Suomen Vesileikkaus Oy

Suomen Vesileikkaus osti Avemetin

Jaa

Keuruulainen Suomen Vesileikkaus Oy on ostanut järeiden teräslevyaihioiden valmistamiseen erikoistuneen tamperelaisen Avemet Oy:n. Kauppa vahvistaa merkittävästi Suomen Vesileikkaus Oy:n asemaa voimakkaasti kilpaillulla toimialalla esivalmistettujen komponenttien toimittajana konepajateollisuudelle.

Suomen Vesileikkaus Oy muodostaa Avemet Oy:n ja vuonna 2012 ostetun riihimäkeläisen Prolaser Oy:n kanssa konsernin, jonka yhteenlaskettu liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa ja joka työllistää noin 120 työntekijää.
 
–Kaupan myötä konsernimme palveluvalikoimasta tulee markkinoiden kattavin konepajateollisuuden aihioleikkauksessa, kertoo Suomen Vesileikkaus Oy:n toimitusjohtaja Jori Antila. Konsernin palvelutarjontaan tulee laser- ja vesisuihkuleikattujen aihioiden lisäksi poltto- ja plasmaleikkeet.
 
Kauppa kasvattaa selvästi konsernin tuotantokapasiteettia. Koneiden suuri lukumäärä on tärkeä kilpailuetu nopeiden toimitusten ja hyvän toimitusvarmuuden varmistamiseksi. Konekantaan tulee Suomessa harvinaiset 2 000 tonnin särmäyspuristin ja mankeli, jonka valssausvoima on 1 200 tonnia.
 
Palvelutarjonta laajenee sekä leikkausmenetelmissä että materiaaleissa. Konserni tarjoaa kaikki teollisuuden tarvitsemat leikattavat levyosat sekä hitsausviisteet, särmäykset, mankeloinnit, poraukset ja kierteitykset. Merkittävän lisän tuo myös Avemetille myönnetty sertifikaatti kantaviin terärakenteisiin tarvittavien komponenttien CE-merkintään. – Tämä avaa mahdollisuuksia laajentaa toimintaamme rakentamisen alueelle, Antila kertoo.
 
Avemet Oy jatkaa nykyisissä tiloissaan Tampereen Messukylässä. Yrityksen 25 työntekijää siirtyvät Suomen Vesileikkaus Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä mukaan lukien aikaisemmat yrittäjät Jukka Seppä ja Tuomo Valkama.
 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Suomen Vesileikkaus Oy: toimitusjohtaja Jori Antila, p. 040 565 7062; liiketoimintajohtaja Martti Lahtinen, p. 040 5877 838
Avemet Oy: myyntijohtaja Jukka Seppä, p. 050 500 4259

Tietoja julkaisijasta

Suomen Vesileikkaus OySuomen Vesileikkaus Oy on vuonna 2000 perustettu levy- ja putkiaihioiden valmistamiseen leikkaamalla ja särmäämällä erikoistunut alihankintayritys. Yhdessä tytäryhtiöiden Avemet Oy:n ja Prolaser Oy:n kanssa Suomen Vesileikkaus Oy muodostaa Suomen oloissa ainutlaatuisen tehokkaan ja monipuolisen kokonaisuuden, joka toimittaa vuositasolla noin 120 työntekijän voimin asiakkailleen yli 12 000 tonnia terästä ja alumiinia - jalostettuna sovittuun valmiusasteeseen. www.suomenvesileikkaus.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Vesileikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme