Restel OyRestel Oy

Tampereen rautatieaseman uusi ravintola on nyt avoinna

Jaa

RESTELIN UUSIN RAVINTOLA ASEMAMESTARI ON VIIHTYISÄ PYSÄHDYSPAIKKA TAMPEREEN RAUTATIEASEMAN HISTORIALLISESSA MILJÖÖSSÄ

Suomen toiseksi vilkkain rautatieasema on nyt saanut uuden, viihtyisän hengähdyspaikan nopeaan piipahdukseen tai pidempään viihtymiseen. Restelin operoima Asemamestari panostaa erityisesti laajaan ja laadukkaaseen juomalistaan. Olutlistalta löytyy laajasti paikallisia tuotteita ja pienpanimoita, viinilista on huolellisesti mietitty ja alkoholittomien juomien valikoima on niin ikään laaja.

“Haluamme panostaa laadukkaaseen juomavalikoimaan ja välittömään tunnelmaan. Halutessaan juomavalikoimamme tuotteita voi hankkia myös kotiin vietäväksi,” ravintolapäällikkö Marko Sirén kertoo.

Sirén on erityisen innoissaan ravintolan puitteista.

“Hienoa päästä toimimaan näin hienoon ja historialliseen ympäristöön Tampereen Rautatieasemalle. Paikka sopii hyvin niin junamatkustajille kuin tamperelaisille, ja haluamme tarjota asiakkaillemme viihtyisän hengähdyspaikan aseman vilskeessä.”, Sirén sanoo.

Ravintolassa onkin huomioitu esimerkiksi läppärityöläisten tarpeet varaamalla pöytien yhteyteen runsaasti pistokepaikkoja etätyöskentelyyn.

Asemamestari on avoinna joka päivä klo 9–18 Tampereen Rautatieasemalla, osoitteessa Rautatienkatu 25, 33100 Tampere. Aukioloaikoja tarkennetaan koronarajoitusten muuttuessa.

Asemamestari Tampere kuuluu Hemingway´s ketjun juomaravintoloihin. Hemingway’s-ketjun 14 ravintolaa eri puolilla Suomea ovat mukavia olohuoneita, joissa on tilaa keskustelulle. Leppoisa ilmapiiri, ystävällinen palvelu ja laaja juomavalikoima takaavat viihtymisesi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ravintolapäällikkö Marko Sirén
Asemamestari Tampere, Restel Ravintolat Oy
Puh. 040 754 9275

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Restel Oy

Restel on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa työllistäen noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Restel valmentaa nuoria myös tulevaan työelämään22.6.2021 12:00:00 EEST | Uutinen

Vuonna 2020 alkaneessa Burger Kingin ja Diakonissalaitoksen yhteisessä Yhdessä työhön -hankkeessa on ollut tavoitteena helpottaa nuorten työhön pääsemistä ja samalla parantaa heidän työelämätaitojansa. Kohderyhmänä ovat olleet erityisesti heikossa asemassa olevat nuoret. ”Haluamme oikeasti kuunnella nuoria ja ymmärtää heidän erityistarpeitaan työpaikoilla, siksi lähdimme mukaan hankkeeseen”, kertoo Restelin ketjujohtaja Siru Kalpio. Ravintolatoimija Restelin Burger King -ketjussa työskentelee paljon työelämän ensikertalaisia. Tämä on tiedostettu yhtiössä jo pitkään ja sen takia nuoria on valmennettu myös pikaruokaravintolauran jälkeiseen työelämään. Restelissä on tahtoa luoda jokaiselle yhtiön ravintoloista eteenpäin työelämään lähtevälle nuorelle hyvät edellytykset menestyä kaikenlaisissa töissä ja työyhteisöissä. Ravintolaympäristö on oivallinen paikka harjoitella taitoja, joita tarvitaan myös muualla; asiakaspalvelun, myynnin, tiimityöskentelyn ja johtamisen osaamisesta on hyötyä al

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme