Hyvinkään museot

Taiteilijatapaamiset avaavat taidemuseon syksyn

Jaa

Hyvinkään taidemuseon syksy alkaa taiteilijatapaamisilla

Emma Ainala
Not Like Other Dogs
2020
öljy kankaalle
Emma Ainala Not Like Other Dogs 2020 öljy kankaalle

HYVINKÄÄN TAIDEMUSEO
TIEDOTTAA 26.8.2020

TAITEILIJATAPAAMISIA HYVINKÄÄN TAIDEMUSEOLLA

Kulttuuriterassi: Radoslaw Gryta pe 28.8. klo 16.30-17.30

Radoslaw Gryta on tavattavissa Kulttuuriterassilla perjantaina 28.8. klo 16.30-17.30 välisenä aikana. Kulttuuriterassi on Hyvinkään kirjastoaukiolla sijaitseva Red Carpetin oheistapahtumapaikka. Kesällä kulttuuriterassilla on jo nähty niin paikallisia artisteja kuin isompiakin esiintyjiä.

Gryta kertoo tapaamisessa taiteilijuudesta, työskentelytavoistaan ja siitä miten hänestä tuli taiteilija.

Sateen sattuessa taiteilijatapaaminen järjestetään taidemuseolla klo 16.00-17.00.

Taidemuseo: Emma Ainala la 29.8.2020 klo 14.00 

Tervetuloa tapaamaan taiteilija Emma Ainalaa Hyvinkään taidemuseoon Bitch I'm a dog person -näyttelyn pariin lauantaina 29.8. kello 14.00.

Emma Ainalan Bitch I'm a dog person -näyttely Kaapon galleriassa nostaa esille teoksia, jotka eivät ole aiemmin olleet näytteillä. Näyttelyn kokonaisuuden muodostavat kymmenkunta pastellisävyistä öljymaalausta sekä pari keraamista veistosta, jotka tuovat taiteilijan maalauksista tutut hahmot kolmiulotteiseen muotoon keskelle näyttelysalia.

 

Lisäksi taidemuseo on yhteistyössä Red Carpetin kanssa:

Red Carpet yhteistyössä: Making of Helene -dokumentteja ja pienoisnäyttely 25.-30.8.2020

Hyvinkään taidemuseolla esitetään Red Carpet -festarin aikaan Yrjön huoneessa Making of Helene -dokumentteja, jotka ovat dokumentaarisia teoksia uuden kotimaisen Helene-elokuvan tekemisestä. Helene-dokumenttien lisäksi taidemuseolla on tapahtuman aikaan nähtävillä julistemuotoinen Making of Helene -pienoisnäyttely. Dokumentit ja julistenäyttely ovat esillä koko tapahtumaviikon ajan ti-su 25.-30.8.

Making of Helene -näyttely esillä 25.8.-30.8.2020 taidemuseon aukioloaikoina.

Avoinna:
ti−to 11−18
pe−su 11−17
vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin 16−18

Lisätietoja 

Amanuenssi (ts.) Marjo Kuula, p. 040 4801 776

HYVINKÄÄN TAIDEMUSEO
Hämeenkatu 3 D, 05800 Hyvinkää
Puh. 040 480 1644
taidemuseo@hyvinkaa.fi
www.hyvinkaantaidemuseo.fi

Avainsanat

Kuvat

Emma Ainala
Not Like Other Dogs
2020
öljy kankaalle
Emma Ainala Not Like Other Dogs 2020 öljy kankaalle
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään museotHyvinkään museopalvelut muodostavat Hyvinkään taidemuseo ja Hyvinkään kaupunginmuseo. Hyvinkään taidemuseo esittelee ajankohtaisia näyttelyitä nykytaiteen kotimaisilta ja kansainvälisiltä nimiltä Jussintorin liike- ja taidekeskuksessa sijaitsevissa näyttelytiloissaan Hyvinkään ydinkeskustassa. Kauppakeskus Willassa sijaitseva Hyvinkään kaupunginmuseo on kulttuurihistoriallinen museo, joka kokoelmansa ja näyttelyidensä avulla kertoo Hyvinkään ja hyvinkääläisten historiasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään museot

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme