LOGOMO

Superviikonloppu kokoaa Logomoon tuhansia kävijöitä pikkujoulunviettäjistä lapsiperheisiin

Jaa

Superviikonloppuna 29.11.–1.12.2019 Turun Logomossa järjestetään 22 erilaista tapahtumaa, joissa vierailee viikonvaihteen aikana yhteensä 8 000 kävijää.

Superviikonlopun aikana Logomon kaikki tapahtumatilat ovat käytössä.
Superviikonlopun aikana Logomon kaikki tapahtumatilat ovat käytössä.

Uusina tapahtumina Logomossa toteutetaan tulevana viikonloppuna sekä Turun suurimmat pikkujouludiscot että Suomen suurin lastenfestivaali.

Superviikonlopun aikana lauteille nousevat myös niin stand up -komiikkaa tarjoilevat Ismo Leikola, André Wickström, Eeva Vekki, Matti Patronen, Mikko Vaismaa ja Tommi Ylimäinen kuin Queenin kappaleista koostuva musiikkishow The Miracle – A night with Queen. Lisäksi Logomossa kuullaan myös jazzia ja Ellipsin keikka, järjestetään kokouksia, katsellaan kauhuelokuvia Night Visions -festivaalin merkeissä ja nautitaan brunssista.

– Perjantaiaamusta sunnuntain ja maanantain väliseen aamuyöhön saakka tapahtumatalo ei nuku sekuntiakaan, sanoo Logomon tuotantojohtaja Petteri Unkila.

Ammattitaito varmistaa sujuvat siirtymät

Kahdesti Suomen parhaana isona tapahtumatalona palkitussa Turun Logomossa hommat hoituvat rautaisella rutiinilla.

Huolellinen ennakkosuunnittelu, hyvä aikataulutus ja nopeat vaihdot ovat avaintekijöitä superviikonlopun toteuttamisessa. Käytännössä se tarkoittaa, että kun stand up -koomikko Ismo Leikola lopettelee keikkaansa Logomo-salissa perjantai-iltana, seinän toisella puolella polkaistaan käyntiin Turun suurin pikkujouludisco. Yötä vasten aloitetaan myös Suomen suurimman lastenfestivaalin valmistelut.

­ – Useiden tapahtumien samanaikainen järjestäminen vaatii organisointia monen toimijan kesken. On meidän ammattitaitoamme, että kaikki tapahtumajärjestämisen osa-alueet tekniikasta turvallisuuteen, siivoukseen ja ruokatarjoiluihin ovat aina ajan tasalla, Unkila sanoo.

Unkila muistuttaa, että Logomossa tapahtumien järjestämistä on ajateltu toiminnallisuuden kannalta jo talon rakentamisvaiheessa.

­– Ensimmäisessä kerroksessa ei ole esimerkiksi lainkaan kynnyksiä, jolloin tavaroiden rullailu onnistuu helpommin, sähköä on saatavilla oikeissa paikoissa ja valoille ja äänentoistojärjestelmille on hyvät ripustamismahdollisuudet, Unkila luettelee.

– Kun tiedetään, millaisia esiintyjiä on tulossa, pystytään tapahtumat valmistelemaan niin, että tekniikan rakentaminen palvelee useampaa esiintyjää yhdellä rakentamisella, selvittää Unkila.

 

Tilat muuntuvat tapahtuman mukaan

Sekä Logomon toimitusjohtaja Päivi Rytsä että tuotantojohtaja Petteri Unkila nostavat Logomon vahvuudeksi moneen muuntuvat tilat: Logomossa on 15 erikokoista tilaa, joita voi tarpeen tullen yhdistellä tai laittaa kiinni.

Monipuolinen tapahtumatarjonta vetää Logomoon väkeä sekä yleisö- että yritystapahtumiin tulevan viikonlopun aikana arviolta 8 000 kävijän verran.

Sekä perjantaina että lauantaina järjestettävään pikkujouludiscoon osallistuu kumpanakin iltana noin 1 500 juhlijaa, ja lauantain lastenfestivaalin kiertueen avauskonserttiin on myyty jo lähes tuhat lippua.

­– Ensimmäistä kertaa järjestettävä lastenfestivaali tuo Logomoon yhteiskiertueen merkeissä Hevisauruksen, Ti-Ti Nallen ja Kikattavan Kakkiaisen, kertoo Päivi Rytsä.

Logomon superviikonlopun yleisötapahtumat:

Perjantaina 29.11.2019: Ismo Leikola – jos nyt ihan rehellisiä ollaan -show (kaksi esitystä), Night Visions Turku, The Miracle – A Night with Queen, Flame jazz: Nordic jazz talent night: Wako (no) + Sugarpanda (fi), Logomo Nightclub ­– Turun suurin pikkujouludisco

Lauantaina 30.11.2019: Suomen suurin lastenfestivaali, lauantaibrunssi Kitchenissä, Night Visions Turku, The Miracle – A Night with Queen, Tip tap stand up -pikkujoulushow, Logomo Nightclub ­– Turun suurin pikkujouludisco

Sunnuntaina 1.12.2019: Ellips

Logomon superviikonloppu lukuina:

1 elokuvafestivaali, 6 leffaa

3 stand up -esitystä

4 konserttia

1 lastenfestivaali

1 valokuvakuvanäyttely (Rock upon Logomo)

2 500 ruokailijaa

8 000 kävijää

Kaikki tapahtumatilat käytössä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Päivi Rytsä
Toimitusjohtaja
050 596 0773
paivi.rytsa@logomo.fi

Petteri Unkila
Tuotantojohtaja
044 550 2580
petteri.unkila@logomo.fi

Kuvat

Superviikonlopun aikana Logomon kaikki tapahtumatilat ovat käytössä.
Superviikonlopun aikana Logomon kaikki tapahtumatilat ovat käytössä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

LOGOMO
LOGOMO
Köydenpunojankatu 14
20100 TURKU

029 123 4800http://www.logomo.fi

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii entisessä VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Logomossa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia. Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin yli 400 ihmistä 90 yrityksessä. Logomossa on myös taiteilijatyöhuoneita. Vuonna 2018 Logomossa järjestettiin yhteensä yli 1200 tilaisuutta ja kävijämäärä oli 320 000.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta LOGOMO

Sunborn Eventsistä Logomon uusi pääomistaja30.10.2020 12:00:00 EETTiedote

Ravintola-, catering- ja tapahtuma-alan toimija Sunborn Catering Oy on ostanut Hartela Länsi-Suomi Oy:n osuuden turkulaisesta tapahtumakeskus Logomosta. Omistajavaihdos astuu voimaan 1. marraskuuta 2020. Samassa yhteydessä Sunborn Catering Oy muuttaa nimensä Sunborn Events Oy:ksi. Sunborn Events lähtee kehittämään Logomon palveluita Suomen ykköstapahtumatalona. Muutos ei koske Logomon Toimistot Oy:tä. Sen omistajana jatkaa Erikoissijoitusrahasto Aktia Toimitilakiinteistöt.

Logomo houkutteli viime vuonna 377 000 kävijää, hyvä sijainti ja kasvun mahdollisuudet vetävät toimitilapuolella17.1.2020 12:25:22 EETTiedote

Turkulaiselle tapahtumakeskus Logomolle vuosi 2019 oli hyvä sekä tapahtumapuolen kävijämäärien suhteen että toimitilojen käyttöasteen kannalta. Kongressit, kokoukset ja tapahtumat vetivät Logomoon 57 000 kävijää edellisvuotta enemmän: vuonna 2019 Logomossa vieraili 377 000 kävijää, kun vastaava luku vuonna 2018 oli 320 000. Myös tapahtumapäiviä oli sata enemmän. Toimitilapuolella vuokratilojen käyttöaste lähentelee sataa prosenttia. Tuoreen asiakastyytyväisyystutkimuksen perusteella Logomossa toimivat yritykset uskovat liiketoimintansa kasvuun ja kokevat talon sijainnin vaikuttuvan bisnekseen positiivisesti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme