Suomen ravintola-alan suuret toimijat yhdistävät voimansa yhteisen turvallisuuden edistämiseksi

Jaa

McDonald’s, Hesburger, Kotipizza, Restel, SOK ja Subway ovat yhdessä sitoutuneet hallituksen linjauksiin rajoittaa julkisia kokoontumisia ja välttää tarpeetonta oleilua ravintoloissaan.

Suomen suurimmat ravintola-alan toimijat ovat tehneet ravintoloissaan varotoimenpiteitä COVID-19-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Uusien toimintatapojen lisäksi ravintola-alan toimijat ottavat itsesäätelyvastuuta poikkeuksellisessa tilanteessa ja rajoittavat julkisia kokoontumisia ja tarpeetonta oleskelua ravintoloissaan. Asiakkaat ovat edelleen tervetulleita ravintoloihin, mutta kyseisten ketjujen ravintolat sitoutuvat ohjeistamaan asiakkaitaan, etteivät he oleskele ravintolatiloissa tarpeettomasti tai kokoonnu ravintoloihin isoissa ryhmissä. Näin pyritään varmistamaan asiakkaille ja työntekijöille turvallinen ravintolaympäristö.

Lisäksi asiakkaita kannustetaan käyttämään lähimaksua sekä autokaista- ja kotiinkuljetuspalveluja.

”Voimme yhdessä isoina toimijoina tehdä erityisen paljon asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuuden lisäämiseksi. Pyydämme nyt myös asiakkailtamme yhteistyötä yhteisen turvallisuuden edistämiseksi ja kannustamme heitä käyttämään autokaistaamme ja kotiinkuljetuspalveluamme”, linjaa McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

”Tällaisessa tilanteessa jokaisella ihmisellä on tärkeä rooli. Huolehditaan toisistamme pitämällä riittävä turvaväli muihin ihmisiin”, muistuttaa Hesburgerin toimitusjohtaja Kari Salmela.

”Noudot ovat olleet keskeinen osa Kotipizzan toimintaa ketjun synnystä lähtien ja viime vuosina olemme panostaneet voimakkaasti kuljetuksiin. Nyt pyrimme laajentamaan kuljetuspalvelun nopeasti mahdollisimman moneen ketjun ravintolaan”, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

”Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme panostaneet kotiinkuljetuspalveluihin, jolla pystymme palvelemaan muun muassa riskiryhmiin kuuluvia. Kaikkien ravintoloidemme annokset voi tilata myös take away -annoksina, joka palvelee muun muassa etätyötä tekeviä”, kertoo Restelin toimitusjohtaja Mikael Backman.

”S-ryhmän toiminnan kulmakiviä on vastuullisuus, jota toteutamme aina niin, että meidän ravintoloissamme on turvallista asioida. Tässä erityisessä tilanteessa teemme vielä enemmän taataksemme asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuuden. Tällainen yritysten välinen yhteistyö on loistava esimerkki uuden missiomme Tehdään yhdessä parempi paikka elää toteutuksesta”, painottaa SOK:n matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta vastaava johtaja Juha Lindholm.

”Ihmisten turvallisuudesta huolehtiminen on meille aina ensisijaista. Vallitsevassa tilanteessa haluamme toteuttaa vastuullisia toimenpiteitä, jotta voimme omalta osaltamme edistää mahdollisimman kokonaisvaltaisesti kaikkien hyvinvointia. Paikalliset yrittäjämme ovat yksimielisesti sitoutuneet noudattamaan päätettyä toimenpidettä”, sanoo Subwayn Suomen maajohtaja Petteri Lehtimäki.

Suomen ravintola-alan suuret toimijat seuraavat jatkossakin viranomaisohjeita ja tilanteen kehitystä tarkasti. Tarvittaessa suojatoimia lisätään entisestään, jotta pystytään varmistamaan asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus.

 

Lisätiedot:

McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Hesburgerin viestintäpäällikkö Heini Santos, puh. +358 50 310 3054, heini.santos (at) hesburger.fi

Kotipizzan viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Antti Isokangas, puh. +358 40 511 3799, antti.isokangas (at) kotipizzagroup.com

RestelOy:n toimitusjohtaja Mikael Backman, puh. +358 40 484 1268, mikael.backman (at) restel.fi

SOK:n johtaja, ravitsemiskaupan kentän ohjaus, Juha Lindholm, puh. +358 10 768 2849, juha.lindholm (at) sok.fi

Subwayn Suomen maajohtaja Petteri Lehtimäki, puh. +358 40 830 9476, petteri.lehtimaki (at) subway.fi

Tietoja julkaisijasta

Cocomms Oy
Kaisaniemenkatu 1 B
00100 Helsinki

http://cocomms.com

Cocomms Oy on vaikuttavaa vuoropuhelua rakentava viestintätoimisto. Uskomme, että vaikuttavuus syntyy ymmärryksen, vuoropuhelun ja valmentavan johtajuuden kautta. Olemme rohkea ja luotettava kumppanisi, oli kyse sitten muutoksesta, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta tai brändin kirkastamisesta. Asiakkaitamme ovat muun muassa McDonald’s, Netflix, Fujitsu, Veikkaus, Sosiaali- ja terveysministeriö, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL ja BlackRock. Cocommsin vuoden 2018 liikevaihto oli 3,6 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on 30 työntekijää, ja se on täysin suomalaisessa omistuksessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Cocomms Oy

Sari Brander Cocommsin asiakaskokemus- ja liiketoimintajohtajaksi12.2.2018 16:01:00 EETTiedote

Liikkeenjohdon konsultti Sari Brander (KTM) on aloittanut tänään viestintätoimisto Cocomms Oy:n asiakaskokemus- ja liiketoimintajohtajana. Hänen tehtäviinsä kuuluvat yhtiön myynnin ja markkinoinnin sekä asiakaskokemuksen kehittäminen ja johtaminen. Sarilla on vahva kokemus liikkeenjohdon konsultonnista, liiketoiminnan vetämisestä sekä it-järjestelmien käytöstä myynnin ja markkinoinnin tukena. Tavoitteena on nostaa Cocomms seuraavalle, uudelle tasolle digitaalisuuden, muutoksen johtamisen sekä vaikuttamisen alueilla. Cocomms haluaa toimia itse, niin kuin opettaa. ”Olen todella innostunut mahdollisuudesta päästä tekemään vahvan asiantuntijajoukon kanssa uudenlaista toimistokonseptia viestinnän kenttään. Uskon, että pääsemme nopealla sykkeellä, vielä tämän vuoden aikana esittelemään asiakaskenttään uusia kokemuksia luovaa malliamme”, Sari Brander sanoo. Cocomms käy itse läpi transformaatiota, jossa palveluja luodaan ja kehitetään vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Viestintä luo va

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme