TACO BELL KASVAA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA – KETJUN VIIDES RAVINTOLA AUKEAA VANTAALLE SYYSKUUSSA
”Haluamme olla lähellä ihmisiä ja helposti tavoitettavissa, joten kauppakeskus Dixi sopii meille sijaintina loistavasti. Tavoitteena on laajentaa ravintolaverkostoamme myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ja etsimme uusille ravintoloille sopivia liikepaikkoja aktiivisesti”, ketjujohtaja Sarita Lehtinen kertoo.
Ravintolat ovat suunniteltu herkuttelun ja oleskelun yhdistämiseen ja ne ilmentävät tyyliltään urbaania elämäntapaa. Dixiin avautuvassa 67 asiakaspaikkaisessa ravintolassa myös ostamisen ja asiakaskokemuksen helppouteen on kiinnitetty erityistä huomiota itsepalvelukassan muodossa.
Annokset valmistetaan aina tilauksesta, joten ne ovat taatusti tuoreita ja asiakas voi seurata tilauksensa valmistumista avoimen open kitchen -toteutuksen ansiosta. Kaikki annokset ovat myös asiakkaan itse räätälöitävissä, mikä mahdollistaa omien mieltymysten tai erityisruokavalioiden huomioimisen.
Ihmiset ja yhteisöllisyys ovat Taco Bellissä keskiössä, mikä näkyy Dixiin avautuvassa ravintolassa erityisen selvästi. New Yorkissa kasvanut, ja myöhemmin helsinkiläistynyt muraalitaiteilija David Popa tulee maalaamaan ravintolan seinälle teoksen, jonka päätähtinä ovat ihmiset – tässä tapauksessa Taco Bellin oman henkilökunnan jäsenet.
”Olemme iloisia saadessamme tehdä Davidin kanssa yhteistyötä. Hänen puhutteleva tyylinsä kuvata ihmisiä tukee hienosti tasa-arvoa ja yksilöllisyyttä vaalivia arvojamme”, iloitsee ketjun Brand Manager Alina Niemi. ”Työntekijämme heittäytyvät suurella sydämellä työhönsä ja he muodostavat Taco Bellin hengen. Nyt heidän vaikutuksensa ikuistetaan ravintolaan aivan konkreettisesti nähtäville”, Alina jatkaa.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Sarita Lehtinen, ketjujohtaja, Taco Bell Suomi, +35840 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi
Tietoja julkaisijasta
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2900 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Martina-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.
Yum! Brands Inc:in tytäryhtiö Taco Bell Corp. on maailman johtava meksikolaistyylinen pikaruokaravintolabrändi. Taco Bell valmistaa taconsa, burritonsa ja muut tunnetut tuotteensa aina tilauksesta ja asiakkaan toiveen mukaisesti, ja tuotteissa on runsaat maut ja laadukkaat raaka-aineet. Maailmanlaajuisesti ketjun ravintoloissa vierailee yli 40 miljoonaa asiakasta viikoittain, ja heille halutaan tarjota poikkeuksellista arvoa sekä loistavaa palvelua. Yhdysvaltojen ulkopuolella Taco Bellillä on yli 360 ravintolaa yhteensä 27 maassa ja brändin tavoitteena on laajentaa kansainvälinen toimintansa tuhanteen ravintolaan vuoteen 2022 mennessä. Yritys ja sen franchise-sopimuksella toimivat yrittäjät pyörittävät yhteensä yli 7 000 ravintolaa, joiden myynti on yli 9 miljardia dollaria vuodessa. Vuoteen 2022 mennessä brändi haluaa saavuttaa maailmanlaajuisesti 15 miljardin dollarin myynnin ja operoida yhteensä 9 000 ravintolaa.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat aloittaa ravintolatoiminnan Juttutuvassa ja Meripaviljongissa1.7.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat vahvistaa asemaansa Helsingin ravintolakentässä aloittamalla operoinnin kahdessa tunnetussa ravintolassa. 1.7.2025 alkaen. Food&Events Tapahtumaravintolat ottaa vastuulleen legendaarisen Juttutuvan ja ainutlaatuisen, merellisen Meripaviljongin toiminnan. Ravintola Meripaviljonki avautuu asiakkaille keskiviikkona 2.7. ja ravintola Juttutupa perjantaina 4.7.2025. Kyseessä on ensimmäinen vaihe Food&Events Tapahtumaravintoloiden toiminnan laajentumisessa osaksi Paasitornin ravintolakokonaisuutta. Samaan aikaan Restel ottaa operoinnin haltuunsa talon tilausravintoloissa Paasiravintolassa ja Paasin Kellarissa, ja myöhemmin tänä vuonna myös ravintola Graniittilinnassa. Juttutupa on jo yli vuosisadan ajan ollut olennainen osa Helsingin kulttuurielämää ja kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Se on ollut tunnettu paitsi historiastaan myös legendaarisista musiikkiklubi-illoistaan, jotka jatkuvat tulevaisuudessakin uudistumisen rinnalla. Meripaviljonki taas tar
“Huili tekee hyvää” – Restelin uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili lanseerataan Nesteen asemille25.6.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Suomen tieverkoston varrelle nousee uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili, jonka ytimessä on laadukas ruoka. Huili syntyi halusta luoda paikka, jossa matkantekijä voi hengähtää.
Restel ja Neste aloittavat yhteistyön osassa Suomen liikenneasemaverkostoa4.3.2025 11:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Neste Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee ravintola- myymälä- ja autoilupalvelujen tarjoamista osalla Neste- asemia. Restelillä on jo kokemusta liikenneasemien ravintolapalveluista, joten uusi yhteistyö on erinomainen lisä konsernin ravintolavalikoimaan.
Casino Helsingin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille27.2.2025 09:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Veikkaus Oy ovat solmineet sopimuksen Casino Helsingin ravintolapalveluista. Restelin tavoitteena on kehittää kasinon ravintolapalveluita ja varmistaa, että asiakkaat saavat siellä unohtumattomia elämyksiä myös tulevaisuudessa.
Paasitornin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille16.1.2025 09:45:00 EET | Tiedote
Restel on voittanut kilpailutuksen Helsinki Congress Paasitornin ravintolatoiminnan toteuttamisesta. Restelin innovatiivisuus sekä vahva kokemus ja näytöt tapahtumatalojen ravintolatoimintojen toteuttajana olivat kilpailutuksessa ratkaisevia tekijöitä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme