Restel OyRestel Oy

TACO BELL KASVAA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA – KETJUN VIIDES RAVINTOLA AUKEAA VANTAALLE SYYSKUUSSA

Jaa

Taco Bell -ravintolaketju avaa viidennen ravintolansa kauppakeskus Dixin katutasoon 13.9.2018 klo 10. Sijainti mahdollistaa joustavat aukioloajat myös kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella.

”Haluamme olla lähellä ihmisiä ja helposti tavoitettavissa, joten kauppakeskus Dixi sopii meille sijaintina loistavasti. Tavoitteena on laajentaa ravintolaverkostoamme myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ja etsimme uusille ravintoloille sopivia liikepaikkoja aktiivisesti”, ketjujohtaja Sarita Lehtinen kertoo.

Ravintolat ovat suunniteltu herkuttelun ja oleskelun yhdistämiseen ja ne ilmentävät tyyliltään urbaania elämäntapaa. Dixiin avautuvassa 67 asiakaspaikkaisessa ravintolassa myös ostamisen ja asiakaskokemuksen helppouteen on kiinnitetty erityistä huomiota itsepalvelukassan muodossa.

Annokset valmistetaan aina tilauksesta, joten ne ovat taatusti tuoreita ja asiakas voi seurata tilauksensa valmistumista avoimen open kitchen -toteutuksen ansiosta. Kaikki annokset ovat myös asiakkaan itse räätälöitävissä, mikä mahdollistaa omien mieltymysten tai erityisruokavalioiden huomioimisen.

Ihmiset ja yhteisöllisyys ovat Taco Bellissä keskiössä, mikä näkyy Dixiin avautuvassa ravintolassa erityisen selvästi. New Yorkissa kasvanut, ja myöhemmin helsinkiläistynyt muraalitaiteilija David Popa tulee maalaamaan ravintolan seinälle teoksen, jonka päätähtinä ovat ihmiset – tässä tapauksessa Taco Bellin oman henkilökunnan jäsenet.

”Olemme iloisia saadessamme tehdä Davidin kanssa yhteistyötä. Hänen puhutteleva tyylinsä kuvata ihmisiä tukee hienosti tasa-arvoa ja yksilöllisyyttä vaalivia arvojamme”, iloitsee ketjun Brand Manager Alina Niemi. ”Työntekijämme heittäytyvät suurella sydämellä työhönsä ja he muodostavat Taco Bellin hengen. Nyt heidän vaikutuksensa ikuistetaan ravintolaan aivan konkreettisesti nähtäville”,  Alina jatkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sarita Lehtinen, ketjujohtaja, Taco Bell Suomi, +35840 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2900 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Martina-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.

Yum! Brands Inc:in tytäryhtiö Taco Bell Corp. on maailman johtava meksikolaistyylinen pikaruokaravintolabrändi. Taco Bell valmistaa taconsa, burritonsa ja muut tunnetut tuotteensa aina tilauksesta ja asiakkaan toiveen mukaisesti, ja tuotteissa on runsaat maut ja laadukkaat raaka-aineet. Maailmanlaajuisesti ketjun ravintoloissa vierailee yli 40 miljoonaa asiakasta viikoittain, ja heille halutaan tarjota poikkeuksellista arvoa sekä loistavaa palvelua. Yhdysvaltojen ulkopuolella Taco Bellillä on yli 360 ravintolaa yhteensä 27 maassa ja brändin tavoitteena on laajentaa kansainvälinen toimintansa tuhanteen ravintolaan vuoteen 2022 mennessä. Yritys ja sen franchise-sopimuksella toimivat yrittäjät pyörittävät yhteensä yli 7 000 ravintolaa, joiden myynti on yli 9 miljardia dollaria vuodessa. Vuoteen 2022 mennessä brändi haluaa saavuttaa maailmanlaajuisesti 15 miljardin dollarin myynnin ja operoida yhteensä 9 000 ravintolaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Rax Pizzabuffet avaa ravintolan kauppakeskus Duossa10.12.2020 09:00:00 EETTiedote

Rax Pizzabuffet avataan Tampereen Hervannassa sijaitsevassa kauppakeskus Duossa 11.3.2021. Rax Pizzabuffet sijaitsee kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa ja ravintolassa on 86 asiakaspaikkaa. Ravintolaan voi tulla kauppakeskuksesta tai oman sisäänkäynnin kautta Hervannan valtaväylän puolelta. Rax Pizzabuffet palvelee buffetilla ja Rax KotiBox -menulla. KotiBoxin tuotteet valmistetaan keittiössä tilauksesta ja annoksia kuljettaa kotiinkuljetuksella Wolt ja Foodora.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme