Messukeskus

Syksyn I love me-messuilla paneudutaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Jaa

Lokakuussa pääsee jälleen perehtymään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin! I love me kattaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäksi muodin ja kauneuden teemat. Syksyn tapahtumaa valmistellaan Messukeskuksessa parhaillaan. Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma I love me järjestetään 21.–23.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

I love me 2019. Kuva: Risto Wuolle
I love me 2019. Kuva: Risto Wuolle

Viimeksi vuonna 2019 järjestetty I love me on yleisön ja yritysten keskuudessa suosittu tapahtuma, jossa päästään uppoutumaan luentoihin, kokeilemaan uutta työpajoissa, tutustutaan yritysten palveluihin ja tuotteisiin sekä inspiroidutaan kauneuden, hyvinvoinnin ja muodin trendeistä. Vastuullisuus on kasvanut entistä tärkeämmäksi arvoksi, ja messuilla muun muassa kiertotalous näkyy omalla alueellaan.

”I love me nostaa puheenaiheeksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, joka käsittää esimerkiksi ravinnon, terveyden, luonnonmukaisuuden ja eri lajiuutuudet. Ihmiset kokevat love me:n teemat entistä tärkeämmäksi, ja viimeisten parin vuoden aikana tapahtuman osa-alueet ovat ottaneet harppauksia eteenpäin. I love me tarjoaa ikkunan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sen trendeihin”, kertoo tapahtumasta vastaava liiketoimintapäällikkö Lumia Ankkuri Messukeskuksesta.

Mukana laaja kattaus kiinnostavia yrityksiä

Messukävijöille I love me tarjoaa elämykselliset kolme päivää: he pääsevät hankkimaan uusia tuotteita, oppimaan uutuuksista sekä kuulemaan ammattilaisten vinkkejä I love me:n osastoilla. Messuille osallistuu laaja kattaus erilaisia kauneuden, hyvinvoinnin, muodin ja terveyden toimijoita omilla osastoillaan.

”Messujen toimialat ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina entisestään. Mukana on jo loistavia yrityksiä, ja mukaan mahtuu vielä. Messut ovat erinomainen reitti kävijöiden mieliin ja sydämiin, sillä messuille tullaan kohtaamaan yritysten edustajia, kokeilemaan tuotteita ja palveluita sekä fiilistelemään uutuuksia. I love me on yksi odotetuimmista tapahtumistamme”, muistuttaa Lumia Ankkuri.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi näkyy tapahtuman ohjelmassa ja puheenvuoroissa

I love me:n ohjelmissa näkyvät kaikki tapahtuman teemat. Messujen Lounge-lavalla paneudutaan muodin eri näkökulmiin, ja tapahtuman suosittu Klinikka-lava puolestaan johdattaa kävijät hyvinvointiin asiantuntijoiden ja ammattilaisten johdolla: lavalla käsitellään muun muassa unta ja ravintoa.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin teemoihin päästään syventymään myös Forum-lavalla, jossa aihepiirejä lähestytään inspiroivien puheenvuorojen ja omakohtaisten kokemusten kautta. Isossa osassa hyvinvointia on liikkuminen, joka näkyy myös I love me:n ohjelmissa. Areena-lavalla opitaan liikuntalajeista, ja I love jooga -alueella pääsee verryttämään mieltä ja kehoa ohjatusti.

Messuilla on luvassa kilpailuhuumaa

I love me:n ja Häät-lehden yhteisen Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun finalistit esitellään tapahtumassa omalla osastollaan. Korumuotoilijoille sekä kulta- ja hopeasepille suunnatun kilpailun osallistumisaika jatkuu koko kevään.

Vaatesuunnittelun uusia kykyjä etsivän Vuoden nuori suunnittelija 2022 -kilpailun voittaja on esillä messuilla omalla osastollaan sekä tapahtuman ohjelmassa. Vaatesuunnittelun opiskelijoille suunnattuun ja ammattilaisraadin tuomaroimaan kilpailuun voi osallistua kevään ajan I love me:n verkkosivuilla osoitteessa iloveme.fi

Messujen liput ovat nyt myynnissä osoitteessa www.iloveme.fi

Lisätietoja:

I love me, tiedottaja Marissa Rämänen, marissa.ramanen@messukeskus.com, puh. 044 046 7220

Kuvia tapahtumasta: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/

I love me on tyylin, hyvinvoinnin ja kauneuden tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 21.–23.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma I love me esittelee tulevan kauden tyylit ja trendit sekä kauneuden, liikunnan ja terveydenhoidon uusimmat tuotteet ja palvelut. I love me on kolme päivää ohjelmaa ja inspiraatiota kokonaisvaltaiseen hyvään oloon.|www.iloveme.fi | www.facebook.com/iloveme.fi | www.instagram.com/iloveme_official | #ILoveMe2022 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

I love me 2019. Kuva: Risto Wuolle
I love me 2019. Kuva: Risto Wuolle
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme