Booky.fi Oy

Suvi Laukkanen on nimitetty Booky.fi:n markkinointikoordinaattoriksi

Jaa

Suvi Laukkanen on nimitetty Booky.fi:n markkinointikoordinaattoriksi. Laukkanen vastaa tehtävässään Booky.fi-verkkokirjakaupan kampanjoista ja niiden toteutuksesta sekä sosiaalisen median sisällöistä. Lisäksi hän osallistuu myös konsernin muun markkinoinnin tehtäviin.

Suvi Laukkanen, kuva: Janne Westerlund, 624.fi
Suvi Laukkanen, kuva: Janne Westerlund, 624.fi

– Olen iloinen päästessäni työskentelemään alati kehittyvän ja kasvavan verkkokirjakaupan parissa. Kirja-ala on mielenkiintoinen työympäristö. Digitalisuuden kasvaessa ja hektisen elämäntahdinkin haastaessa lukuharrastusta on hienoa huomata myös, miten fyysinen kirja on edelleen lähellä monen lukijan sydäntä, kiittää Laukkanen.

Laukkanen on koulutukseltaan mediatekniikan insinööri. Hän on työskennellyt Booky Groupin yhtiöiden palveluksessa vuodesta 2017 alkaen, vastuullaan muun muassa kirjakustantamo Avaimen sosiaalinen media ja sen kampanjat.

Booky.fi Oy on laajan valikoiman verkkokirjakauppa. Yritys tuottaa myös konsernin tukipalvelut. Booky.fi on osa Booky Groupia, johon kuuluvat logistiikan palveluita tuottava Porvoon Kirjakeskus Oy, kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja sekä peruskoulujen oppimateriaalien välittäjä Suomen kirjastopalvelu Oy ja nuottikauppa Ostinato Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Booky.fi Oy, myyntijohtaja Heini Pennanen, heini.pennanen@booky.fi, puh. 050 354 8280
Booky Group, viestintäjohtaja Vilja Perttola, vilja.perttola@bookygroup.fi, puh. 040 755 3319
www.booky.fi

Kuvat

Suvi Laukkanen, kuva: Janne Westerlund, 624.fi
Suvi Laukkanen, kuva: Janne Westerlund, 624.fi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Booky.fi Oy
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A, 5. krs
00580 Helsinki

0407553319https://www.booky.fi/

Booky.fi Oy on suomalainen perheyritys. Verkkokirjakaupan valikoimaan kuuluvat kaikki kotimaiset ja noin 15 miljoonaa ulkomaista kirjaa, elokuvia, pelejä, musiikkia sekä toimistotarvikkeita. Perinteisten kirjakauppatuotteiden lisäksi Booky tarjoaa myös logistiikan ja verkkokaupan palveluita. Booky.fi on osa Booky Groupia, johon kuuluu myös Suomen kirjastopalvelu Oy ja Porvoon Kirjakeskus Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Booky.fi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme