Restel OyRestel Oy

Taco Bell laajenee Tuusulaan

Jaa

Marraskuussa Taco Bell -pikaruokaravintolaketju avaa uuden ravintolan Tuusulaan. Uudessa ravintolassa tilaamisen sujuvoittamiseen on tarjolla useita eri kanavia jokaiseen tarpeeseen. Ravintolan henkilökunnan rekrytointi käynnistetään pian.

Taco Bell avataan keskeiselle paikalle Tuusulan Hyrylään Teboilin kiinteistön tiloihin. Ravintolassa on 94 asiakaspaikkaa ja kesäisin herkuttelu on mahdollista myös terassilla. Tuusulan ravintolasta löytyy myös autokaista, joka palvelee Keski-Uudenmaan autoilijoita. Erikoisuutena ravintolasta on lisäksi mahdollista tilata ruoka-annokset suoraan autoon mobiilisovelluksen Silent Pick Drive -ominaisuuden myötä. Kotiinkuljetuspalvelut otetaan myös käyttöön myöhemmin.

”Tuusulan ravintola on sijainniltaan täydellinen etenkin autoilevia asiakkaita ajatellen. On mukavaa, että tontilla jatkaa Teboilin autopesula, jolloin samalla reissulla saa puhtaan auton ja kylläisen vatsan” summaa Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Ravintolaan rekrytoidaan noin 30 henkilön iloisella ja energisellä asenteella varustettu tiimi. Taco Bell pitää huolta työntekijöistään ja onkin aiemmin sijoittunut viiden parhaan joukkoon Suomen innostavimmat työpaikat -tutkimuksessa.

Tuusulan Taco Bell avataan Teboilin kiinteistöön, joka remontoidaan ravintolan käyttöön nykyistä ilmettä kunnioittaen. Samalla tontilla sijaitsee myös Teboilin automaattinen autopesula, joka palvelee vuorokauden ympäri.

“Autopesu meksikolaistyylisesti on raikas ja tervetullut tuulahdus myös Teboilille. Toivottavasti löydämme yhteisiä hankkeita myös tulevaisuudessa”, toteaa Teboilin markkinointi- ja viestintäjohtaja Toni Flyckt.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sarita Lehtinen, ketjujohtaja Taco Bell Suomi, +358 40 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Restel on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa työllistäen noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Yum! Brands Inc:in tytäryhtiö Taco Bell Corp. on maailman johtava meksikolaistyylinen pikaruokaravintolabrändi. Taco Bell valmistaa taconsa, burritonsa ja muut tunnetut tuotteensa aina tilauksesta ja asiakkaan toiveen mukaisesti, ja tuotteissa on runsaat maut ja laadukkaat raaka-aineet. Maailmanlaajuisesti ketjun asiakkaille halutaan tarjota poikkeuksellista arvoa sekä loistavaa palvelua. Yhdysvaltojen ulkopuolella Taco Bellillä on yli 360 ravintolaa yhteensä 27 maassa ja brändin tavoitteena on laajentaa kansainvälinen toimintansa tuhanteen ravintolaan vuoteen 2022 mennessä. Yritys ja sen franchise-sopimuksella toimivat yrittäjät pyörittävät yhteensä yli 7 000 ravintolaa, joiden myynti on yli 9 miljardia dollaria vuodessa. Vuoteen 2022 mennessä brändi haluaa saavuttaa maailmanlaajuisesti 15 miljardin dollarin myynnin ja operoida yhteensä 9 000 ravintolaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat on ostanut Ravintola Keisarinsataman liiketoiminnan3.11.2021 07:00:00 EET | Tiedote

Kotkan Metsolassa sijaitsevan Ravintola Keisarinsataman koko liiketoiminta siirtyy Restelille myynnin myötä. Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat ryhtyy operoimaan ravintolaa 3.1.2022. Asiakkaiden arvostama Keisarinsataman toiminta säilyy pääosin ennallaan ja ainutlaatuista UKKO-olutta on tarjolla yksinoikeudella. Myös viihtyisät kokous- ja juhlatilat meren ääressä ovat jatkossakin varattavissa erilaisiin tilaisuuksiin.

Mestaritalli laajentaa aukioloaikojaan, uudistaa ruokalistansa ja tuo ainutlaatuiset iglut palvelukokonaisuuteensa15.10.2021 09:02:11 EEST | Uutinen

Mestaritalli aukeaa asiakkaille perjantaina 15.10. ja suositut viikonlopun Skumppabrunssit alkavat 16.10. Remontin läpikäyneessä Mestaritallissa nautitaan jatkossa talviaukioloajoista sekä uudistuneen ruokalistan annoksista, joista osa valmistetaan Big Green Egg® -hiiligrillissä. Täysin uutta ovat terassin ainutlaatuiset lasiset Iglut, joissa voi ihailla Taivallahden maisemia säältä suojassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme