GoGolf Oy

Tampereen seudulle avattiin golfaajien uusi olohuone: GoGolf-elämyskeskuksesta löytyy kaikki mistä golfari voi unelmoida 

Jaa
Nokialle avattiin 11.11.2021 GoGolf Lounge Tampere-viihdekeskus, jossa yhdistyvät Euroopan suurin golfin erikoisliike ja sisäharjoittelutilat ravintolapalveluineen. Kyseessä on miljoonaluokan investointi ja yksi golftoimialan kärkihankkeista koko Suomessa. Golfin ystävien lisäksi uusi keskus palvelee jatkossa myös padelin harrastajia ja laajemminkin suurta yleisöä monipuolisten ravintola- ja kahvilapalvelujen ansiosta.
Nokialle avattiin 11.11.2021 GoGolf Lounge Tampere-viihdekeskus, jossa yhdistyvät Euroopan suurin golfin erikoisliike ja sisäharjoittelutilat ravintolapalveluineen.
Nokialle avattiin 11.11.2021 GoGolf Lounge Tampere-viihdekeskus, jossa yhdistyvät Euroopan suurin golfin erikoisliike ja sisäharjoittelutilat ravintolapalveluineen.

GoGolf Oy
Lehdistötiedote 12.11.2021 klo 8.30

  

Suomen nopeimmin kasvava golftoimija GoGolf juhli 11.11.2021 uuden 6 000 neliömetrin laajuisen viihdekeskuksen avajaisia Nokialla. Keskus palvelee Pirkanmaan talousalueella voimakkaasti kasvussa olevaa golfareiden joukkoa ja heidän perheitään. Keskuksen yhteyteen valmistuu lisäksi neljä padel-kenttää.

Tiloissa toimii myös Tampereelta lähtöisin oleva Golf Sky -myymäläketju ja sen liike on 2 000 neliömetrillään Suomen suurin golfin erikoismyymälä. Golf Skylle valmistui keskuksen yhteyteen lisäksi keskusvarasto, joka palvelee verkkokaupan asiakkaita ympäri vuorokauden.

– Tampereen alueen golfin sisäharjoittelufasiliteeteista on ollut huutava pulaa, johon voimme nyt tuoda helpotusta. Uuden sisäharjoittelukeskuksen ansiosta golfista tulee selkeästi ympärivuotinen harrastus ja kaukana ovat ajat, jolloin golfarit harjoittelivat talvella karuissa tehdashalleissa pilkkihaalareissa. Viihdekeskuksen modernit lyöntisimulaattorit ja laadukkaat tekonurmimateriaalit tuovat realistisen pelituntuman sekä lyöntiin että lähipeliin, liiketoimintajohtaja Mikael Hästbacka sanoo.

GoGolf Lounge Tampereella on yhteensä kahdeksan Trackman-lyöntisimulaattoria. Näistä kaksi sijoitetaan erillisiin vip-huoneisiin, joita myös yritykset voivat varata kokouskäyttöön. 

– Trackman-simulaattoreita hyödynnetään myös Golf Skyn mailaräätälöinneissä, jotka ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan, kertoo Golf Skyn toimitusjohtaja ja perustaja Mikko Asonen

Sisäharjoittelukeskukseen on myös rakennettu yli 200 neliömetrin lähipelialue, jonka pinnanmuodot on suunniteltu yhdessä GoGolfin päävalmentajan, PGA PRO Timo Karvisen kanssa.

– Puttiviheriön kallistukset palvelevat myös tavoitteellisia golfaajia ja maamme johtavia kilpapelaajia. Lyöntipaikkoja on yhteensä 20, minkä ansiosta voimme jatkossa tarjota myös ryhmävalmennuksia. Olemme luoneet tähän täysin uuden konseptin, jossa jokaiselle osallistujalle luodaan oma kehityssuunnitelma talven ajaksi, Karvinen kuvailee.

– Trackman-golfsimulaattoreiden ansiosta meillä voi pelata 150 ulkomaista golfkenttää tai harjoitella golf-swingiä samalla lyöntisimulaattorilla, jota maailman parhaat golf-ammattilaiset käyttävät päivittäin. Padel-kentissä luotamme MejorSetin kilpakenttiin, GoGolfin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki sanoo.

Uusi viihdekeskus ei tavoittele asiakkaikseen vain pelkästään golfareita, vaan pyrkii tarjoamaan elämyksiä myös golfiin tai padeliin vihkiytymättömille.

– Loungemme yhteydessä toimii Lavazza-kahvila ja golfhenkinen sporttibaari, jonne kaikki ovat tervetulleita. Uskommekin, että keskuksesta tulee suosittu koko kansan kohtaamispaikka ja erilaisten yritystilaisuuksien pitopaikka. Toki haluamme tarjota uusille harrastajille matalan kynnyksen kokeilla golfia tai padelia, Mikko Asonen sanoo. 

GoGolf Lounge Tampere toimii osoitteessa Juhansuonkatu 6. Se työllistää Tampereen seudulla 25 henkilöä.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Tampereen Golf Sky ja GoGolf Lounge on miljoonaluokan investointi. Haastattelussa GoGolfin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Golf Skyn toimitusjohtaja ja perustaja Mikko Asonen
s-posti: mikko.asonen@golfsky.fi
p. 050 360 0066


GoGolf Operations Oy:n Senior Vice President Mikael Hästbacka
s-posti: mikael.hastbacka@gogolf.fi
p. 040 5553 222

Kuvat

Nokialle avattiin 11.11.2021 GoGolf Lounge Tampere-viihdekeskus, jossa yhdistyvät Euroopan suurin golfin erikoisliike ja sisäharjoittelutilat ravintolapalveluineen.
Nokialle avattiin 11.11.2021 GoGolf Lounge Tampere-viihdekeskus, jossa yhdistyvät Euroopan suurin golfin erikoisliike ja sisäharjoittelutilat ravintolapalveluineen.
Lataa
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

GoGolf Oy
GoGolf Oy
Ylipistonkatu 5, 8krs
00100 Helsinki

http://www.gogolf.fi

GoGolf – Golfpalveluja, joita asiakkaamme rakastavat

GoGolf on voimakkaasti kasvavalla golfmarkkinalla toimiva kasvuyhtiö ja toimialan innovatiivinen uudistaja. Ainutlaatuinen liiketoimintakonseptimme perustuu yli 50 000 pelaajasta muodostuvan yhteisön palvelemiseen. Konseptimme mahdollistaa lajin harrastamisen helppouden ja kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme sekä synergiahyötyjä yhtiöllemme.

GoGolf-konserniin kuuluvat media- ja verkkokauppa GoGolf, Golf Sky -välineketju, sisä- ja ulkoharjoittelukeskuksia sekä useita golfkenttiä: Kurk Hills, Peuramaa, Isosaari, Hirvensalo ja Vuosaari. Tuotamme vuosittain myös lukuisia tapahtumia, olemme Suomen suurin golfopetusta tarjoava yhtiö ja harrastustoiminnan ympärivuotinen mahdollistaja. GoGolf-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli yli 16 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa työskentelee yli 140 henkilöä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta GoGolf Oy

GoGolf-konserniin kuuluvan Golf Skyn toimitusjohtajaksi Jarno Kivinen – Mikko Asonen vastaa jatkossa yrityksen kehittämisestä14.3.2022 11:00:00 EET | Tiedote

GoGolf Oy Lehdistötiedote Julkaisuvapaa 14.3.2022 klo 11.00 Jarno Kivinen on nimitetty Golf Sky Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2022 alkaen. Yrityksen perustaja Mikko Asonen jatkaa Golf Skyn kehitysjohtajana ja GoGolf Oy:n hallituksen jäsenenä. Kokenut kaupan alan ammattilainen Jarno Kivinen (OTK) on Golf Sky Oy:n uusi toimitusjohtaja. Kivinen on aiemmin työskennellyt pitkään esimerkiksi Kesko Oyj:ssä erilaisissa johtotehtävissä (vuosina 2011–2018), muun muassa rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialalla johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Viimeksi hän toimi toimitusjohtajana Greenlux Finland Oy:ssä, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia LED-valaisimia. Kivinen, 48, on pelannut golfia 80-luvun lopulta lähtien. Harrastuksen myötä hän tuntee entuudestaan hyvin Golf Skyn ja GoGolfin asiakkaan näkökulmasta. Golf Sky on osa GoGolf-konsernia. ”Golf Skylla on markkinoiden laajin valikoima, luotettava ja helppokäyttöinen verkkokauppa sekä innostunut ja osaava tiimi palvelemassa asiakk

Voimakkaasti kasvava GoGolf selvittää mahdollisuuksia listautua Nasdaq First North -markkinapaikalle14.2.2022 08:30:00 EET | Tiedote

GoGolf Oy Lehdistötiedote 14.2.2022 klo 8.30 GoGolf Oy:n (”GoGolf”, ”Yhtiö”) hallitus on käynnistänyt selvitystyön, jonka tavoitteena on selvittää mahdollisuuksia toteuttaa listautumisanti ja listautua Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle vuoden 2022 aikana. Mahdollisen listautumisannin ja listautumisen tavoitteena on tukea GoGolfin kasvustrategian toteuttamista. GoGolf on golfmarkkinalla toimiva kasvuyhtiö ja Suomen suurin golfalan toimija liikevaihdolla, henkilö- ja pelaajamäärällä mitattuna. Yhtiö perustettiin vuonna 2010 tavoitteenaan uudistaa golfmarkkinan perinteisiä toimintatapoja sekä tehdä golfin harrastamisesta helpompaa, rennompaa ja joustavampaa. Golfblogina alkunsa saanut toiminta kehittyi nopeasti laajemmaksi mediaksi keräten samalla ympärilleen yli 40 000 pelaajasta muodostuvan yhteisön. Tänä päivänä Yhtiön liiketoiminta on jakautunut kahteen liiketoiminta-alueeseen. GoGolf Finland on keskittynyt golfkenttien, harjoitusalueiden ja sisäharjoittelupai

GoGolf ja GolfStar kehittävät golfalaa Itämeren molemmin puolin24.11.2021 14:00:00 EET | Tiedote

GoGolf Group Lehdistötiedote julkaistavissa 24.11.2021 klo 14.00 Suomen suurin golftoimija GoGolf on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Pohjoismaiden suurimman golfkenttäkonsernin GolfStarin kanssa. GoGolf ja GolfStar kehittävät yhdessä pohjoismaisten golfpelaajien mahdollisuuksia pelata golfia ympäri vuoden. GoGolfin ja GolfStarin yhteistyö avaa uusia pelimahdollisuuksia heidän asiakkailleen. Jatkossa GoGolfin pelioikeusjäsenet voivat pelata esimerkiksi viikonloppuloman aikana veloituksetta pelioikeutensa ehdoilla yhteensä 19 kentällä Tukholman ympäristössä ja vastaavasti GolfStarin pelaajat voivat pelata 9 kentällä Suomessa. – Viemme golfin uuteen aikakauteen ja jatkamme golfalan mullistamista sekä vanhojen näkökantojen muuttamista. Golfarit saavat uusia valintamahdollisuuksia ja pääsevät lisäksi pelaamaan ympäri vuoden. Missionamme on tehdä golfin harrastamisesta helpompaa, rennompaa ja joustavampaa, toteaa GoGolfin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki. Ruotsi on yksi maailman johta