Kustannusosakeyhtiö Siltala

Taina Kuuskorpi porautuu kirjassaan ihmisen pahuuden ytimeen

Jaa

Jo pitkään on tiedetty, että pahimpien väkivaltarikollisten persoonallisuus on vakavasti häiriintynyt. Psykologian tohtorin ja tietokirjailijan Taina Kuuskorven teos PAHAT MIELESSÄ – TIETEEN NÄKÖKULMIA PAHUUTEEN käy läpi persoonallisuuden vakavimmat häiriöt ja tunne-elämän vauriot. Narsistien kostorikokset, psykopaattien sarjamurhat, antisosiaalisten raivokohtaukset ja machiavellistien petokset on mahdollista selittää nykytietämyksen mukaan yhä tarkemmin.

Graafinen suunnittelu Marjaana Virta
Graafinen suunnittelu Marjaana Virta

Osa uudesta tutkimustiedosta ravistelee vanhoja uskomuksia, osa tiivistää ja kiteyttää tuloksia yhä terävämmäksi kuvaksi pahuuden syistä.

Pahat mielessä ei tyydy selittämään pahoja väkivaltatekoja vain narsismilla, sadismilla tai psykopatialla. Kirja porautuu syvemmälle pimeyden ytimeen ja kertoo, millaisten prosessien voimalla mielen häiriöt onnistuvat muuttamaan ihmisen väkivaltaiseksi.

Kirja purkaa monimutkaiset psykologiset käsitteet yleistajuiseksi tiedoksi. Se myös kysyy mitä erilaisille pahuuden riskitekijöille on tehtävissä – vai onko tehtävissä mitään?

***

Taina Kuuskorpi on psykologian tohtori, tietokirjailija ja kirjoittamisen opettaja. Hän on saanut valtion tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon vuonna 2015. Hän on aiemmin julkaissut myös rikosromaanin, lastenkirjan ja elämäkerran.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Graafinen suunnittelu Marjaana Virta
Graafinen suunnittelu Marjaana Virta
Lataa
Kuvaaja Pasi Leino
Kuvaaja Pasi Leino
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Siltala
Suvilahdenkatu 7
00500 Helsinki

Kustannusosakeyhtiö Siltala on Aleksi ja Touko Siltalan vuonna 2008 perustama riippumaton kustantamo, joka julkaisee laadukasta kauno- ja tietokirjallisuutta.

www.siltalapublishing.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Siltala

Uusi kauneus – Suomalaista taidetta Tangen-kokoelmasta6.5.2021 09:15:00 EEST | Tiedote

Taidekriitikko Timo Valjakan toimittama UUSI KAUNEUS -kirja esittelee valikoiman suomalaista modernismia. Teokset kuuluvat norjalaisen keräilijän Nicolai Tangenin laajaan pohjoismaisen taiteen kokoelmaan. Kokoelma käsittää runsaat 4500 teosta. – Kokoelman helmiä nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa, Hämeenlinnan taidemuseossa. Uusi kauneus -näyttely on avoinna koronarajoituksin yleisölle 13.5.–17.10.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme