Suomen Voimanostoliitto rySuomen Voimanostoliitto ry

Suomen Voimanostoliiton tiedot klassisen voimanoston SM-kisojen järjestämisestä Oulussa 13. – 15.3.2020

Jaa

Koska klassisen voimanoston SM-kilpailuihin Oulussa 13. – 15.3.2020 on odotettavissa huomattavasti vähemmän väkeä kuin 500 henkilöä, mikä on Valtioneuvoston tänään suosittama raja yleisötilaisuuksien järjestämisestä, on liitto päättänyt, että kilpailut järjestetään.

Jotta koronaviruksen Covid-19 leviämisen riski voidaan minimoida, teemme seuraavat poikkeukset järjestelyiden osalta:

 1. Yleisölle suositellaan, että tällä kertaa ei tulla paikanpäälle vaan sen sijaan kisoja seurataan netistä. Streemauksen kautta näkee suoritukset eri kuvakulmista sekä voi seurata onlinena päivittyvää kilpailupöytäkirjaa. https://live.powerlifter.cz/en-US/live.aspx?id=1727 ja varalta myös linkki pelkkään Youtube-lähetykseemme https://www.youtube.com/channel/UCyWB5Ck0A0DkWuedPtqPNHw/live

 2. Varustarkastusta ei pidetä. Tekninen valvoja, tuomarit ja Jury valvovat varusteiden sääntöjen mukaisuuden yleisellä tasolla.

 3. Lämmittelytilaan saa tulla enintään yksi huoltaja nostajan kanssa.

 4. Jos Sinulla on flunssaoireita, kuulut riskiryhmään, olet käynyt hiljattain epidemia-alueella, älä tule paikalle.

 5. Muista huolehtia käsihygieniastasi useita kertoja kisojen aikana.

 6. Seuraa viranomaistiedotusta koronavirustilanteesta mm. THL:n sivuilta

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Tietoja julkaisijasta

Suomen Voimanostoliitto ry
Suomen Voimanostoliitto ry
Alkkulanraitti 72 as 2
95600 YLITORNIO

+358103094270http://www.suomenvoimanostoliitto.fi

Suomen Voimanostoliitto ry. on Suomen Olympiakomitean jäsenjärjestö, jonka urheilijat ovat Suomen Urheilun Eettisen Keskuksen dopingtestauksen piirissä.

Lisenssinostajia Suomen Voimanostoliitossa on lähes 1 000.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Voimanostoliitto ry

Teija Hakalalle langetettu urheilun toimintakieltoa neljä vuotta dopingrikkomuksen vuoksi30.3.2020 18:12:05 EESTUutinen

Suomen Voimanostoliitto on 3.9.2019 tekemällään päätöksellä langettanut Viialan Virin Teija Hakalalle neljän vuoden mittaisen urheilun toimintakiellon ajalle 3.9.2019 – 24.3.2023 tahallisesta dopingrikkomuksesta. Kiellon pituutta määrättäessä on huomioitu Suomen urheilun eettisen keskuksen asettama väliaikainen urheilun toimintakielto 25.3.2019 alkaen. Hakalan 25.2.2019 antama dopingestin A-näyte oli positiivinen sisältäen klenbuterolia. Urheilun oikeusturvalautakunta on hylännyt Hakalan asiassa tekemän valituksen 20.3.2020 antamassaan päätöksessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme