MessukeskusMessukeskus

Suuri moottoripyörien koeajokiertue nyt neljällä paikkakunnalla

Jaa

Suuri moottoripyörien koeajokiertue järjestään touko-kesäkuun vaiheessa. Mukana ovat Honda, Yamaha, Harley-Davidson, KTM, Husqvarna, Ducati, Triumph, BMW, Super Soco, Talaria ja Benelli. Koeajettavissa on noin 100 moottoripyörää. Koeajotapahtuma järjestetään Messukeskusten pysäköintialueilla tiistaina 31.5. ensimmäistä kertaa Jyväskylässä, keskiviikkona 1.6. Tampereella, torstaina 2.6. Turussa ja perjantaina 3.6. Helsingissä. Koeajopäivät näkyvät hienosti kaupunkikuvassa, kun liikenteessä on tuolloin erityisen paljon uusia moottoripyöriä. Perjantai 3.6. on myös valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä.


Koeajopäivissä voi koeajaa useita erilaisia moottoripyöriä ja tehdä vertailuja. Vastaavanlaista tapahtumaa, jossa on koeajettavissa näin paljon moottoripyöriä eri merkeiltä ei järjestetä Suomessa. Tapahtuma on saanut paljon hyvää palautetta motoristeilta, joka ovat aikaisempina vuosina tulleet koeajoihin. Tapahtuma on kaikille veloitukseton ja paikalle voi hurauttaa omalla moottoripyörällä.

Koeajettavat moottoripyörät paikkakunnittain löytyvät tapahtuman verkkosivuilta noin viikkoa ennen koeajokiertuetta: www.koeajopaiva.com Moottoripyörämerkeistä Triumph ja BMW eivät ole mukana Jyväskylässä.

Koeajot alkavat aina klo 12 ja päättyvät klo 18. Koeajajaksi voi rekisteröityä etukäteen tapahtuman verkkosivuilla tai paikanpäällä. Moottoripyörät varataan tapahtumapaikalta. Tarjolla ei ole ajovarusteita lainaksi, joten omat ajovarusteet pitää ottaa mukaan. Koeajot suuntaavat liikenteen sekaan ja kestävät noin 20 minuuttia.

Koeajopaikat:
31.5. Jyväskylän Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki
1.6. Tampereen Messu­ ja Urheilukeskus
2.6. Turun Messukeskus
3.6. Helsingin Messukeskus

Messukeskus järjestää Suuret moottoripyörien koeajopäivät yhteistyössä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa. Kiertue järjestetään nyt kolmatta kertaa. Helsingissä Suuri moottoripyörien koeajopäivä on järjestetty jo neljä kertaa. Edellisen kerran koeajopäivät järjestettiin vuonna 2019.

Lisätietoja:
tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Niko Kantola, puh. 0400 747 542, niko.kantola@messukeskus.com
Teknisen Kaupan Liitto, Moottoripyöräjaoston pj Jarkko Tuomisto, puh. 044 539 8881, jarkko.tuomisto@ktm.com

Kalenteriin: medialle järjestetään tiedotustilaisuus Helsingin koeajopäivän ja Prätkällä töihin -päivän yhteydessä 3.6. klo 11 Helsingin Messukeskuksessa. Kutsu tulee myöhemmin.

www.koeajopaiva.com
#pratkallatoihinpaiva
#koeajopaiva
Kuvia koeajopäivistä: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme