Restel OyRestel Oy

TACO BELL HAASTAA PERINTEISET KANANUGETIT CHICKEN NACHOILLA

Jaa
Taco Bell on tunnettu innovaatiotuotteistaan, joita sen fanit rakastavat. Nyt Taco Bell tuo Suomeen täysin uuden kanatuotteen, Chicken Nachon, joka haastaa perinteisen kananugetin.
Chicken Nachos
Chicken Nachos

”Olemme todella innoissamme uudesta tuotteestamme. Chicken Nachot tulevat mullistamaan perinteiset kanatuotteet, kuten kananugetit. Uudenlainen muoto ja rapea juustoinen pinta tekevät Chicken Nachoista pettämättömän tuotteen pieneen nälkään”, kertoo Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Vaaleasta broilerinlihasta valmistettu Chicken Nacho on kuorrutettu rapealla, juustoisella ja hieman mausteisella pinnalla. Chicken Nachot tarjoillaan lämpimän juustokastikkeen kanssa, joka on epäilemättä täydellinen yhdistelmä.

Chicken Nachot ovat saatavilla 16.4.2018 alkaen Suomen Taco Bell -ravintoloista. Viisi kappaletta Chicken Nachoja ja juustodippi maksavat 2,50 €. Jos pelkät nachot eivät riitä, on saatavilla myös Chicken Nachos Quesadilla, jossa pehmeä tortilla, rapeat Chicken Nachot, kolmen juuston sekoitus ja lempeä jalapeño-kastike luovat maistuvan yhdistelmän. Chicken Nachos Quesadilla maksaa 5,00 € ja ateriana 7,80 €.

Tuotteet saatavilla rajoitetun ajan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sarita Lehtinen, ketjujohtaja, Taco Bell Suomi, +358 40 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi

Kuvat

Chicken Nachos
Chicken Nachos
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, joka työllistää sadoissa ravintoloissaan tuhansia alan ammattilaisia. Resteliin kuuluvat BURGER KING®, Taco Bell, Rax Pizzabuffet, Wanha Mestari, Classic Pizza ja Makaronitehdas -ravintolaketjut sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat aloittaa ravintolatoiminnan Juttutuvassa ja Meripaviljongissa1.7.2025 09:00:00 EEST | Tiedote

Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat vahvistaa asemaansa Helsingin ravintolakentässä aloittamalla operoinnin kahdessa tunnetussa ravintolassa. 1.7.2025 alkaen. Food&Events Tapahtumaravintolat ottaa vastuulleen legendaarisen Juttutuvan ja ainutlaatuisen, merellisen Meripaviljongin toiminnan. Ravintola Meripaviljonki avautuu asiakkaille keskiviikkona 2.7. ja ravintola Juttutupa perjantaina 4.7.2025. Kyseessä on ensimmäinen vaihe Food&Events Tapahtumaravintoloiden toiminnan laajentumisessa osaksi Paasitornin ravintolakokonaisuutta. Samaan aikaan Restel ottaa operoinnin haltuunsa talon tilausravintoloissa Paasiravintolassa ja Paasin Kellarissa, ja myöhemmin tänä vuonna myös ravintola Graniittilinnassa. Juttutupa on jo yli vuosisadan ajan ollut olennainen osa Helsingin kulttuurielämää ja kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Se on ollut tunnettu paitsi historiastaan myös legendaarisista musiikkiklubi-illoistaan, jotka jatkuvat tulevaisuudessakin uudistumisen rinnalla. Meripaviljonki taas tar

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye