Pirkanmaan hyvinvointialue

Tampereella Nekalan hammashoitolan toiminta päättyy

Jaa
Tampereen kaupungin vuoden 2021 palvelu- ja vuosisuunnitelman mukaisesti Nekalan entisessä koulurakennuksessa sijaitsevan Nekalan hammashoitolan toiminta päättyy 20.2.2022. Koulun ja kirjaston toiminta tässä remontoitavassa rakennuksessa loppui jo vuonna 2018.

Asiakkaat saavat jatkossa hoitoa Tampereen muista hammashoitoloista. Huoltajat varaavat ajanvarauskehotuksen saatuaan vastaanottoajan lapselleen kuten ennenkin sähköisen ajanvarauksen kautta.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja medialle:


Minna Luoto, toimialuejohtaja
puhelin 044 472 2940, minna.luoto@pirha.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Henkilökohtaisen avun käyttäjien kannattaa varautua ensi viikon lakkoon2.6.2023 07:55:00 EEST | Tiedote

JHL on antanut henkilökohtaisten avustajien lakkovaroituksen ajalle 6.-12.6.2023. Lakko koskee niitä henkilökohtaisen avun käyttäjiä, jotka kuuluvat työnantajina Heta-liittoon ja joiden henkilökohtaisen avustajan tehtävät ovat palkkaryhmässä A. Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa neuvontaa ja ohjausta, jos työtaistelu uhkaa henkilökohtaisen avun käyttäjän henkeä tai terveyttä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme