Veikkaus

Tamperelaisnainen nappasi viisi oikein Eurojackpotista – ”Äiti, sinä voitit puoli miljoonaa”

Jaa

Tamperelaisnaisella kävi hyvä onni maaliskuussa, kun hänen Eurojackpot-rivinsä toi kierroksen ainoalla 5+0-tuloksella puoli miljoonaa euroa (kierros 11/2018). Suurvoitto tuli muutaman pienemmän voiton putken huipennuksena ja yllätti täysin.

Rouva kertoo, että voiton taustalla oli jo muutama aikaisempi voitto, jotka hän sai Lotosta ja Kenosta.

- Kun voittoja tuli, tein uusia pelejä. Tuntui siltä, että onneni jo käytetty, mutta tein silti vielä kymmenen riviä Eurojackpotia Sokos Herkussa.

Kun nainen tarkisti tositettaan lauantaiaamuna, hän löysi yhdestä rivistä kolme oikein ja alkoi tutkia aamun Aamulehden tuloksista, mitä sillä voittaa. Hän haki katseellaan samalla sitä, olisiko osumassa lisäksi vielä tähtinumeroita.

- Sitten aloin katsoa tarkemmin, ja rivissä olikin viisi oikein. En uskonut, joten soitin pojalleni, kertoo voittaja lauantaiaamusta, joka todella jäi mieleen.

Poika tarkisti mobiilisovelluksellaan rivin, ja sanoi puhelimessa legendaariset sanat:

- Äiti, sinä voitit puoli miljoonaa!

Pikkutyttönä saadulla voitolla ostettu korituoli palvelee vieläkin

Eläkeikää lähestyvä voittaja on saanut kerran aiemminkin ison voiton. Hänen isällään oli tapana pelata Vakiota ja omistaa sarakkeita lapsilleen.

- Voitin 12-vuotiaana 700 markkaa ja se oli iso raha silloin. Ostin korituolin, peilipöydän ja sängyn. Ne ovat vieläkin olemassa, vaikka ovatkin saaneet uudet käyttäjät.

Voittaja ei ehtinyt pelata Eurojackpotia monta kertaa ennen kuin jo tärppäsi.

- Ne kerrat ovat ehkä tässä, hän sanoo ja levittää yhden käden sormensa. Isä pelasi kyllä ahkerasti ihan viimeisiin vuosiin saakka, hän muistelee.

Matkustelua ja harrastuksia

Voitossa oli tamperelaista tuuria mukana, vaikka voittosumma ei kohonnutkaan viime vuoden Tampereen jättipottien (87 milj. euroa ja 46,5 milj. euroa) tasolle. Kierroksella nimittäin löytyi vain yksi ainoa 5+0-tulos. Sillä sai 514 131,60 euroa. Se on edelleen vuoden suurin 5+0-voitto. Joskus näillä kolmannen voittoluokan osumilla saa tyytyä alle 100 000 euroonkin, sillä useimmiten osumia on useita.

- Voittoa juhlistettiin poksauttamalla skumppapullo. Otetiin sitten vielä kyllä illalla parit konjakitkin, voittaja muistelee illan kulkua.

Voittotosite pysyi hyvin tallessa työpöydän laatikossa, eivätkä yöunetkaan menneet.

- Voittosumma on kohtuullinen. Satsaamme varmaankin harrastustiloihin ja hankimme kenties sijoitusasuntoja. Olemme matkustelleet paljon muutenkin, mutta voitto voi hieman muuttaa matkustamisen tapaa, vihjaa voittaja.

Toimituksille tiedoksi: Voittaja ei anna lisätietoja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus