Suomen Lions-liitto ry - Finlands Lionsförbund rf

Suomen Lions-liiton uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Petri Kaukiainen

Jaa

Suomen Lions-liitto ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu VM Petri Kaukiainen, joka aloittaa tehtävässä 1.8.2021.

Petri Kaukiainen / Kuva: Laura Moisio
Petri Kaukiainen / Kuva: Laura Moisio

Kaukiainen on toiminut vapaaehtoistoiminnassa Suomen Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirin toiminnanjohtajana yli kymmenen vuotta sekä aiemmin Suomen Partiolaisissa. Kaukiaisella on myös monipuolista kokemusta erilaisista viestinnän tehtävistä muun muassa Suomen 4H-liitossa ja paikallislehti Länsiväylässä.

- Ihmiset sitoutuvat Lions-järjestöön suurella sydämellä, koska heillä on vahva tahto ja motivaatio saada hyvää aikaan ja tekeminen perustuu vapaaehtoisuuteen.

Lionstoiminta on ollut Kaukiaiselle läsnä lapsuuden partioharrastuksessa, jossa paikallinen klubi tuki partion lippukuntaa. Hän uskoo, että toimintaan kuuluva vastuutehtävien jatkuva kierto tekee järjestöstä dynaamisen ja myös uusien sukupolvien saavuttaminen jäseniksi on mahdollista.

- Lionstoiminnan vahvuus tulee paikallisesta tekemisestä paikallisiin tarpeisiin ja lähimmäisistä huolehtimiseen yli sukupolvien globaalien tavoitteiden ohella.

Lauantaina 12.6. järjestetään Suomen Lions-liiton 68. vuosikokous, joka on suomalaisen leijonaväen pääjuhla. Euroopan suurin vuotuinen lionstapahtuma tuo järjestävälle paikkakunnalle yleensä noin 1 000−2 000 vierasta kaksi-kolmipäiväiseen tapahtumaan.

Vallitsevista olosuhteista johtuen liitto järjestää vuosikokouksensa etänä ja tavoittelee jo toisena peräkkäisenä vuonna poikkeuksellisen suurta verkkokokousta, jossa osallistujilla on myös puhemahdollisuus. Kokoukseen on ilmoittautunut yli 900 äänioikeutettua edustajaa. Myös muille kuin virallisille edustajille järjestetään mahdollisuus seurata vuosikokousta livestriiminä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Suomen Lions-liiton varapuheenjohtaja Sanna Mustonen
sanna.mustonen@lions.fi
050 331 5517

Toiminnanjohtaja Maarit Kuikka
maarit.kuikka@lions.fi
050 331 5517

Kuvat

Petri Kaukiainen / Kuva: Laura Moisio
Petri Kaukiainen / Kuva: Laura Moisio
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lions-liitto ry - Finlands Lionsförbund rf
Suomen Lions-liitto ry - Finlands Lionsförbund rf
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

http://www.lions.fi

Suomen Lions-liitto on valtakunnallinen kattojärjestö, jonka lionsklubit perustivat 24.10.1960 hoitamaan valtakunnallista yhteistyötä, maanlaajuisia kampanjoita ja tukemaan klubien toimintaa.

Liitto järjestää nuorisovaihtoa, kouluttaa ja valmentaa sekä vastaa Suomen lionsklubien kansallisista ja kansainvälisistä aktiviteeteista ja yhteistyöstä. Suomen Lions-liitto kuuluu kansainväliseen Lions Clubs International -järjestöön. Suomen Lions-liiton jäsenmäärä on noin 20 000.

Lions Clubs International on kansainvälinen palvelujärjestö. Siihen kuuluu yli 48 000 lionsklubia ja 1,4 miljoonaa jäsentä noin 210 maassa. Kansainvälinen päämaja on Oak Brookissa, Illinoisin osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Lue lisää toiminnasta www.lions.fi, www.facebook.com/LionsFinland,https://twitter.com/LionsFinland ja www.instagram.com/suomen_lions_liitto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lions-liitto ry - Finlands Lionsförbund rf