Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Suunnistustapahtuma haittaa liikennettä Senaatintorin ympäristössä 11.6. klo 17.30–19.00

Jaa

Suunnistustapahtuma haittaa liikennettä erityisesti Senaatintorin ympäristössä 11.6. kello 17.30–19.00. Poikkeusjärjestelyt aiheutuvat Suunnistuksen maailmancupin sprinttiviesti-kilpailusta, jonka keskuspaikkana on Senaatintori.

Senaatintoria ympäröivät kadut (Aleksanterinkatu, Unioninkatu ja Snellmaninkatu) suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä tapahtuman ajaksi klo 17.30–19.00. Paikalla olevat liikenteenohjaajat opastavat kiertoreittien käytössä.

Raitiovaunulinjat 2, 3, 4 ja 7 ovat poikkeusreiteillä klo 17.30–19.00. Lisätietoja: https://www.hsl.fi/liikennetiedotteet/2019/poikkeuksia-raitiovaunuliikenteessa-suunnistuksen-mc-sprinttiviestin-aikana

Jalankulku ja pyöräily alueella sujuu normaalisti.

Helsingin Suunnistajat pahoittelee tapahtumasta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suunnistuksen maailmancupin sprinttiviesti
Henrik Tala
Kilpailun johtaja
050 574 8811
henrik.tala@helsinginsuunnistajat.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme