Ravintola Snickari

Syysaukiolo ja uusi menu - Snickari piristää Naantalin ravintolatarjontaa

Jaa

Kesällä 2017 avattu ravintola Snickari saavutti nopeasti niin Naantalin asukkaiden kuin kesävieraidenkin suosion. Tänä vuonna herkuttelua jatketaan, vaikka kesä päättyikin - Snickari pitää ovensa auki ensimmäistä kertaa koko syksyn, tuoden kaivatun lisän Naantalin ravintolatarjontaan myös kesäsesongin ulkopuolella. Keittiömestari Riccardo Soldatin suunnittelemalta Terra & Mare -menulta löytyy Snickarin tyylille uskollisesti puhtaita, aitoja makuja, tällä kertaa välimerellisellä teemalla.

Snickarin Terra & Mare -syysmenulta löytyvät mm. chiliset sinisimpukat.
Snickarin Terra & Mare -syysmenulta löytyvät mm. chiliset sinisimpukat.

Välimerellinen syksy Naantalissa

Naantalissa kulinaristeja hemmotellaan, kun suosittu kesäravintola Snickari pitää ensi kertaa ovensa auki myös syksyllä. ”Päätimme jatkaa Snickarin kautta syksyyn, sillä haluamme tarjota Naantalin asukkaille ja vieraille tasokkaita makuelämyksiä ja paikan, jossa viettää iltaa myös kesäsesongin ulkopuolella", ravintolatoimenpäällikkö Jarno Saarinen kertoo. "Pidämme kuitenkin kesäistä tunnelmaa yllä Terra & Mare -menulla, jonka pääpaino on Snickarin tyylille uskollisesti aidoissa, puhtaissa mauissa, jotka tuomme nyt suoraan Välimereltä Naantalin rantaan”, Jarno kuvailee. 

Terra & Mare 

Välimeren keittiöstä inspiraationsa saanut menu on keittiömestari Riccardo Soldatin käsialaa. "Mare" kattaa pöytään - merenrantakaupungille osuvasti - mereneläviä ravuista simpukoihin. Myös Riccardon omaa suosikkia, suomalaista kalaa, löytyy listalta mm. skandinaavisen sushin ja portofinolaisittain valmistetun kuhan muodossa. Osterit pääsevät listalla erityisesti oikeuksiinsa, sillä niitä on tarjolla neljään eri tapaan. "Näitä ei ihan joka ravintolasta löydykään", Riccardo kehaisee.

"Terra" panostaa maan antimiin aina kermaisesta kurpitsarisotosta herkkutatteihin. Lihankaan ystäviä ei ole unohdettu - yksi listan näyttävimmistä, ja toden totta tuhdeimmista annoksista on yli kilon painoinen tomahawk-pihvi. Riccardo vinkkaa, että annos on mainio ystävien kesken jaettavaksi.

Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen jälkiruokamenu, joka leikittelee mm. perinteisillä italialaisilla juomilla limoncellosorbetin ja amarettokahvin muodossa. ”Lopputuloksessa pyrimme aitouteen ja mieleenpainuviin makuelämyksiin. Aivan kuin annokset tulisivat suoraan isoäitini keittiöstä”, itse Milanosta kotoisin oleva Riccardo sanoo. 

Yksinkertaista ja kotoisaa

Riccardo haluaa tehdä myös ravintolan tunnelmasta kotoisan. "Näen itseni enemmän illan isäntänä kuin keittiön etumiehenä. Kohtelen myös keittiötä kuin omaani - käytän aina parhaita raaka-aineita, vältän hävikkiä ja nautin kokkailusta hyvän porukan kanssa."

Suvun omassa ravintolassa kasvaneelle Riccardolle palvelu on sydämen asia, sillä hänen kokemuksensa mukaan ravintoloihin tullaan ennen kaikkea viihtymään. "Syödä voi kotonakin, mutta kun tullaan tänne, pitää palvelun olla lämmintä ja kohdallaan. Elämys voi koostua hyvin yksinkertaisista asioista - kylmä olut, hyvä pizza, kaikki tyytyväisiä ja iloisia - sitä fine dining minulle edustaa", Riccardo naurahtaa, ja toivottaa kaikki viettämään tunnelmallisia syysiltoja "olohuoneeseensa" ravintola Snickariin.

Ravintola Snickarin syksy

Snickari on avoinna 3.9.-2.12.2018 to-su:
To 17 – 22
Pe 17 – 23
La 16 – 23
Su 12 – 18

Joulukuussa Snickarissa tarjoillaan joululounaat. Tiloja, sekä salia että intiimiä ullakkohuonetta, voi vuokrata myös yksityiskäyttöön.

Yhteystiedot

Ravintola Snickari
Mannerheiminkatu 2
21100 Naantali
p. 02 44 55 599
email. info@snickari.fi
varaukset myös www.snickari.fi

Jarno Saarinen
Ravintolatoimenpäällikkö
Sunborn Hotels & Restaurants
jarno.saarinen@sunbornhotels.com

Haastattelu- ja kuvapyynnöt:
Jutta Ruusunen
Viestinnän suunnittelija
Sunborn Hotels & Restaurants
jutta.ruusunen@sunborn.fi

Avainsanat

Kuvat

Snickarin Terra & Mare -syysmenulta löytyvät mm. chiliset sinisimpukat.
Snickarin Terra & Mare -syysmenulta löytyvät mm. chiliset sinisimpukat.
Lataa
Keittiömestari Riccardo Soldati tuo Välimeren maut Snickariin syksyllä 2018.
Keittiömestari Riccardo Soldati tuo Välimeren maut Snickariin syksyllä 2018.
Lataa
Snickari sijaitsee vanhassa nikkaristyylisessä puutalossa Naantalin vanhassakaupungissa, vierasvenesataman rannassa. Ravintolasalista on kauniit näkymät kävelykadulle ja merelle.
Snickari sijaitsee vanhassa nikkaristyylisessä puutalossa Naantalin vanhassakaupungissa, vierasvenesataman rannassa. Ravintolasalista on kauniit näkymät kävelykadulle ja merelle.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ravintola Snickari



http://www.snickari.fi/

Snickari on tyylikäs mutta rento ravintola Naantalin vanhankaupungin ja vierasvenesataman kupeessa, historiallisessa puutalomiljöössä. Snickari on naantalilaisten aikoinaan nikkaristyyliselle rakennukselle antama nimi, joka otettiin käyttöön 2017 kesällä, kun ravintola avasi ovensa.

Snickarissa nautitaan kiireettömästä kahvittelusta, aurinkoisista terassikeleistä, tunnelmallisista illallisista ja tietysti hyvästä seurasta. Tarjolla puhtaita, aitoja makuja kera merinäköalan ja ainutlaatuisen tunnelman. 

Snickari on osa turkulaista, perheomisteista Sunborn-konsernia, jolla on yli 40 vuoden kokemus hotelli-, ravintola- ja tapahtumatoiminnasta. Suomessa yritys toimii pääasiassa Varsinais-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ravintola Snickari

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme