Wirmax Oy

Talotekniikkakonserni Wirmax on kehittänyt uuden kokonaisratkaisun kiinteistöjen energiansäästöihin ja lupaa jopa 60-70% säästöt kiinteistön ostetusta energiasta

Jaa

Wirmax Wise -energiaratkaisu auttaa taloyhtiöitä parantamaan energiatehokkuuttaan merkittävästi. Taloyhtiö voi yhdellä sopimuksella hankkia palvelun, joka pudottaa ostettavan energian määrää jopa 60-70%.

Wirmax Wise ratkaisu koostuu asiakaskohtaisesti räätälöidystä kiinteistöautomaatiosta, lämmönlähteenvaihdosta, lämmöntalteenotosta, sekä aurinkosähköstä. Koko kiinteistön vihreä siirtymä voidaan tehdä yhdellä sopimuksella, kun mukaan otetaan vielä sähköauton latausratkaisut Wirmaxin kautta.

Wirmax Wise -ratkaisu tarjoaa kustannustehokkaan tavan optimoida energiankulutusta. Palveluun kuuluvat säästölaskelmat, sekä järjestelmäsuunnittelu ja toteutus. Asennettava tekniikka on etäseurannassa käyttöönoton jälkeen. Lisäksi Wirmax tarjoaa täyden huoltopalvelun, jolla varmistetaan ratkaisun jatkuva toimivuus. Asiakas saa käyttöönsä digitaalisen palvelun, josta koko energiajärjestelmän toimintaa voi seurata etänä.

"Olemme innoissaan voidessamme tarjota taloyhtiöille ja kiinteistöille modernin ratkaisun, joka auttaa säästämään energiaa ja samalla edistää ympäristöystävällisyyttä. Uskomme että useimmissa tapauksissa asiakkaan kiinteistön käyttökulut pienenevät niin merkittävästi, että säästöt rahoittavat investoinnin kokonaan kohtuullisen lyhyessä ajassa. Taloyhtiöiden tapauksessahan tämä tarkoittaa, että hoitovastikkeeseen ei kohdistu nousupainetta vaan säästöillä voidaan maksaa toteutus. Teemme jokaisen asiakkaan kohdalla laskelmat, joissa tilanne avataan tarkemmin", kertoo Wirmaxin kehitysjohtaja Sampo Kautto. Palvelu sisältää ratkaisut tapauskohtaisesti ja siihen voidaan lisätä energialaskelmat sekä energia-avustusten hakeminen asiakkaan investoinnille.

Wirmax on moderni talotekniikkakonserni laajalla osaamisalueella. Tarjoamme asennus- ja huoltopalvelut kiinteistön lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- ja turvatekniikan tarpeisiin. Ylläpidämme kiinteistöjen hyvää kuntoa ja edistämme energiatehokkuutta aurinkosähkö- ja lämpöpumppuratkaisujen avulla. Toteutamme huoltopalveluita 40:n huoltoyksikön voimin ja vuosittain toteutamme noin 11.000 huoltokeikkaa. Wirmax- konsernissa työskentelee noin 120 talotekniikan ammattilaista ja toimialueitamme on Uusimaa, Keski-Suomi ja Oulun seutu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sampo Kautto
sampo.kautto@wirmax.fi
+358 40 535 3601

Kuvat

Linkit

Tietoa julkaisijasta

Wirmax-konserniin kuuluu talotekniikkayhtiö Wirmax Oy, automaatio- ja turvatekniikan yhtiö Gane Oy ja aurinkovoimalayhtiö Fiksusähkö Oy. Työllistämme yli 100 talotekniikan ammattilaista ja uudistamme alaa uuden teknologian avulla. Palvelemme valtakunnallisesti ja toimipaikkamme ovat Helsingissä, Jyväskylässä ja Oulussa.