Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMK valmistautuu AMK-valintakokeisiin: pääkampuksella 7350 kokelasta kolmen päivän aikana

Jaa

Ammattikorkeakoulut valitsevat opiskelijat ensi syksynä alkaviin koulutuksiin pääosin todistusvalinnalla tai yksivaiheisen AMK-valintakokeen perusteella.

TAMKin pääkampus/LR
TAMKin pääkampus/LR

Tampereen ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Kuntokatu 3/Teiskontie 33, Tampere) järjestettävään yksivaiheiseen lähikokeeseen on ilmoittautunut noin 7350 hakijaa. Kolmen päivän aikana, tiistaista torstaihin 31.5.–2.6. järjestetään kuusi koetilaisuutta. Vastaavia valintakoetilaisuuksia järjestetään ympäri Suomen usealla paikkakunnalla. 

Kevään toisessa yhteishaussa ammattikorkeakouluihin oli yhteensä noin 67 600 hakijaa. Jos hakija on tullut valituksi todistusvalinnan kautta, hänen ei tarvitse osallistua valintakokeeseen. Valintakokeessa voi kuitenkin tavoitella mahdollista ylemmän hakutoiveen opiskelupaikkaa. Valintakoepaikaksi hakija on voinut valita ammattikorkeakoulun, johon hän ei ole hakenut, mutta joka sijaitsee lähellä omaa asuinpaikkaa. 

Hakijoita pyydetään tutustumaan alla oleviin linkkeihin ennen valintakokeeseen tuloa:

TAMKin hakijapalvelut antaa hakijoille lisätietoa valintakokeista ja valinnan etenemisestä:

hakijapalvelut.tamk@tuni.fi

p. 0294 520 444 (arkipäivisin klo 12–14) 

Lisätietoa Tampereen ammattikorkeakoulusta:

- Opiskelijarekrytoinnin päällikkö Kristiina Engblom-Pelkkala, p. 040 663 7679, kristiina.engblom-pelkkala@tuni.fi 
- Koulutuksen vararehtori Päivi Karttunen, p. 050 568 5358, paivi.karttunen@tuni.fi

Avainsanat

Kuvat

TAMKin pääkampus/LR
TAMKin pääkampus/LR
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tampereen ammattikorkeakoulu
Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 TAMPERE

p. 0294 5222https://www.tuni.fi/tamk

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen työelämäkorkeakoulu, joka vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla parasta ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä korkeakouluyhteisön ja työelämän kumppaneiden kanssa, kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMKissa on yli 10 000 opiskelijaa ja vakituista henkilöstöä noin 700.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme