Suomen Metsästäjäliitto ry

Suurpetojen kannanhoidollinen metsästys suurpetoseminaarin aiheena

Jaa

Miksi suurpetoja metsästetään? Miksi karhun ja suden kannanhoidollinen metsästys on nyt jumissa? Miksi suurpetojen kannanhoidollisen metsästyksen tarpeellisuudesta on vastakkaisia näkökulmia? Mitä suurimmat puolueet ajattelevat suurpetojen kannanhoidollisen metsästyksestä?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin etsitään vastauksia Metsästäjäliiton suurpetoseminaarissa tänään torstaina 17.11. klo 12.00-15.15 Helsingissä. Tilaisuutta voi seurata klo 12 alkaen etänä internetin välityksellä. Ilmoittautuminen livestriimiin tapahtuu osoitteessa: https://www.webcasting.fi/metsastajaliitto/eJHgx87Q/.

Tilaisuutta voi seurata myös Metsästäjäliiton Twitterin kautta, jossa tilaisuudesta livetwiitataan #suurpetoseminaari. Keskustelu aiheesta tapahtuu pääsääntöisesti kuitenkin livestiimin ohessa näkyvällä chat-palstalla, jossa kysymyksiin ovat vastailemassa Metsästäjäliiton asiantuntijat.

Valtiovallan tervehdyksen tilaisuuteen tuo maa- ja metsätalousministeri Antti Kurvinen

Paneelikeskusteluissa saadaan selville eri puolueiden näkemykset kannanhoidollisesta metsästyksestä ja kuullaan mm. valtiovallan, viranomaisten ja muiden suurpetoasioihin vaikuttavien osapuolten näkemyksiä asiaan.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma:https://metsastajaliitto.fi/system/files/inline-files/Seminaariohjelma_1.pdf

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Suomen Metsästäjäliitto ry
Suomen Metsästäjäliitto ry
Kinturinkuja 4
11101 Riihimäki

Suomen Metsästäjäliitto on valtakunnallinen metsästäjien etujärjestö, jonka jäseninä on noin 145 000 metsästäjää ja 2 700 metsästysseuraa. Viime vuonna tuli kuluneeksi tasan 100 vuotta Metsästäjäliiton perustamisesta. Lue lisää Metsästäjäliiton verkkosivuilta.

JAHTIMEDIA.FI on Suomen Metsästäjäliiton verkkolehti, jossa julkaistaan metsästysaiheisia artikkeleita, haastatteluja sekä videoita. Aihepiirejä ovat muun muassa metsästys, luonto, metsästyskoirat, riistaruoka jametsästysammunta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Metsästäjäliitto ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme