Tammi

Tammi julkaisee uudet Disney-kirjat Suomessa

Jaa

Tammi julkaisee uusia Disney-kirjoja Suomessa. Ensimmäiset Disney-kirjat ilmestyvät Tammen Kultaiset kirjat -sarjassa keväällä 2019 ja niiden joukossa on sekä uusintapainoksia suosituimmista Disney-klassikoista että odotettuja uutuuksia.

Julkaisuohjelmaan kuuluu Disneyn rakastetuimpia klassikoita, suosittuja satukirjoja sekä ajankohtaisia elokuvakirjoja. Vuoden 2019 aikana valkokankaalla nähtävät Frozen 2, Toy Story 4, Aladdin, Dumbo ja Leijonakuningas julkaistaan myös kirjoina.

Tammen lasten- ja nuortenkirjojen kustantaja Saara Tiuraniemi iloitsee alkavasta yhteistyöstä: ”Disney tuo mieleen muistoja eri maailmoista ja luo odotuksen uudesta. Tammen kustannusohjelma on vahva, monipuolinen ja vireä, ja Disney-kirjat ovat siihen täydellinen lisä. On hienoa, että voimme kustantaa Disney-kirjoja useissa formaateissa, kaikki ikäryhmät huomioon ottaen. Olen äärimmäisen innoissani siitä, että saamme mahdollisuuden välittää nämä unohtumattomat tarinat suomalaisille lukijoille.”

Tammi on julkaissut Disney-kirjoja aiemmin vuosina 1953–1975. Kirjat ilmestyivät pääosin Tammen Kultaiset kirjat -sarjassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kustantaja Saara Tiuraniemi
+358 400 873 335
saara.tiuraniemi@tammi.fi

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Reetta Miettinen
+358 40 8344 340
reetta.miettinen@wsoy.fi

Tietoja julkaisijasta

Tammi
Tammi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 HELSINKI

010 5060 300http://www.tammi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tammi

UIkomaiset kustantajat innoissaan suomalaistrilleristi Max Seeckin Uskollisesta lukijasta – oikeudet myyty hetkessä 14 maahan16.10.2019 07:00:00 EESTTiedote

Tänään alkavien Frankfurtin kansainvälisten kirjamessujen kuuma kirja on trilleristi Max Seeckin Uskollinen lukija (Tammi, 2019). Teoksen oikeudet on myyty jo ennen messuja 14 maahan, suurimpina Saksa, Ranska ja Espanja. Seeckiä edustavan Elina Ahlbäck Literary Agencyn mukaan lisää kauppoja on tulossa, sillä kiinnostusta on ainakin Kiinassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Mystisen runokirjan taustalla kirjoittajakollektiivi – mukana mm. Pauli Aalto-Setälä, Ami Hasan, Lauri Kivinen, Reetta Meriläinen, Jan Vapaavuori ja Anssi Vanjoki18.9.2019 14:59:54 EESTTiedote

Tammen toukokuussa julkaiseman Luonnon armosta -runokokoelman kirjoittajan, Urmas Korpikosken, takana on kirjoittajakollektiivi. Kollektiiviin kuuluvat mm. Pauli Aalto-Setälä, Ami Hasan, Lauri Kivinen, Reetta Meriläinen sekä Jan Vapaavuori. Fiktiivinen runoilija Urmas Korpikoski marssitettiin lukijoiden tietoisuuteen keväällä kirjailija Kalle Isokallion uusimmassa kirjassa Sattuman kansanedustaja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme