Lomarengas Oy

Syksyn nimitysuutisia, Lomarengas Levi

Jaa

Lomarengas on laajentanut toimintaansa Levillä syksyn aikana ja nimittänyt uusia avainhenkilöitä vauhdittamaan kasvua pohjoisessa.

SYKSYN NIMITYSUUTISIA, LOMARENGAS LEVI

Lomarengas on laajentanut toimintaansa Levillä ja nimittänyt kasvua vahvistamaan uusia avainhenkilöitä. KRT-Yhtiöt Oy:n ja Lomarengas Levin aluepäälliköksi on nimitetty Heli Herrala, jolla on aikaisemmasta työtehtävästään vankka kiinteistöalan kokemus. Uudessa tehtävässään hän vastaa Lomarenkaan palveluista Levin alueella 1.10.2018 alkaen.

Huoltovastaavaksi Levin alueelle on nimitetty samaan aikaan Jouko Norkola, joka siirtyy tehtävään Kittilän lentoaseman huolto-osastolta.

Heli Herrala (vas.) ja Jouko Norkola (oik.)

 Kuvassa Lomarengas Levin uudet avainhenkilöt Heli Herrala (vas.) ja Jouko Norkola (oik.)

KRT-YHTIÖT OY OSAKSI LOMARENGAS-KONSERNIA

Suomen vanhin ja suurin vuokramökkien välittäjä Lomarengas Oy on ostanut Levillä toimivan KRT-Yhtiöt Oy:n koko osakekannan elokuussa. Kaupan myötä Lomarenkaan jakelukanaviin siirtyi Levillä noin 130 vuokrattavaa mökkiä ja huoneistoa. Lisäksi KRT-Yhtiöiden huolto-, isännöinti- ja kiinteistövälitystoiminnot tulevat osaksi Lomarengas-konsernia. Lomarenkaalla on ennestään Levillä noin 140 vuokrattavaa kohdetta, ja KRT-Yhtiöt Oy:n ostamisen jälkeen Lomarenkaan kokonaistarjonta Levillä kasvaa roimasti hieman alle 300 kohteeseen. Kaupan myötä Lomarenkaasta on tullut entistä merkittävämpi osa Levin vuokramökkimarkkinaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha-Pekka Olkkola, toimitusjohtaja
050 374 7747
juha-pekka.olkkola@lomarengas.fi

Pekka Huttunen, markkinointipäällikkö
046 851 1912
pekka.huttunen@lomarengas.fi

Kuvat

Lataa
Lataa
Jouko Norkola, Lomarengas Levi
Jouko Norkola, Lomarengas Levi
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lomarengas Oy
Lomarengas Oy
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

0306 502 502http://www.lomarengas.fi

Vuonna 1967 perustettu Lomarengas Oy on kotimainen loma-asuntojen välittäjä. Edustettuna on 3900 vuokramökkiä, huvilaa ja huoneistoa. Kaikki kohteet on laatutarkastettu ja luokiteltu. 

Suurimmat osakkeenomistajaryhmät ovat mökinomistajat ja matkailuyrittäjät. Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy:n lisäksi Ylläksen Matkailu Oy, Villi Pohjola Oy sekä uusimpana KRT-Yhtiöt Oy (Lomarengas Levi). Konsernin liikevaihto on vuonna 2017 noin 22 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 32.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lomarengas Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme