HMD Global

Suunnittelija Anya Hindmarch kuvaa Lontoon muotiviikon Nokia 8:lla – tarjoaa fashionistoille mahdollisuuden päästä eturiviin ja kurkistaa kulissien taakse

Jaa

Anya Hindmarch käyttää Nokia 8:n kaksipuolista kuvausmahdollisuutta ja näyttää bothie-kuvauksella hetket ennen AW17-näytöstään ja sen aikana.

Nokia-puhelinten uusi koti, HMD Global tekee yhteistyötä brittiläisen muotisuunnittelijan Anya Hindmarchin kanssa ja tarjoaa uusimmista trendeistä kiinnostuneille pääsyn Lontoon muotiviikolle niin kulisseihin kuin eturiviin – uudella Nokia 8:lla kuvattuna. Nokia 8:lla kuvaavat sekä Anya itse että osa 17.9. järjestettävän näytöksen yleisöstä.

Nokia 8:n kaksipuoleinen kuvausteknologia mahdollistaa etu- ja takakameran kuvan näyttämisen yhtä aikaa jaetussa näytössä. Nokia 8:ssa on ensimmäisenä maailmassa kaksipuoleinen videokuvaus, jonka voi streamata suoraan kamerasovelluksesta sosiaaliseen median kanaviin, Facebookiin ja YouTubeen. Kuvat ja videot näyttävät nyt tarinan molemmat puolet, ja Anyan näytöksen vieraat voivat bothie-kuvausta käyttäen näyttää reaktionsa hänen uuteen kokoelmaansa.

Sarka Baron, HMD Globalin Länsi-Euroopan markkinointijohtaja, kertoo yhteistyöstä:
”Anya on tunnettu luovuudestaan, ja Nokia 8 sopii loistavasti hänen muotishownsa jännittävien hetkien jakamiseen. Näytöksen yleisö voi näyttää Anyan uskomattoman kokoelman ja reaaliaikaiset reaktionsa kaksipuolista kuvausta hyödyntämällä. Meistä on upeaa, että Anya näyttää ensimmäistä kertaa Nokia 8:lla, kuinka hän valmistautuu näytökseen. Näin fanit kaikkialla maailmassa näkevät suunnittelijan perspektiivistä, mitä Lontoon muotiviikkojen taustalla tapahtuu.”

Anya Hindmarshin toteaa kumppanuudesta: “Bothie on tosi hauska ja luova tapa viestiä. Kuvaan näytöksen valmistelun tilan rakentamisesta aina jännittävään kulissien takaiseen valmistautumiseen. Odotan innolla uuden Nokia 8:n bothie-kuvauksen tarjomia mahdollisuuksia.”

Lisätiedot: HMD Press Office: press@hmdglobal.com

HMD Global on Nokia-puhelinten ja -tablettien uusi koti, jonka pääkonttori on Espoossa. HMD muotoilee ja markkinoi älypuhelin- ja peruspuhelinvalikoimaa, joka on kohdennettu useille eri kuluttajaryhmille ja joka tarjoaa puhelimia useissa eri hintakategorioissa. Innovointiin ja korkeaan laatuun sitoutunut HMD Global Oy on Nokia-puhelinten ja -tablettien lisensoija yksinoikeudella. www.hmdglobal.com

Tietoja julkaisijasta

HMD Global
HMD GlobalTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HMD Global

EISA valitsi Nokia 7 plus -puhelimen vuoden 2018 parhaimmaksi kuluttajaälypuhelimeksi15.8.2018 15:50Tiedote

Espoo, 15.8.2018 – Nokia-puhelinten uusi koti HMD Global kertoi tänään, että Expert Imaging and Sound Association (EISA) on valinnut Nokia 7 plus -puhelimen vuoden 2018 - 2019 voittajaksi kuluttajille suunnatussa älypuhelinkategoriassa. EISA:n palkinnot jakaa maailman suurin itsenäisesti toimiva palkintopaneeli, johon kuuluu 55 arvostetuinta erikoisalojen aikakausilehteä ja verkkojulkaisua. Palkintopaneeli kiitti Nokia 7 plus -mallia hienosta muotoilusta, vahvasta suorituskyvystä sekä vaikuttavista kuvausominaisuuksista. Nokia 7 plus sai kovan vastuksen muista testatuista puhelimista, sillä kuluttajaälypuhelinkategoria on yksi kilpailluimmista kategorioista EISA:n vuosittaisessa kilpailussa.

HMD Global esittelee uuden version matopelistä - toimii Facebookin AR-kamerasovelluksella6.8.2018 10:57Tiedote

Nokia-klassikko, matopeli, on pelattavissa Facebookin uudella AR-kamerasovelluksella. Ikoninen peli on päivitetty toimimaan Facebookin kameralla. Mukava tulevat Snake Mask ja Snake Real World, joissa on monipelaajaominaisuus. Pelin fanit voivat lisätyn todellisuuden avulla muuttua ikoniseksi matopelin madoksi ja striimata pelin SUORANA omassa Facebook-uutisvirrassaan. ubettaja Matt Keck on julkistanut #imasnake2-videon juhlistamaan uutta peliversiota. Matt tuli kuuluisaksi netissä alkuperäisellä ”I’am a snake” -videollaan vuonna 2010.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme