erilaista koiraharrastuslajia, joista jokainen voi löytää itselleen ja koiralleen parhaiten sopivan. Viime vuonna erilaisia koiraharrastussuorituksia oli yli 360 000.

Koiran kanssa voi harrastaa paljon myös vapaamuotoisesti. Kaikki koirat kaipaavat säännöllistä liikuntaa ja rodunomaista tekemistä.

- Meidän tehtävämme on tarjota koirille hyvä arki, jossa niiden tarpeet täyttyvät, painottaa Lehkonen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kennelliiton hallituksen puheenjohtaja
Harri Lehkonen
harri.lehkonen@kennelliitto.fi
puh. 050 329 2188

Kuvat

Kuva: Kerttu Penttilä
Kuva: Kerttu Penttilä
Lataa
Kuva: Kerttu Penttilä
Kuva: Kerttu Penttilä
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Suomen Kennelliitto ry
Suomen Kennelliitto ry
Kamreerintie
02770 Espoo

09 887 300http://www.kennelliitto.fi

Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry on vuonna 1889 perustettu koira-alan asiantuntijajärjestö sekä koirien kasvattajien, omistajien ja harrastajien edunvalvoja. Meillä on noin 146 000 henkilöjäsentä sekä noin 2000 jäsenyhdistystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Kennelliitto ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme