Jalofoods / Oy Soya Ab

TAKAISINVETOTIEDOTE

Jaa
Tuotteen mahdollinen pilaantumisongelma: Jalotempe Original 2*125g -tuotteen yhden tuotantoerän pastörointiprosessi on ollut puutteellinen.

Tuote: Jalotempe Original 2*125g Luomu
Parasta ennen: 29.3.2021
Eräkoodi: 36400
Valmistaja: Oy Soya Ab

Tuotteen saatavuus: Koko maassa K-ryhmän K-kaupoissa. Jälleenmyyjiä on ohjeistettu poistamaan tuotteet välittömästi myynnistä.

Virhe: Tuotteen pastörointiprosessi on ollut puutteellinen n. 50 tuotteen osalta ja virhe voi aiheuttaa tuotteen ennenaikaisen pilaantumisriskin.

Asiakaspalautukset: Hyvitettävästä pakkauksesta tulee ilmetä tuotteen päiväys tai eräkoodi. Ostos hyvitetään joko ostopaikassa tai toimittajan toimesta.

Toimittajan yhteystiedot:

Oy Soya Ab, Hangontie 2493A, 10660 Tammisaari
puhelin 020 743 8950, info@soya.fi.

Yhteyshenkilöt

Jouko Riihimäki 0400-939691
jouko.riihimaki@soya.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Jalofoods / Oy Soya Ab
Jalofoods / Oy Soya Ab
Malminrinne 1 B
00180 Helsinki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jalofoods / Oy Soya Ab

Uudet Jalotofu-tuotteet tekevät kotikokeista aasialaisten kasvisruokien taikureita2.2.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Kasviproteiinien valikoimaan on saapunut Jalotofua ja Jalotempeä valmistavan Jalofoodsin asiakastoiveita täyttäviä uutuuksia. Jalotofu Klassikko -sarjan uusin tuote, Jalotofu Aasia, on aasialaisittain valmiiksi marinoitu ja helppokäyttöinen tofu. Vuonna 2020 lanseerattu, nopeasti kuluttajien suosioon noussut Jalotofu Paahtopalat -sarja on niin ikään täydentynyt aasialaisittain maustetulla käyttövalmiilla, revityllä tofulla.

Uusi biokaasulaitos varmistaa suomalaisen elintarvikevalmistuksen kilpailukykyä epävarmoissa markkinaolosuhteissa26.10.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Jalotofua valmistava Oy Soya Ab on käynnistänyt biokaasulaitoksen tehtaansa yhteyteen Raaseporin Leksvallissa. Biokaasulaitoksen käyttö on aloitettu syyskuussa 2022 hyödyntäen ainoastaan tehtaan omia sivuvirtoja. Toimintaympäristössä tapahtuneet muutokset ja näistä johtuva korkea energian markkinahinta ovat nostaneet tämän vihreän energiahankkeen roolin yhä kriittisemmäksi yrityksen kilpailukyvyn varmistamisessa. Samalla kierrätetään sivuvirtojen ravinteet maatalouteen parantamaan kotimaisen ruoantuotannon huoltovarmuutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme