Tammi

Tammi julkaisee uudet Disney-kirjat Suomessa

Jaa

Tammi julkaisee uusia Disney-kirjoja Suomessa. Ensimmäiset Disney-kirjat ilmestyvät Tammen Kultaiset kirjat -sarjassa keväällä 2019 ja niiden joukossa on sekä uusintapainoksia suosituimmista Disney-klassikoista että odotettuja uutuuksia.

Julkaisuohjelmaan kuuluu Disneyn rakastetuimpia klassikoita, suosittuja satukirjoja sekä ajankohtaisia elokuvakirjoja. Vuoden 2019 aikana valkokankaalla nähtävät Frozen 2, Toy Story 4, Aladdin, Dumbo ja Leijonakuningas julkaistaan myös kirjoina.

Tammen lasten- ja nuortenkirjojen kustantaja Saara Tiuraniemi iloitsee alkavasta yhteistyöstä: ”Disney tuo mieleen muistoja eri maailmoista ja luo odotuksen uudesta. Tammen kustannusohjelma on vahva, monipuolinen ja vireä, ja Disney-kirjat ovat siihen täydellinen lisä. On hienoa, että voimme kustantaa Disney-kirjoja useissa formaateissa, kaikki ikäryhmät huomioon ottaen. Olen äärimmäisen innoissani siitä, että saamme mahdollisuuden välittää nämä unohtumattomat tarinat suomalaisille lukijoille.”

Tammi on julkaissut Disney-kirjoja aiemmin vuosina 1953–1975. Kirjat ilmestyivät pääosin Tammen Kultaiset kirjat -sarjassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kustantaja Saara Tiuraniemi
+358 400 873 335
saara.tiuraniemi@tammi.fi

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Reetta Miettinen
+358 40 8344 340
reetta.miettinen@wsoy.fi

Tietoja julkaisijasta

Tammi
Tammi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 HELSINKI

010 5060 300http://www.tammi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tammi

Tammi julkaisee Suomen ensimmäisen chatfiktio-romaanin Pientä säätöä28.5.2019 08:00:00 EESTTiedote

Tammi julkaisee syksyllä 2019 ensimmäisenä kustantamona Suomessa nuorille suunnatun, chat-muotoon kirjoitetun kirjan eli chatfiktio-romaanin. Chatfiktio mullistaa käsitykset e-kirjasta tuomalla kirjallisuuden nuorten lukijoiden ulottuville heille tutussa muodossa - videona, jota voi seurata puhelimen ruudulta. Veera Ojolan kirjoittama Pientä säätöä kertoo aidolla ja elämänmakuisella tavalla kolmen lukion ensimmäistä luokkaa käyvän tytön elämästä vaiheessa, jolloin ei olla vielä aikuisia muttei enää lapsiakaan.

Dekkarifestivaalin esiintyjälista on vahvistunut – lavalle nousee myös legendaarinen Juha ”Hermo” Rautaheimo24.4.2019 11:59:47 EESTTiedote

Viidennen kerran järjestettävä Dekkarifestivaali valtaa uuden kotipesänsä Paasitornin laajempana kuin koskaan. Lauantaina 21.9.2019 järjestettävässä tapahtumassa on mukana 10 kustantamoa ja parikymmentä kirjailijaa. Festivaalin järjestää tänäkin vuonna Tammi. Festivaalin päälavalle omat dekkaritähtensä marssittavat Tammen ohella mm. WSOY, Gummerus ja S&S. Tapahtumassa mukana ovat myös luku- ja kuunteluaikapalvelu Storytel sekä Suomen dekkariseura.

Dekkarifestivaali kasvaa ja siirtyy uusiin tiloihin – syksyn kattauksessa jälleen kansainvälisiä tähtivieraita28.2.2019 08:00:00 EETTiedote

Jatkuvasti suosiotaan kasvattava Dekkarifestivaali kokoaa ensi syksynä yhteen dekkarifanit ja kiinnostavimmat rikoskirjailijat jo viidennen kerran. Tänä vuonna tapahtuma saa uudet ja aiempaa suuremmat puitteet Paasitornissa. 21.9.2019 järjestettävän festivaalin ensimmäiset vieraat ovat jo varmistuneet: kotimaisen rikoskirjallisuuden kovimpien nimien lisäksi festivaalin vieraiksi saapuvat ruotsalaiset David Lagercrantz ja dekkaripari Cilla ja Rolf Börjlind.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme