Kangasala-talo Oy

Susi ulvoo ja muita eläinten ääniä Lasten lauantaissa 27.4.

Jaa
Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo järjestävät Lasten lauantain 27.4.2019. Lasten oma opastus Samuli Heimosen näyttelyyn lähtee klo 10. Hiljainen puu ja soivat metsän otukset klo 11 Kangasala-salissa on samalla kertaa ihastuttava musiikkisatu ja englannin kielikylpy.

Kevään viimeinen Lasten lauantai järjestetään Kangasala-talossa ja Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tulevana lauantaina teemalla eläinten äänet.

Kuvataiteilija Samuli Heimosen Monesta yksi -näyttelyn teoksissa nähdään värikkäitä, mosaiikkimaisesti maalattuja susi- ja koirahahmoja. Lapsille suunnatulla opastuksella klo 10 katsotaan maalauksia ja pohditaan yhdessä eläinten ääniä, sekä sitä miten maalaukset ovat syntyneet.

Omatoimisesti näyttelyyn pääsee tutustumaan koko päivän ajan. Taidemuseoon on vapaa pääsy lapsilta ja heidän mukanaan tulevilta aikuisilta.

Opastuksen jälkeen Lasten lauantai jatkuu Kangasala-salissa esityksellä Hiljainen puu ja soivan metsän otukset klo 11.

Kaikenikäisille lapsille sopiva musiikkisatu on samalla kielikylpy. Tarinaa kuljettaa eteenpäin irlantilainen musiikki. Lapset näkevät ja kuulevat uusia soittimia sekä oppivat leikin ja laulujen kautta englanninkielisiä sanoja.

Esityksen on luonut irlantilainen musiikkikasvatuksen tohtori, FT Thomas Johnston ja suomeksi kääntänyt Noora Karjalainen. Heidän lisäkseen esiintyjänä on Maija Koskenalusta. Esitys kuuluu Kangasalla 25.–27.4. järjestettävän Kangasala Irish Festivalin – The Spring Gathering -festivaalin ohjelmistoon.

Lasten lauantai: Susi ulvoo ja muita eläinten ääniä
Kangasala-talossa ja Kimmo Pyykkö -taidemuseossa la 27.4.2019 klo 10–17

Lasten opastus Samuli Heimosen näyttelyyn klo 10
Taidemuseoon on vapaa pääsy lapsille ja heidän kanssaan tuleville aikuisille koko päivän ajan.

Hiljainen puu ja soivan metsän otukset klo 11
Liput Kangasala-talolta 8 €, Lippu.fi 9,50 € + toimitusmaksut
Kimppalippu neljälle Kangasala-talolta 26 €

Mediakuvat kansiossa:
https://www.dropbox.com/sh/cb7ujv0y5fuy7ii/AAAeapUyd2x6VSMAHKpO8-UPa?dl=0Kuvaaja nimi tiedostossa, mainittava julkaistaessa.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Laura Pekkala
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Kangasala-talo Oy
050 300 1391
laura.pekkala@kangasala-talo.fi

Avainsanat

Kuvat

Lataa
Hiljainen puu ja soivan metsän otukset. Kuva: Harri Mäkipää.
Hiljainen puu ja soivan metsän otukset. Kuva: Harri Mäkipää.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kangasala-talo Oy
Kangasala-talo Oy
Kuohunharjuntie 6
36200 Kangasala

040 773 0148http://www.kangasala-talo.fi/

Kangasala-talo on maan uusin kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Talon avajaisviikkoa vietettiin helmikuussa 2015. Kangasala-talossa on 285-paikkainen konserttisali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria, Kangasalan valtuustosali sekä kunnanhallituksen kokoustila.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasala-talo Oy

Tinapillin alkeet vai sosiaalinen ryhmätanssi? Kangasala Irish Festival tarjoaa irlantilaisen musiikin ja tanssin opetusta aloittelijoista edistyneisiin12.4.2019 15:39:14 EEST | Tiedote

Huhtikuun lopulla 25.- 27.4.2019 järjestettävä irlantilaisen musiikin, tanssin ja kulttuurin festivaali Kangasala Irish Festival - The Spring Gathering tarjoaa ohjelmistossaan konsertteja, elokuvia, tanssia, työpajoja ja jameja. Työpajoissa kiinnostuneet pääsevät kokeilemaan mm. tinapillien alkeita, irlantilaista musiikkia viululla ja kitaralla ja sosiaalista ryhmätanssia. Työpajoja on tarjolla sekä aloittelijoille että edistyneemmille.