Evolv Oy

Taavi Heikkilä ja Paula Miettinen Advisoreiksi EVOLViin

Jaa

EVOLV on johtamisen ja hyvinvoinnin konsultointiyhtiö. Keskitymme johtamisen ja hyvinvoinnin kehittämiseen kokonaisvaltaisesti auttamalla asiakkaitamme menestymään pitkäkestoisesti liike-elämässä ja elämään merkityksellistä elämää. Olemme kutsuneet EVOLVin Advisory Boardin uusiksi neuvonantajajäseniksi vuorineuvos Taavi Heikkilän ja johdon neuvonantaja Paula Miettisen.

Taavi Heikkilällä on yli 30 vuoden johtamiskokemus kaupan ja palveluiden alalta. Hän on tunnettu erityisesti strategisena johtajana sekä työhyvinvoinnin kehittäjänä ja vankkumattomana tukijana. Hänen johtamansa organisaatio sai myös Työministeriön "Hyvä työnantaja"-palkinnon ja Heikkilä valittiin ansioistaan työhyvinvoinnissa Fakta-lehden vuoden johtajaksi vuonna 2012.

"Hyvä johtaminen ja työhyvinvointi ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja siksi haluan jakaa kokemustani muille" toteaa Taavi.

Paula Miettisellä on yli 20 vuoden kokemus B2B markkinoinnin ja asiakaskokemuksen johtamisesta tietoliikennetoimialalla. Hänen osaamisensa painottuu brändiin, markkinointiin, myyntiin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Paula inspiroituu teknologian mahdollisuuksista, ihmisten onnistumisista, johtamisen kehittämisestä sekä jatkuvasta oppimisesta.

Paula on tunnettu empaattinen etä- ja hybridityön johtamisen ammattilainen.

EVOLV Oy

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jaakko Norilo, DI, hallituksen puheenjohtaja,
johtamisen asiantuntija, puh. 045 219 6030.

Nina Kurola, KTM, toimitusjohtaja,
johtamisen asiantuntija, puh. 040 587 1429.

Minna Tervo, Liikuntatieteiden tohtori,
hyvinvoinnin asiantuntija, puh. 050 594 8564.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Evolv Oy
Metallimiehenkuja 10
02150 Espoo

http://www.evolv.fi

EVOLV Oy on kokonaisvaltaisen johtamisen ja hyvinvoinnin kehittämisen asiantuntija. Tarjoamme kokonaisvaltaisia yritysjohdon kehittämispalveluita. Evolv Oy on perustettu vuonna 2019. Autamme asiakkaitamme menestymään liike-elämässä ja elämään merkityksellistä elämää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.