Suuri taksivertailu 2023: Etelä-Suomessa kaksi kertaa edullisempaa kuin Pohjois-Suomessa

Jaa

VertaaEnsin.fi selvitti kaupunkikohtaisesti sekä taksisovellusten että taksiyritysten peruspalveluiden hinnat. Suoraan selvitykseen pääset tästä: https://www.vertaaensin.fi/blog/taksivertailu-tampere

Selvityksen keskeiset havainnot:

  • Pääkaupunkiseudulta (Espoo & Vantaa) löytyvät myös Suomen edullisimmat taksisovellushinnat. Tämä johtuu kuitenkin pitkälti Uberin ja Yangon poikkeuksellisen halvoista hinnoista. 

  • Taksisovellusten keskihinta 5 km matkalle nousee Helsingissä peräti 31 prosenttia, jos Uberia, Yangoa ja Boltia ei oteta huomioon. Espoon keskihinta kasvaa 30 prosenttia ja Vantaankin keskihinta 23 prosenttia.

  • Taksien kilometrihintoja tarkastellessa hinnat vaihtelevat suuresti kaupunkikohtaisesti. Korkeimmat hinnat löytyvät Rovaniemellä (1,55 €), minkä jälkeen kalleinta on Porissa (1,48 €) ja Kouvolassa (1,33 €).

  • Taksien minuuttihinnat ovat melko tasaiset ympäri Suomea. Poikkeuksena tähän ovat Kouvola (0,60 €) ja Oulu (0,65 €), jossa minuuttihinta on selkeästi muuta Suomea alhaisempi (0,85 €).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoa selvityksen tarjoajasta

VertaaEnsin.fi on osa eurooppalaista Samlino-konsernia, joka on perustanut taloustuotteiden vertailusivustoja Suomen lisäksi myös Tanskaan, Portugaliin, Belgiaan ja Kreikkaan. VertaaEnsin.fi-palvelun toimintaidea on yksinkertainen: Me vertaamme, sinä säästät! Vuosittain yli miljoona suomalaista kuluttajaa käyttää sivustoa edullisempien talouspalveluiden löytämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VertaaEnsin.fi

Selvitys: Huvipuistot vertailussa – PowerPark on edelleen Suomen paras6.6.2023 10:10:32 EEST | Tiedote

Vertailupalvelu VertaaEnsin.fi vertaili suomalaiset huvipuistot. Vertailussa selvitettiin viime vuoden tapaan mikä on Suomen paras huvipuisto, missä on paras hinta-laatusuhde ja missä on kalleimmat huvitukset. Lisäksi tarkastelimme muutoksia viime vuoteen verrattuna. Koko selvitys löytyy osoitteesta: https://www.vertaaensin.fi/blog/huvipuistot-vertailussa-mista-saa-parasta-vastinetta-rahoilleen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme