Tammi

Tammi lahjoittaa ilmastovaikuttaja Greta Thunbergin perheen tarinan kaikille kansanedustajille

Jaa
Kansainvälisenä ilmastolakkopäivänä 27.9.2019 Tammi lahjoittaa kansanedustajille teoksen Sydämen asioita – Perhe ja planeetta kriisissä. Kirjan on kirjoittanut nuori ilmastovaikuttaja Greta Thunberg yhdessä perheensä kanssa.
Sydämen asioita, kansi
Sydämen asioita, kansi

”Tämän ajankohtaisempaa kirjaa ilmastokriisistä ei ole. Tämä teos pitää kaikkien lukea, jotta ymmärrämme, mistä Greta maailman päättäjille puhuu. Siksi haluamme lahjoittaa teoksen Suomen päättäjille”, sanoo toimitusjohtaja Timo Julkunen.

”Gretan kasvutarina näyttää konkreettisesti, miksi planeetan kriisi on yksilön kriisi ja miksi ilmastonmuutoksessa ei ole ulkopuolisia. Erityisen mieleenpainuvaa kirjassa on Gretan äidin kuvaus siitä, miksi planeetan ja ihmisten loppuunpalamisen taustalla on yhteisiä syitä. Kansanedustajille on hyödyllistä lukea myös, miten apua tarvitseva lapsi ja nuori voi jäädä vaille apua vanhempien aktiivisuudesta ja varallisuudesta riippumatta”, sanoo Eduskunnan kirjapiirin vetäjä, kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yhteydenotot:
Reetta Miettinen
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Werner Söderström Osakeyhtiö
+358 40 8344 340
reetta.miettinen@wsoy.fi

Kuvat

Sydämen asioita, kansi
Sydämen asioita, kansi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tammi
Tammi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 HELSINKI

010 5060 300http://www.tammi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tammi

Ukrainalainen lastenkirja Ilmahälytysten lapset kuvaa lasten kokemusta sodasta21.2.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Ukrainalaisen Larysa Denysenkon toinen suomennettu lastenkirja Ilmahälytysten lapset on syntynyt Kiovassa ilmahälytysten soidessa. Se näyttää, millaista on elää lapsena sodan keskellä, mutta myös sen, miten ihmisten keskinäinen tuki ja yhteys pitävät toivoa yllä. Teoksen ilmestyessä 24.2. Ukrainan sodan alkamisesta tulee täyteen vuosi. Keväällä 2022 Tammi julkaisi Denysenkon kirjan Maja ja ystävät Ukrainan lasten auttamiseksi. Myös uuden kirjan tuotto ohjataan Suomen Unicefin kautta lyhentämättömänä ukrainalaislasten hyväksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme