Svea

Svea on jälleen kerran Great Place to Work® -sertifioitu työpaikka

Jaa

Tiedote 3.1.2020. Great Place to Work® -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jossa vähintään 70% henkilöstöstä kokee organisaation olevan hyvä työpaikka.

Great Place to Work® -instituutti on myöntänyt Svealle Trust Index © -henkilöstökyselyn tulosten perusteella sertifikaatin hyvästä työpaikasta. Trust Index © on kysely, joka auttaa organisaatiota tunnistamaan vahvuutensa ja kehityskohteensa. Trust Index © kokonaislukeman ollessa 70 % tai yli, saa organisaatio tunnustuksen hyvän työpaikan rakentamisesta, eli Great Place to Work® -sertifioinnin. Svealla Trust Index © ylsi tänä vuonna hyvään 80 % kokonaistulokseen, kun vertailun osalta keskivertotulos suomalaisen työelämän osalta on 56 %. Tuloksemme on jo usean vuoden ajan ollut hyvä ja kertoo siitä, että me svealaiset koemme organisaatiomme ja yrityskulttuurimme merkitykselliseksi, ja että olemme oikealla polulla hyvän työpaikan rakentamisessa.

”Osallistuimme Great Place to Work® -tutkimukseen jo kymmenettä kertaa, sillä jatkuvuus mahdollistaa kehityksen seurannan myös pidemmällä aikavälillä. Näin ollen meillä on edellytykset tehdä pitkäjänteistä työtä hyvän työpaikan rakentamisen eteen. Tutkimus antaa meille organisaationa arvokasta tietoa henkilöstön ajatuksista sekä onnistumisistamme ja kehityskohteistamme. Tätä tietoa voimme käyttää pohjana tärkeiden asioiden kehittämiseen matkalla kohti entistä parempaa työpaikkaa. Yhtä tärkeää meille on kuitenkin myös ylläpitää niitä kohtia, jotka meillä koetaan erityisen hyviksi. Jokainen svealainen vaikuttaa päivittäin yrityskulttuuriimme omalla toiminnallaan - hyvä ilmapiiri auttaa meitä saavuttamaan asettamamme tavoitteet.” kommentoi Svean maajohtaja Pasi Väre.

Great Place to Work® -tutkimus järjestettiin Suomessa jo 18 kertaa ja siihen osallistui satoja yrityksiä ja kymmeniä tuhansia työntekijöitä. Henkilöstölle osoitetussa kyselyssä tarkastellaan mm. seuraavia osa-alueita: uskottavuus, kunnioitus, oikeudenmukaisuus, ylpeys ja yhteishenki. 

Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä mitä tekevät ja nauttivat työkaveriensa kanssa työskentelystä."Robert Levering, Great Place to Work® Instituten perustaja.

Yhteyshenkilöt

Pasi Väre
Svea Ekonomi
Maajohtaja
pasi.vare@svea.fi
+358 40 550 0988

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Svea
Svea
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki

+358 9 4242 300https://www.svea.com/fi/fi/start/

Svea tarjoaa maksu- ja rahoitusratkaisuja yrityksille ja yksityisille, sekä perintä- ja taloushallinnon palveluita yrityksille. Suomessa Svea on toiminut jo vuodesta 2002, työllistäen nykyisin yli 200 henkeä. Svean toiminta Suomessa koostuu neljästä yrityksestä: rahoitusyhtiö Svea Ekonomi AB (publ.), Filial i Finlandista, perintätoimija Svea Perintä Oy:stä sekä maksujen välitykseen liittyviä palveluita tarjoavista Svea Payments Oy:stä ja Svea Development Oy:stä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Svea

Tutkimus: 91% suomalaisista arvostaa ilmaisia palautuksia6.3.2020 01:02:00 EETTiedote

6.3.2020. Verkosta ostaa Svean tutkimuksen mukaan vuosittain 79 % suomalaisista, kun mukaan ei lasketa kuluttajien välistä vertaisverkkokauppaa, kuluttaen keskimäärin yli tuhat euroa vuodessa verkko-ostoksiin. Verkkokaupassa palautusmäärät ovat herättäneet paljon keskustelua, joidenkin verkkokauppojen palautusasteen ollen jopa yli 50 %. Ei siis ole ihme, että palautukset myös aiheuttavat verkkokaupoille suuria kustannuksia.

Svea on jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista14.2.2020 01:03:00 EETTiedote

Tiedote 14.2.2020. Maailman suurin henkilöstökokemuksen tutkimustalo Great Place to Work® listasi vuoden 2020 parhaat työpaikat Suomessa – Svea palkittiin 23. parhaana työpaikkana keskisuurten organisaatioiden sarjassa. Sijoitus julkistettiin Suomen parhaat työpaikat 2020 -gaalassa torstaina 13.2.2020. Kiitos hienosta sijoituksesta kuuluu jokaiselle svealaiselle – yhdessä, omistautumisella ja draivilla saavutamme yhteiset tavoitteemme.

Tutkimus: Talletussuoja lisää luottamusta järjestelmää kohtaan, mutta vain hieman yli puolet tietää siitä23.10.2019 01:05:00 EESTTiedote

23.10.2019. Talletussuojajärjestelmät ovat keskeisiltä osilta yhtenäistetty EU:n jäsenmaissa. Suomessa olevan lakisääteisen talletussuojajärjestelmän enimmäismäärä on 100 000 euroa ja sama enimmäismäärä koskee myös Ruotsin talletussuojaa, jonka alainen esimerkiksi meidän säästötilimme on. Rahoitusvakausviraston tekemän tutkimuksen mukaan kuitenkin vain 56 % suomalaisista tietää talletussuojajärjestelmästä ja 54 % tietää, että talletussuojan enimmäismäärä on 100 000 euroa. Talletussuoja kattaa suurimman osan suomalaisista talletuksista, sillä kyselyn mukaan vain kolmella prosentilla suomalaisista oli pankkitilillä yli 100 000 euroa. Talletussuoja on pankkikohtainen, eli suoja turvaa kaikki yhden pankin tileillä olevat varat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme