Kustannusosakeyhtiö Otava

Suomenlampaan villa haastaa merinovillan

Jaa

Suomenlampaan villa on parhaimmillaan liki merinovillan veroista: se on lämmintä ja kuohkeaa, hylkii kosteutta ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Lisäksi sillä on erinomainen huopumiskyky. Sanna Vatasen uutuuskirja "BÄÄ! Neulo & virkkaa suomenlampaan villasta" kertoo tästä hienosta raaka-aineesta ja tarjoaa trendikkäitä käsityöohjeita.

BÄÄ! Neulo & virkkaa suomenlampaan villasta -kirjan 32 modernilla ja trendikkäällä ohjeella neulot, virkkaat ja huovutat koko perheelle uutta villaista ylle ja kotiin: korin, myssyn, paidan ja tossut sekä paljon muuta. Töiden toteuttamiseen riittävät perustaidot. Lisäksi saat tietoa suomenlampaan villan ominaisuuksista ja käyttömahdollisuuksista. Käyttämällä suomenlampaan villaa voit tukea ekologista pientuotantoa ja turvata myös uhanalaisten lammasrotujemme eli kainuunharmaan ja ahvenanmaanlampaan säilymisen.

Tule tutustumaan suomenlampaan villaan ja kokeilemaan erilaisia lankoja BÄÄ!-lankalaboratoriossa Helsingin kädentaitomessuilla 10.–12.11.2017 ja Tampereen kädentaitomessuilla 17.–19.11.2017.

Sanna Vatanen tunnetaan suosituista neulekirjoistaan, lukuisista neule- ja virkkausohjeistaan sekä näyttely- ja työpajaprojekteista, joissa aihetta raapaistaan aina pintaa syvemmältä. Taiteilijana ja muotoilijana Sannalle keskeinen teema on ekologisuus, ja hän toimii myös mehiläistarhaajana.

Kirja on heti arvosteltavissa. Arvioitu ilmestymispäivä 8.11.2017.

BÄÄ! messuilla:

Helsingin kädentaitomessut 10.–12.11.2017:

– Lankalaboratorio Moreenin osastolla 6t58 koko messujen ajan

– Sanna Vatanen Kässäkahvilassa lauantaina 11.11. klo 14–14.30

Tampereen kädentaitomessut 17.–19.11.2017:

– Lankalaboratorio osastopaikalla A30

– BÄÄ! Villan tie valmiiksi tuotteeksi -näyttely osastopaikalla E608

– Sanna Vatanen Idealavalla joka päivä klo 13–13.30

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: adele.couavoux@otava.fi, p. 045 142 5272

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

https://otava.fi/

Kustannusosakeyhtiö Moreeni kustantaa kotimaista ja käännettyä käytännön tietokirjallisuutta. Aihepiireinä ovat erityisesti kädentaidot, koti, ruoka ja sisustaminen, luonto ja ympäristö, kulttuurihistoria, perinnerakentaminen sekä monet erilaiset harrastukset. Moreeni on osa Otava-konsernia. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Yhdysvaltojen entisen presidentin puolison Michelle Obaman odotettujen muistelmien kansi on nyt julkistettu. Minun tarinani -kirja ilmestyy 13. marraskuuta 2018 maailmanlaajuisesti25.5.2018 12:20Tiedote

Helsinki/Suomi 25.5.2018 Yhdysvaltojen entisen presidentin puoliso Michelle Obama julkaisi Instagramissa eilen erittäin odotetun elämäkertansa Minun tarinani kannen. Kirja ilmestyy maailmanlaajuisesti 13. marraskuuta 2018. Englanninkielisen alkuteoksen nimi on BECOMING. Michelle Obama valitsi kirjan kanteen Miller Mobleyn valokuvan, joka otettiin tänä vuonna kuvauksissa Washington DC:ssä. Stailauksesta vastasi Meredith Koop, meikistä Carl Ray ja hiuksista Yene Damtew. Kirjan kannen on suunnitellut Crown Publishing Groupin varapääjohtaja, luova johtaja Christopher Brand. Michelle Obama jakoi Instagramissa kirjan kansikuvan ja neljä aiemmin julkaisematonta perhekuvaa, jotka kertovat hänen matkastaan naiseksi, jollainen hän tänä päivänä on. Michelle Obama toteaa (@michelleobama): “Olen haltioissani siitä, että saan jakaa kanssanne kirjani BECOMING kannen. Kirjan kirjoittaminen on ollut minulle henkilökohtaisesti tärkeää ja valaisevaa. Toivon, että kun kirjani BECOMING ilmestyy syksyllä, a

Kevään kotimaisissa kuvakirjoissa ratsastetaan keppareilla ja tutustutaan merkityksellisyyteen14.5.2018 10:16Tiedote

Otavan kevään kotimaiset kuvakirjat huipputekijöiltä kannustavat huomaamaan, kuinka jokainen meistä on tärkeä ja merkityksellinen. Kuvittaja Jenna Kunnaksen ensimmäisessä kuvakirjassa seikkaillaan kirjojen maailmassa. Kikattavan Kakkiainen taas alkaa naurattaa ystäviään television ja sovellusten lisäksi myös perinteisissä iltasatukirjoissa. Tikkumäen kepparikirjassa jaetaan kivoja vinkkejä ja ohjeita pienille keppariharrastajille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme