Quattro Mikenti Group

Talotekniikkahuollon osaaja ORS Service liittyy QMG:hen

Jaa

Pietarsaarelainen ORS Service liittyy talotekniikkakonserni QMG:hen. Yhdistyminen kasvattaa QMG:n huoltopalveluiden tarjoomaa Pohjanmaalla.

QMG:n Kimmo Liukkonen (vas.), Stefan Björkman, Ole Cederberg ja Roger Sundstedt ORS Servicestä. Oikealla QMG:n Heikki Kiiskilä.
QMG:n Kimmo Liukkonen (vas.), Stefan Björkman, Ole Cederberg ja Roger Sundstedt ORS Servicestä. Oikealla QMG:n Heikki Kiiskilä.

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupin (QMG) verkosto Pohjanmaalla vahvistuu, kun mukaan liittyy ORS Service Oy Ab Pietarsaaresta. Konserniin kuuluu lähiseudulla entuudestaan Kokkolan LVIS-Palvelu. 

ORS Service jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja henkilöstöllään, ja omistajat Stefan Björkman, Ole Cederberg ja Roger Sundstedt tulevat QMG-konsernin osakkaiksi. ORS Service keskittyy talotekniikan huoltopalveluiden tarjoamiseen teollisuus- ja toimitilakiinteistöihin Pohjanmaalla ja rannikkoseudulla. 

– Jatkamme palvelukonseptilla, jonka määritimme 16 vuotta sitten yritystä perustettaessa. Asiakaskuntamme edustaa monipuolisesti teollisuutta ja erilaisia toimitilakiinteistöjä, ja haluamme aina tarjota erittäin laadukasta palvelua, ORS Servicen toimitusjohtaja Stefan Björkman tiivistää. 

– Mahdollisuus liittyä QMG:n valtakunnalliseen organisaatioon tarkoittaa meille kiinnostavia kasvumahdollisuuksia Pohjanmaalla yhdessä Kokkolan LVIS-Palvelun kanssa, Björkman jatkaa. 

Paikallisuus tärkeää – valtakunnallinen peitto tavoitteena 

QMG:n Pohjois-Suomen aluetta johtava Heikki Kiiskilä toteaa, että yhdistyminen tarjoaa asiakkaille kiinnostavan vaihtoehdon Vaasa–Seinäjoki–Kokkola-alueella. 

– Haluamme olla kilpailukykyinen haastaja sekä talotekniikan huoltopalveluissa että urakoinnissa. Yhteisvoimin Kokkolan LVIS-Palvelu ja ORS Service tarjoavat laatua ja suorituskykyä koko alueella, Heikki Kiiskilä sanoo. 

QMG-konserni on muutamassa vuodessa kasvanut Suomen kolmanneksi suurimmaksi talotekniikkayritykseksi. Yritysostoja aiotaan tehdä jatkossakin, ja kovassa kasvuvauhdissa paikallisuuden merkitys on keskiössä. 

– Haluamme laajentaa verkostoamme koko maan kattavaksi ja tarjota palveluita paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Olemme usein todenneet, että talotekniikkaliiketoiminta on suuressa osin paikallista, joten meidän on oltava vahvoja kaikilla alueilla. Erityisesti meitä kiinnostavat alan kärkeä edustavat talotekniikan palveluyritykset, Kiiskilä kertoo. 

Lisätietoja:

Heikki Kiiskilä, toimitusjohtaja, Kokkolan LVIS-Palvelu Oy, 040 486 2358, heikki.kiiskila@qmg.fi

Stefan Björkman, toimitusjohtaja, ORS Service Oy, 040 846 6373, stefan.bjorkman@ors.fi

Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, Quattro Mikenti Group Oy, 050 347 8997, kimmo.liukkonen@qmg.fi

Avainsanat

Kuvat

QMG:n Kimmo Liukkonen (vas.), Stefan Björkman, Ole Cederberg ja Roger Sundstedt ORS Servicestä. Oikealla QMG:n Heikki Kiiskilä.
QMG:n Kimmo Liukkonen (vas.), Stefan Björkman, Ole Cederberg ja Roger Sundstedt ORS Servicestä. Oikealla QMG:n Heikki Kiiskilä.
Lataa
ORS Service liittyy QMG:hen
ORS Service liittyy QMG:hen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Quattro Mikenti Group
Quattro Mikenti Group
Piispantilankuja 2 A
02240 Espoo

http://www.qmg.fi

Quattro Mikenti Group Oy 

Quattro Mikenti Group on Suomen suurimpia talotekniikka-alan toimijoita, ja se tekee kaikkia LVIJA-, sähkö- ja sprinkleritöitä. Yritysryhmään kuuluu kaksitoista erikoistunutta tytäryritystä sekä konserni. Konsernin palveluksessa on noin 700 talotekniikkaurakoinnin ja -huollon ammattilaista. Toimipaikkoja on Suomessa kaksikymmentäkolme. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 154 miljoonaa euroa. www.qmg.fi 

ORS Service Oy Ab 

Vuonna 2004 toimintansa aloittanut ORS Service on saavuttanut vahvan aseman talotekniikkahuollon monipuolisena osaajana Pohjanmaan rannikkoseudulla. Yhtiön palveluvalikoima ulottuu LVIS-töistä kiinteistöjen kylmä- ja automaatioratkaisuihin. ORS Servicen liikevaihto oli vuonna 2019 noin 3 miljoonaa euroa ja se työllistää 19 ammattilaista. www.ors.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Quattro Mikenti Group

QMG kasvattaa talotekniikan palveluverkostoaan ostamalla Kylmäkolmosen2.9.2020 10:21:00 EEST | Tiedote

Talotekniikkakonserni QMG kasvattaa talotekniikkapalvelujaan pääkaupunkiseudulla, ja ostaa kylmälaitteiden ja jäähdytysjärjestelmien erikoisosaaja Kylmäkolmonen Oy:n. Kylmäkolmonen on erikoistunut kylmälaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaamiseen sekä konesalien, sähkötilojen ja toimistojen jäähdytykseen pääkaupunkiseudulla. QMG:ssa Kylmäkolmonen tulee osaksi talotekniikan huoltopalveluita tarjoavaa QMG Partners -alakonsernia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme