Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Taitoluistelija Viveca Lindfors vuoden helsinkiläisurheilija 

Jaa

Viveca Lindfors on valittu vuoden helsinkiläisurheilijaksi. Lindfors saavutti pronssia Valko-Venäjän Minskissä käydyissä taitoluistelun EM-kisoissa. Vuoden helsinkiläisurheilija kuittaa valinnastaan 10 000 euron stipendin, joka jaetaan vuosittain Helsinki-päivänä.

Viveca Lindfors palkitaan Helsinki-päivän konsertissa.
Viveca Lindfors palkitaan Helsinki-päivän konsertissa.

Helsinki-päivänä palkitaan myös vuoden 2019 helsinkiläinen urheiluseura, vuoden nuori helsinkiläinen urheilija ja vuoden helsinkiläinen valmentaja.

Vuoden helsinkiläinen urheiluseura on PuMa-Volley ry. PuMa-Volley täyttää tänä vuonna 30 vuotta ja on Suomen suurin lentopallon junioriseura, joka mahdollistaa lentopallon niin harraste-, kilpa- kuin huipputasolla. Harrastuksen hinta pidetään seurassa hyvin kohtuullisena ja se houkuttaa mukaan lapsia ja nuoria kaikista sosioekonomisista ryhmistä. Seuran valmennus on kauttaaltaan korkeatasoista ja seura onkin sekä tunnustettu Sinettiseura että Tähtiseura. Seura on sitoutunut häirinnän ja kiusaamisen vastaiseen aktiiviseen työhön. PuMa-Volley palkitaan 5 000 euron stipendillä.

Vuoden nuori helsinkiläisurheilija on Akseli Ahvenainen, joka saavutti junioreiden kumparelaskun MM-pronssia Italian Valmalencossa. Ahvenainen palkitaan 2 500 euron stipendillä.

Vuoden helsinkiläinen valmentaja on Maria Wahlroos, Helsinki Athletics Cheerleading ry. Wahlroos on seuran pitkänlinjan valmentaja sekä edustusjoukkueen valmentaja. Wahlroos on cheernaisten maajoukkueen päävalmentaja ja oli mukana viemässä Suomen naiset kautta aikojen ensimmäiseen maailmanmestaruuteen. Wahlroos palkitaan 2 500 euron stipendillä.

Lisätietoja helsinkiläisurheilijoiden palkitsemisesta: https://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/palvelut/liikunta-ja-ulkoilu/urheilijoiden-palkitseminen

Avainsanat

Kuvat

Viveca Lindfors palkitaan Helsinki-päivän konsertissa.
Viveca Lindfors palkitaan Helsinki-päivän konsertissa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme