Espoon kaupunki - Esbo stad

Syksyn ylioppilaat lakitetaan Espoon lukioissa 4.12.2020. Lukiot siirtyvät osittaiseen etäopetukseen kuunvaihteessa.

Jaa

Espoon lukioissa syksyn ylioppilaiden juhla ja lakitus järjestetään pienimuotoisesti 4.12.2020 noudattaen AVI:n ohjeistusta. Lämpimästi onnea syksyn ylioppilaille! Lukioissa siirrytään lisäksi AVI:n päätöksen mukaisesti marras-joulukuun 2020 vaihteessa hybridimalliin, jossa osa opiskelijoista on vuorollaan etäopetuksessa. Opiskelijat saavat tarkemmat ohjeet omalta lukioltaan.

Espoon lukioissa syksyn ylioppilaiden juhla ja lakitus järjestetään pienimuotoisesti 4.12.2020

Ylioppilasjuhlat järjestetään Espoon lukioissa AVI:n ohjeistuksen mukaisesti noudattaen 20 hengen rajoitusta. Juhlaan osallistuvat lakitettavat, rehtori, välttämätön määrä opettajia sekä pieni määrä esiintyjiä. Lukiot pyrkivät mahdollisuuksien mukaan lähettämään juhlan etäyhteyksien välityksellä koteihin, jotta juhlatunnelmaan pääsevät turvallisesti myös perheet ja sukulaiset.

Jos lukiossa on enemmän kuin 20 lakitettavaa, järjestetään useampi juhla noudattaen AVI:n ohjeita juhlien järjestämisestä. Lukiot tiedottavat itse juhlien tarkemmasta ohjelmasta ja järjestelyistä. Edellä kuvatut käytännöt ovat PKS-kaupunkien yhteistyössä valmistelemia.

Espoon lukioista valmistuu tänä syksynä 159 ylioppilasta. Lämpimästi onnea syksyn ylioppilaille! 

Espoon lukioissa siirrytään osittaiseen etäopetukseen

Espoon lukioissa siirrytään AVI:n päätöksen mukaisesti marras-joulukuun 2020 vaihteessa hybridimalliin, jossa osa opiskelijoista on vuorollaan etäopetuksessa. Opiskelijat saavat tarkemmat tiedot järjestelyistä omalta lukioltaan.

Lukioissa on voimassa maskisuositus. Opiskelijoiden ja henkilökunnan toivotaan ottavan maskisuositus vakavasti ja noudattavan sitä, ellei ole erityistä terveydellistä syytä olla käyttämättä maskia. Myös kaikille lukioiden tiloissa vieraileville yli 12-vuotiaille suositellaan maskin käyttöä.

Koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 19.11.2020, että pääkaupunkiseutu on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen, vaikka kaikki vaiheen kriteerit alueella eivät täyty. Ryhmä linjasi uusista suosituksista ja rajoituksista epidemian leviämisen hillitsemiseksi. Etupainotteisilla linjauksilla reagoidaan epidemian leviämisen uhkaan. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

toisen asteen ja aikuiskoulutuksen päällikkö
Tapio Erma
p. 046 877 3216
tapio.erma@espoo.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

KAMU besökarantal steg till 85 000 besökare under undantagsåret 202014.1.2021 09:56:20 EETTiedote

Det nya årtiondet började fint vad gäller besökarantalet på KAMU Esbo stadsmuseum, då 12 694 besökare bekantade sig med våra utställningar i januari 2020. Under hela året 2020 besöktes KAMUs museer totalt av 84 760 besökare, vilket är ca 18 000 mindre än år 2019. Besökarantalet på Glims gårdsmuseum och Pentala skärgårdsmuseum steg en aning jämfört med besökarantalet år 2019. Det minskade besökarantalet under året orsakades av att KAMUs museer var stängda under ca 4 månaders tid på grund av koronavirusepidemin, först på våren och sedan i slutet av året.

KAMUssa vieraili poikkeusvuonna 2020 lähes 85000 kävijää14.1.2021 09:55:02 EETTiedote

KAMU Espoon kaupunginmuseon uusi vuosikymmen käynnistyi hienosti, sillä kahden ensimmäisen kuukauden aikana näyttelyihin tutustui 12 694 kävijää. Koko vuoden 2020 aikana KAMUn museoissa vieraili yhteensä 84 760 kävijää, joka oli noin 18 000 kävijää vähemmän kuin vuonna 2019. Talomuseo Glimsin ja Saaristomuseo Pentalan kävijämäärät sen sijaan nousivat hieman vuoden 2019 kävijämääristä. Kokonaiskävijämäärien laskun aiheutti se, että KAMUn museot olivat viime vuonna suljettuina yhteensä noin 4 kuukautta koronaviruksen aiheuttaman pandemian takia, ensin keväällä ja toisen kerran vuoden lopulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme