Restamax OyjRestamax Oyj

Tänään aukeava Dark Room: Ihmiskoe on tiettävästi Suomen ensimmäinen täysin pimeä pakopelihuone – ja takuulla hengästyttävän intensiivinen kokemus

Jaa

Restamaxin tytäryhtiö Poolmax Oy toi Tampereen Run Out -pakopelien yhteyteen uudenlaisen pakopelielämyksen, jossa on karattava sysipimeästä mielisairaalasta pelkkien ääniohjeiden perusteella. Paon on onnistuttava tunnin aikarajan puitteissa.

Dark Room: Ihmiskoe haastaa pelaajat ennennäkemättömällä tavalla.
Dark Room: Ihmiskoe haastaa pelaajat ennennäkemättömällä tavalla.

Et pysty käyttämään käsiäsi. Kaikki on pilkkopimeää. Kuulet vain oman hengityksesi. Onko huoneessa joku? Pyydät apua ystävältäsi, mutta tämä ei voi liikkua. Sitten kuulet jotain muuta.

- Dark Room: Ihmiskoe -pelissä toimitaan kuulo- ja tuntoaistin varassa. On mielenkiintoista kokea, miten muut aistit terävöityvät, kun ei näe mitään. Jokaisesta henkäyksestäkin tulee merkityksellinen ja ympärillä olevien ihmisten mielentilan aistii, Poolmaxin toimitusjohtaja Hannu Lahtinen kuvailee.

”Ei heikkohermoisille”

Peliympäristönä on mielisairaala ja teemaa on hyödynnetty hyvin todentuntuisesti. Kokemuksen käydessä liian intensiiviseksi, leikin voi jättää kesken. Lahtinen haluaa säilyttää yllätyksellisyyden, eikä paljasta uutuuspakohuoneen yksityiskohtia.

- Dark Room: Ihmiskoe on nimensä veroinen ja testaa kovimmankin konkarin pelkoja ja paineensietokykyä – muun muassa aluksi pelaajat sidotaan tiukasti kiinni. Aistien merkityksellisyyden lisäksi erona perinteiseen pakopelihuoneeseen on pilkkopimeässä ajantajun katoaminen. Mikäli ahdistus käy liian suureksi, koettelemus on mahdollista keskeyttää turvasanalla, Lahtinen kertoo.

Peliin osallistutaan 2–6 hengen ryhmissä. Dark Room: Ihmiskoe on tiettävästi ainoa täysin pimeässä koettava pakopeli Suomessa ja se avataan torstaina 29.3.2018. Elämyksen alaikäraja on 18 vuotta. Dark Room: Ihmiskoe- sekä Run Out -pakopelihuoneet palvelevat asiakkaita varausten mukaan ja ovat avoinna myös pääsiäisen pyhinä.

Dark Room: Ihmiskoe (K18)
Puutarhakatu 21, Tampere (Run Outin yhteydessä)
Varaukset: puh. 0100 5549

Lisätietoja:

Hannu Lahtinen, toimitusjohtaja, Poolmax Oy, hannu.lahtinen@ravintola.fi, puh. +358 40 513 4300

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ravintola.fi
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 130 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2017 liikevaihto oli 185,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 22,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 250 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy työllistää kuukausittain noin 9 000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi

 

Avainsanat

Kuvat

Dark Room: Ihmiskoe haastaa pelaajat ennennäkemättömällä tavalla.
Dark Room: Ihmiskoe haastaa pelaajat ennennäkemättömällä tavalla.
Lataa
Logo: Dark Room: Ihmiskoe
Logo: Dark Room: Ihmiskoe
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restamax Oyj
Restamax Oyj
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 TAMPERE


Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 130 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2017 liikevaihto oli 185,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 22,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 250 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy työllistää kuukausittain noin 9 000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restamax Oyj

Maailman suurin Happy Hour -tempaus saa jatkoa – Restamax järjestää Suomen suurimman afterworkin keskiviikkona 9.5.7.5.2018 10:00Tiedote

Restamax houkuttelee suomalaisia viihtymään joukolla ravintoloihinsa työpäivän päätteeksi, kun keskiviikkona 9.5. klo 16–18 järjestetään ensimmäistä kertaa Suomen suurin afterwork. Tapahtumaan osallistuu ravintoloita ympäri maan erilaisin tarjouksin. Tempauksen tarkoituksena on elävöittää suomalaista afterwork-kulttuuria, rohkaista ihmisiä kokeilemaan uusia ravintoloita sekä kannustaa työyhteisöjä viihtymään yhdessä myös työajan ulkopuolella.

Restamax ja Royal Ravintolat yhdistyvät – Yksi Pohjoismaiden suurimmista ravintolakonserneista syntyy12.4.2018 08:05Tiedote

Restamax Oyj (”Restamax”) sekä Intera Fund II Ky (”Intera”) ja muut RR Holding Oy:n osakkeenomistajat ovat allekirjoittaneet kauppasopimuksen 11.4.2018, jonka myötä Restamax ostaa koko RR Holding Oy:n (”Royal Ravintolat”) osakekannan, ja samalla Royal Ravintoloiden omistajat ja avainhenkilöt tekevät sijoituksen Restamaxiin. Kaupan toteutus on ehdollinen Restamaxin yhtiökokouksen päätöksille osakeannista sekä käteiskauppahinnan rahoituksen järjestämiselle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme