Restel OyRestel Oy

Taco Bellin biisikisan voittajakappale julkaistaan kuunneltavaksi

Jaa

Taco Bell tarjosi järjestämänsä Bring the Heat -biisikilpailun voittajalle studioaikaa huipputuottaja Gas Gasin kanssa ja voittajakappale julkaistaan levy-yhtiön toimesta tänään 27.8.

Artisti IRZ. Voittajakappale ”Lazy” julkaistaan perjantaina 27.8. levy-yhtiö Havocin toimesta.
Artisti IRZ. Voittajakappale ”Lazy” julkaistaan perjantaina 27.8. levy-yhtiö Havocin toimesta.

Taco Bell järjesti kesällä Bring the Heat- biisikilpailun, jossa etsittiin uutta nousevaa rap/R´n´B- tähteä. Kilpailun voittajalle oli luvassa studiosessio huipputuottaja Gas Gasin kanssa, sekä voittajakappaleen julkaisu levy-yhtiön kautta. Kilpailuun osallistuttiin lähettämällä oma demo kilpailussa annettujen ohjeiden mukaisesti. Voittajakappaletta oli valitsemassa tuomaristo, jonka jäseninä toimi Bassoradion taajuuksilta tuttu Dj Mista S, Dj Supertyyli sekä sosiaalisen median vaikuttaja Mauton, jolla on myös taustallaan musiikkijulkaisuja.

Useiden lahjakkaiden hakijoiden joukosta voittajaksi valikoitui 21-vuotias tamperelainen alt R´n´B/soul – laulaja IRZ, oikealta nimeltään Iiris Ryhänen. Voittajakappale ”Lazy” julkaistiin perjantaina 27.8. levy-yhtiö Havocin toimesta. Kappaleen voi kuunnella tästä: https://open.spotify.com/track/2DoezUw1aUgmNT2zSk5JfR?si=5f3514329e85462b.

Taco Bell haluaa konkreettisilla teoillaan auttaa nuoria toteuttamaan unelmiaan. Brändi on ollut monissa tapahtumissa mukana ja tarjonnut nuorille lahjakkuuksille mahdollisuuksia päästä etenemään unelmiensa kanssa. Etenkin urbaani kulttuuri ja musiikkimaailma ovat Taco Bellille tärkeitä teemoja.

”On mieletöntä, että pystymme oikeasti tukemaan nuoria unelmissaan ja toteuttamaan tällaisia konkreettisia tekoja. Superlahjakas IRZ päätyy takuuvarmasti useiden kuuntelulistoille ”, iloitsee Taco Bell Suomen markkinointipäällikkö Alina Nikkarikoski.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Alina Nikkarikoski, markkinointipäällikkö Taco Bell Suomi, puh. 0401278899
Markus Wennerström, Head of Operations Havoc Entertainment, puh. +358 40 7643483, reksi@havoc666.com

Kuvat

Artisti IRZ. Voittajakappale ”Lazy” julkaistaan perjantaina 27.8. levy-yhtiö Havocin toimesta.
Artisti IRZ. Voittajakappale ”Lazy” julkaistaan perjantaina 27.8. levy-yhtiö Havocin toimesta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Restel on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa työllistäen noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Yum! Brands Inc:in tytäryhtiö Taco Bell Corp. on maailman johtava meksikolaistyylinen pikaruokaravintolabrändi. Taco Bell valmistaa taconsa, burritonsa ja muut tunnetut tuotteensa aina tilauksesta ja asiakkaan toiveen mukaisesti, ja tuotteissa on runsaat maut ja laadukkaat raaka-aineet. Maailmanlaajuisesti ketjun asiakkaille halutaan tarjota poikkeuksellista arvoa sekä loistavaa palvelua. Yhdysvaltojen ulkopuolella Taco Bellillä on yli 360 ravintolaa yhteensä 27 maassa ja brändin tavoitteena on laajentaa kansainvälinen toimintansa tuhanteen ravintolaan vuoteen 2022 mennessä. Yritys ja sen franchise-sopimuksella toimivat yrittäjät pyörittävät yhteensä yli 7 000 ravintolaa, joiden myynti on yli 9 miljardia dollaria vuodessa. Vuoteen 2022 mennessä brändi haluaa saavuttaa maailmanlaajuisesti 15 miljardin dollarin myynnin ja operoida yhteensä 9 000 ravintolaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat on ostanut Ravintola Keisarinsataman liiketoiminnan3.11.2021 07:00:00 EET | Tiedote

Kotkan Metsolassa sijaitsevan Ravintola Keisarinsataman koko liiketoiminta siirtyy Restelille myynnin myötä. Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat ryhtyy operoimaan ravintolaa 3.1.2022. Asiakkaiden arvostama Keisarinsataman toiminta säilyy pääosin ennallaan ja ainutlaatuista UKKO-olutta on tarjolla yksinoikeudella. Myös viihtyisät kokous- ja juhlatilat meren ääressä ovat jatkossakin varattavissa erilaisiin tilaisuuksiin.

Mestaritalli laajentaa aukioloaikojaan, uudistaa ruokalistansa ja tuo ainutlaatuiset iglut palvelukokonaisuuteensa15.10.2021 09:02:11 EEST | Uutinen

Mestaritalli aukeaa asiakkaille perjantaina 15.10. ja suositut viikonlopun Skumppabrunssit alkavat 16.10. Remontin läpikäyneessä Mestaritallissa nautitaan jatkossa talviaukioloajoista sekä uudistuneen ruokalistan annoksista, joista osa valmistetaan Big Green Egg® -hiiligrillissä. Täysin uutta ovat terassin ainutlaatuiset lasiset Iglut, joissa voi ihailla Taivallahden maisemia säältä suojassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme