DNA Oyj

Suomen Yhteisverkko Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Jaa
DNA:n ja Telian yhteisesti omistaman Suomen Yhteisverkko Oy:n toimitusjohtaja Antti Jokinen jättää tehtävänsä yhtiön palveluksessa. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 24.3.2023 alkaen Sami Siiki, joka on aiemmin työskennellyt Telian verkoista vastaavana johtajana ja Suomen Yhteisverkko Oy:n hallituksen varapuheenjohtajana.
Suomen Yhteisverkon toimitusjohtajana aloittava Sami Siiki.
Suomen Yhteisverkon toimitusjohtajana aloittava Sami Siiki.

Väistyvä toimitusjohtaja Antti Jokinen on toiminut Suomen Yhteisverkon johdossa yhtiön perustamisesta lähtien. DNA ja Telia perustivat Yhteisverkon vuonna 2014 rakentamaan ja operoimaan omistajilleen matkapuhelinverkkoa Itä- ja Pohjois-Suomessa. Verkon 4G-rakentaminen alkoi vuonna 2015. Vuonna 2021 Yhteisverkon toiminta laajeni lounaaseen Raahe–Loviisa-linjalle, minkä jälkeen Yhteisverkon toiminta-alue on kattanut noin 62,5 prosenttia Suomen maantieteellisestä pinta-alasta.

”Antti Jokinen on ollut yhteistyökykyinen ja aktiivinen johtaja. Vuosien mittaan hänellä on ollut merkittävä rooli sekä Yhteisverkon 4G-rakentamisen onnistuneessa toteutuksessa että nyttemmin 5G-rakentamisen käynnistyksessä Itä- ja Pohjois-Suomen alueella. Kiitän Anttia vuosista Yhteisverkon palveluksessa ja toivotan hänelle menestystä jatkossakin”, kommentoi Yhteisverkon hallituksen puheenjohtaja Mikko Kannisto.

Suomen Yhteisverkon toimitusjohtajana aloittava Sami Siiki on hänkin ollut mukana Yhteisverkon toiminnassa hallitustyön kautta yhtiön perustamisesta lähtien. Siiki on toiminut aiemmin useita vuosia myös yhtiön hallituksen puheenjohtajana. Toimiessaan Telian verkoista vastaavana johtajana hän on päässyt seuraamaan Yhteisverkon rakentamista myös päivittäisessä työssään.

”Olen saanut johtaa verkkojen suunnittelua ja rakentamista monesta näkökulmasta, ja nyt olen erityisen iloinen ja otettu mahdollisuudesta siirtyä luotsaamaan aiempaa konkreettisemmin Suomen Yhteisverkon toimintaa yhtiön laajan 5G-ohjelman loppukirin alkaessa”, Sami Siiki kommentoi.

Suomen Yhteisverkon 5G-rakentaminen jatkuu suunnitelmien mukaisesti. Tällä hetkellä 5G-verkon rakennustöitä tehdään laajasti Itä- ja Kaakkois-Suomen alueilla. Lisätietoja rakentamisesta: https://yhteisverkko.fi/ajankohtaista/

Lisätietoja:

Mikko Kannisto, hallituksen puheenjohtaja, Suomen Yhteisverkko Oy, puh. 044 590 2527, mikko.kannisto@dna.fi

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Telian viestintä, puh. 02040 54000, communications-fi@telia.fi

Kuvat

Suomen Yhteisverkon toimitusjohtajana aloittava Sami Siiki.
Suomen Yhteisverkon toimitusjohtajana aloittava Sami Siiki.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

Suomen Yhteisverkko on DNA Oyj:n ja Telia Finland Oyj:n vuonna 2014 perustama yhteinen verkkoyhtiö, joka suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää matkaviestinverkkoa Pohjois- ja Itä-Suomen alueella.

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1 700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA investigated how Finnish families decide on the ground rules of children’s phone use – decisions on screen time rarely hold8.6.2023 09:30:00 EEST | Press release

In Finnish families, looking after your phone, keeping it with you and answering calls from family members are the three most important ground rules for children when it comes to phones, DNA’s School Survey 2023 reveals. Parents seek to restrict children’s screen time, but the agreements they come to rarely seem to hold in practice.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme