FolkhälsanFolkhälsan

Suomen Lucia-neito tukee apua tarvitsevia perheitä

Jaa
Valokuvaaja: Folkhälsan/Askar Ibragimov
Valokuvaaja: Folkhälsan/Askar Ibragimov

Suomen Lucia-neito 2018, Lucia-keräys ja tämänvuotinen Lucia-ohjelma

Äänestys vuoden 2018 Suomen Lucia-neidosta on parhaillaan käynnissä, ja viimeinen äänestyspäivä on keskiviikkona 28. marraskuuta. Ehdokkaiden esittelyt ja äänestysohjeet löytyvät osoitteesta www.lucia.fi. Apua tarvitseville perheille suunnattu Lucia-keräys jatkuu tammikuun 2019 loppuun asti.

Lucia auttaa apua tarvitsevia lapsiperheitä

Lucia-keräys kerää varoja myös tänä vuonna auttaakseen suomalaisia lapsiperheitä, joilla on eri syistä johtuen haasteita selviytyä jokapäiväisestä elämästään. Vuonna 2017 Lucia-keräys tuotti noin 164 000 euroa. Folkhälsan järjesti viime vuoden keräystuotoilla muun muassa FamiljeKraft-leirejä perheille, jotka ovat vaarassa uupua.

Tule katsomaan Suomen Lucia-neitoa

Professori Sixten Korkman kruunaa Suomen Lucia-neidon Helsingin tuomiokirkossa torstaina 13. joulukuuta kello 17. Sen jälkeen Lucia-kulkue matkaa Helsingin keskustan läpi. Lucia-neito on jo varattu lähes 100 vierailukäynnille. Suomen Lucia-neito avaa Lucia-markkinat lauantaina 8. joulukuuta kello 11.00 Helsingin Keskuskadulla. Lucia esiintyy Mercatorin pihalla Forum-korttelissa Lucian päivän aamuna 13. joulukuuta kello 8.

Suomen Luciasta vastaa Folkhälsan yhteistyössä Hufvudstads­bladetin ja Svenska Ylen kanssa.

Viestintäpäällikkö Camilla Westerlund antaa lisätietoja,
puh. 050 374 8239.

Voit lähettää myös sähköpostia osoitteeseen lucia@folkhalsan.fi.

Tykkää Suomen Luciasta Facebookissa facebook.com/finlandslucia.

Yhteyshenkilöt

Camilla Westerlund
Viestintäpäällikkö
puh. 050 374 8239

Kuvat

Valokuvaaja: Folkhälsan/Askar Ibragimov
Valokuvaaja: Folkhälsan/Askar Ibragimov
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Folkhälsan
Folkhälsan
Topeliuksenkatu 20
00250 Helsinki

09 315 000http://www.folkhalsan.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Folkhälsan

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme