Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

TAKK ja Jutilat yhteistyössä kohti jääkiekon MM-kisoja

Jaa
Kun Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät Nokia Arenalla, naapurissa sijaitseva Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK muuntautuu Satu ja Timo Jutilan isännöimäksi VIP-tilaksi, Captain´s VIP-Loungeksi. Suomen pelipäivinä TAKKin tilat täyttyvät kisojen VIP-vieraista, ja TAKKin opiskelijat ovat osaltaan luomassa kisatunnelmaa ja tekevät näkyväksi tamperelaista osaamista.
Maria-Liisa Korolainen ja Satu ja Timo Jutila TAKKin opiskelijoiden MM-kisavalmennuspäivässä.
Maria-Liisa Korolainen ja Satu ja Timo Jutila TAKKin opiskelijoiden MM-kisavalmennuspäivässä.

- Yhteistyö Jutiloiden kanssa tarjoaa opiskelijoillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä toteuttamaan isoa kansainvälisestä tapahtumaa, kertoo TAKKin tavoitteista yhteistyölle Maria-Liisa Korolainen, joka organisoi järjestelyjä TAKKin puolelta.

- Kotikisat on järjestetty Tampereella viimeksi vuonna 1965, eli ainutlaatuinen tilaisuus on tosiaan kyseessä, vahvistaa Timo Jutila.

- Mittakaava kisoille tulee olemaan valtava, ja Tampere täyttyy sinivalkoisista väreistä toukokuussa, Jutila vakuuttaa.

Mukana järjestelyissä on iso joukko TAKKin opiskelijoita eri ammattialoilta. Sisustusremontoijaopiskelijat taikovat oppilaitoksen tiloista VIP-tilaa ja kauneudenhoitoalan opiskelijat valmistelevat VIP-vieraat kisakuntoon. Maran, liiketalouden, turvallisuusalan sekä puhtauspalveluiden opiskelijat vastaavat vieraiden viihtymisestä kisapäivien VIP-tilaisuuksissa.

Opiskelijat suorittavat kisojen yhteydessä mm. työssäoppimisjaksoja tai tutkintoihinsa kuuluvia näyttöjä.

Ainutlaatuinen tilaisuus opiskelijoille

TAKKin sijainti, tilat ja fasiliteetit vakuuttivat Jutilat yhteistyöstä jo kaksi vuotta sitten, kun he ensimmäisen kerran ottivat yhteyttä TAKKiin.

- VIP-tilaisuuksien pääkokki kommentoi TAKKin opetuskeittiöllä vieraillessaan, että hänellä ei ole ikinä ollut näin hyviä tiloja työskennellä, Timo Jutila innostuu.

Sisustusalan opiskelijat saivat Jutiloilta vapaat kädet tilojen suunnitteluun. Opiskelijat ovat suunnitelleet tilojen muokkauksen luokista VIP-tilaksi. Opiskelijat myös toteuttavat stailauksen ja rakenteet yhteistyössä rakennusalan opiskelijoiden kanssa.

Kyseessä ei ole ihan pieni muutos vaan mittava projekti, joka on kehittänyt opiskelijoiden tiimityötaitoja, muutosvalmiutta ja kärsivällisyyttä. Tarjouspyyntöjen tekeminen, mainostoimistoyhteydet, hintojen ja vaihtoehtojen selvittely ovat vieneet paljon aikaa, mutta myös opettaneet paljon.

- Opiskelijoiden aitous ja koko yhteistyö TAKKilaisten kanssa ovat tehneet suuren vaikutuksen, Jutilat kiittelevät.

- Tämä on ainutkertainen kokemus meille kaikille, spektaakkeli, johon harvat ja valitut pääsevät mukaan. Jokainen opiskelija on tärkeä tekijä tässä projektissa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Maria-Liisa Korolainen, TAKK, puh. 044 7906 340, maria-liisa.korolainen@takk.fi

Timo Jutila, JetSetClub Oy, puh. 050 62801 ja Satu Jutila, puh. 040 416 6340, myynti@jetsetclub.fi

Kuvat

Maria-Liisa Korolainen ja Satu ja Timo Jutila TAKKin opiskelijoiden MM-kisavalmennuspäivässä.
Maria-Liisa Korolainen ja Satu ja Timo Jutila TAKKin opiskelijoiden MM-kisavalmennuspäivässä.
Lataa
Rakennusalan opiskelijat valmistavat  rakenteita VIP-tilojen sisäänkäynnille.
Rakennusalan opiskelijat valmistavat rakenteita VIP-tilojen sisäänkäynnille.
Lataa
Sisustajaremontoijaopiskelijat vastaavat sisätilojen muokkauksesta kisakuntoon.
Sisustajaremontoijaopiskelijat vastaavat sisätilojen muokkauksesta kisakuntoon.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK
Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK
Tampereen valtatie 15
33100 TAMPERE

Vaihde 03 2361 111, info@takk.fihttp://www.takk.fi

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on monialainen ammatillinen kouluttaja ja työelämän kehittäjä. Vuosittain TAKKissa opiskelee noin 11 000 aikuista ja henkilöstöä on n. 250. TAKKia ylläpitää Tampereen Aikuiskoulutussäätiö sr. Tarjolla on ammatillisia perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta yli 20 ammattialalta. Koulutuksia, toimintaa ja oppimisympäristöjä kehitetään tiiviissä yhteistyössä työelämän ja yritysten kanssa. Yrityksille ja organisaatioille on tarjolla joustavat ja yksilölliset henkilöstön osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen palvelut.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Kuka tahansa kieltä osaava ei sovellu tulkiksi oikeuskäsittelyyn – TAKKissa on suoritettu sata oikeustulkkauksen erikoisammattitutkintoa23.1.2023 15:01:41 EET | Tiedote

Oikeustulkkauksen tarve lisääntyy jatkuvasti. Oikeustulkkeja koulutetaan, mutta silti töitä tarjotaan myös epäpäteville tulkeille, jolloin vakavien virheiden riski kasvaa. TAKKin kouluttajat Tuija Hildén ja Ekaterina Tsavro toivovat, että tulkkausalan yritykset ja viranomaiset asettaisivat koulutuksen kriteeriksi tulkkauspalveluissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme