Veikkaus

Talkkari Special korvaa Satavarman

Jaa

Veikkauksen Toto76-pelin vihjelähetykset uudistuvat huhtikuussa. Vihjeohjelma Satavarma loppuu ja tilalle tulee Toto76-pelin ennakkostudio, joka keskittyy tiiviimmin pelaamisen ympärille. Kerran kuussa ilmestyvä Talkkari Special puolestaan korvaa nykyisen Satavarman ja käsittelee jatkossa päivän polttavia raviasioita. Kari Lähdekorven tekemä Talkkari jatkuu myös sunnuntaisin Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivuilla.

Toto76-pelin vihjelähetykset uudistuvat huhtikuussa.
Toto76-pelin vihjelähetykset uudistuvat huhtikuussa.

- Kuukausittain ilmestyvä Talkkari Special tehdään Kari Lähdekorven vetämänä, pääosin vanhalla Satavarman porukalla, toteaa päätoimittaja Jouni Kemppainen Maaseudun Tulevaisuudesta.

Kari Lähdekorpi jatkaa raviurheilun asiantuntijana myös TotoTV:n studiolähetyksissä, jolloin tuoretta raviasiaa on säännöllisesti luvassa livelähetyksissä.

Toto- ja pöytäpelien liiketoimintapäällikkö Petri Huikko Veikkauksesta kertoo, että Satavarman tärkeimpänä tehtävänä on ollut käsitellä laajasti raviurheilun ajankohtaisia puheenaiheita, kun taas jatkossa Toto76-pelin ennakkolähetys keskittyy tiiviimmin ja ytimekkäämmin pelaamiseen.

- Maaseudun Tulevaisuus ottaa puolestaan entistä vahvempaa roolia sisällöntuottajana raviurheilun näkökulmasta. Veikkauksen ensisijaisena tehtävänä on vastata pelaamista tukevan sisällön tuottamisesta asiakkailleen, ja nyt jouduimme tekemään sellaisen päätöksen, joka ei todellakaan ollut helppo. Haluan kiittää kaikkia Satavarmassa vuosien saatossa mukana olleita, erityisesti Karia ohjelman keulakuvana toimimisesta. Yhteistyömme jatkuu edelleen hyvässä hengessä, kertoo Huikko.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Toto76-pelin vihjelähetykset uudistuvat huhtikuussa.
Toto76-pelin vihjelähetykset uudistuvat huhtikuussa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus