Aviador Kustannus

Suursuosion saavuttaneesta Suuresta ukulelekirjasta vihdoin uusi painos

Jaa

Arto Julkusen ja Markus Rantasen laatima ukulelen alkeisopas opastaa nelikielisen näppäilyn alkuun, valottaa ukulelen historiaa ja kertoo hurmaavia ukuleletarinoita.

Suuresta ukulelekirjasta ilmestyy uusintapainos.
Suuresta ukulelekirjasta ilmestyy uusintapainos.

Rakastettu ja kaivattu Suuri ukulelekirja on taas saatavilla – uusi painos ilmestyy 1.8.2019! 

Suuri ukulelekirja – Suosikkisoittimen tarina ja soiton perusteet on inspiroiva tietolähde jokaiselle tämän koko maailman tunteman minisoittimen historiasta kiinnostuneelle. Tuhdin historia- ja oppipaketin ovat kirjoittaneet ja koonneet ukuleletuntijat ja -opettajat Arto Julkunen ja Markus Rantanen. Teos on saatavilla myös e-kirjana. 

Suuri ukulelekirja kertoo ukulelen värikkään tarinan Madeiralta Havaijin kautta maailmalle. Myös Suomessa lämminsointinen ukulele on noussut ihmisiä yhdistäväksi suosikkisoittimeksi, viime aikoina myös kouluissa. Kirjan historiaosuutta täydentää tasavahvasti suomalaisten ukeharrastajien tarpeisiin luotu opetusosuus. Se on suunnattu erityisesti soittoharrastustaan aloitteleville ja sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. 

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt ja tiedustelut pressikuvista voi esittää Aviadorin kustantaja Vesa Tompurille tai tiedottaja Viivi Ängeslevälle. Lähetämme pyynnöstä myös arvostelukappaleita teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse pdf-tiedostona.

Julkunen, Arto & Rantanen, Markus: Suuri ukulelekirja – Suosikkisoittimen tarina ja soiton perusteet 
ISBN 978-952-7063-18-7 
360 sivua 
Sidottu, runsas nelivärikuvitus
1. painoksen ilmestymisaika: tammikuu 2017
E-kirjan ISBN 9789527063699

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Suuresta ukulelekirjasta ilmestyy uusintapainos.
Suuresta ukulelekirjasta ilmestyy uusintapainos.
Lataa
Ukuleleasiantuntija ja opettajat Arto Julkunen ja Markus Rantanen.
Ukuleleasiantuntija ja opettajat Arto Julkunen ja Markus Rantanen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on vuonna 2012 perustettu kotimainen kustantamo, joka kustantaa kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin. Painopisteitämme ovat käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta sekä musiikkikirjat – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme