Restamax OyjRestamax Oyj

Tänään aukeava Dark Room: Ihmiskoe on tiettävästi Suomen ensimmäinen täysin pimeä pakopelihuone – ja takuulla hengästyttävän intensiivinen kokemus

Jaa

Restamaxin tytäryhtiö Poolmax Oy toi Tampereen Run Out -pakopelien yhteyteen uudenlaisen pakopelielämyksen, jossa on karattava sysipimeästä mielisairaalasta pelkkien ääniohjeiden perusteella. Paon on onnistuttava tunnin aikarajan puitteissa.

Dark Room: Ihmiskoe haastaa pelaajat ennennäkemättömällä tavalla.
Dark Room: Ihmiskoe haastaa pelaajat ennennäkemättömällä tavalla.

Et pysty käyttämään käsiäsi. Kaikki on pilkkopimeää. Kuulet vain oman hengityksesi. Onko huoneessa joku? Pyydät apua ystävältäsi, mutta tämä ei voi liikkua. Sitten kuulet jotain muuta.

- Dark Room: Ihmiskoe -pelissä toimitaan kuulo- ja tuntoaistin varassa. On mielenkiintoista kokea, miten muut aistit terävöityvät, kun ei näe mitään. Jokaisesta henkäyksestäkin tulee merkityksellinen ja ympärillä olevien ihmisten mielentilan aistii, Poolmaxin toimitusjohtaja Hannu Lahtinen kuvailee.

”Ei heikkohermoisille”

Peliympäristönä on mielisairaala ja teemaa on hyödynnetty hyvin todentuntuisesti. Kokemuksen käydessä liian intensiiviseksi, leikin voi jättää kesken. Lahtinen haluaa säilyttää yllätyksellisyyden, eikä paljasta uutuuspakohuoneen yksityiskohtia.

- Dark Room: Ihmiskoe on nimensä veroinen ja testaa kovimmankin konkarin pelkoja ja paineensietokykyä – muun muassa aluksi pelaajat sidotaan tiukasti kiinni. Aistien merkityksellisyyden lisäksi erona perinteiseen pakopelihuoneeseen on pilkkopimeässä ajantajun katoaminen. Mikäli ahdistus käy liian suureksi, koettelemus on mahdollista keskeyttää turvasanalla, Lahtinen kertoo.

Peliin osallistutaan 2–6 hengen ryhmissä. Dark Room: Ihmiskoe on tiettävästi ainoa täysin pimeässä koettava pakopeli Suomessa ja se avataan torstaina 29.3.2018. Elämyksen alaikäraja on 18 vuotta. Dark Room: Ihmiskoe- sekä Run Out -pakopelihuoneet palvelevat asiakkaita varausten mukaan ja ovat avoinna myös pääsiäisen pyhinä.

Dark Room: Ihmiskoe (K18)
Puutarhakatu 21, Tampere (Run Outin yhteydessä)
Varaukset: puh. 0100 5549

Lisätietoja:

Hannu Lahtinen, toimitusjohtaja, Poolmax Oy, hannu.lahtinen@ravintola.fi, puh. +358 40 513 4300

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ravintola.fi
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 130 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2017 liikevaihto oli 185,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 22,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 250 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy työllistää kuukausittain noin 9 000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi

 

Avainsanat

Kuvat

Dark Room: Ihmiskoe haastaa pelaajat ennennäkemättömällä tavalla.
Dark Room: Ihmiskoe haastaa pelaajat ennennäkemättömällä tavalla.
Lataa
Logo: Dark Room: Ihmiskoe
Logo: Dark Room: Ihmiskoe
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restamax Oyj
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 TAMPERE


Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 130 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2017 liikevaihto oli 185,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 22,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 250 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy työllistää kuukausittain noin 9 000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restamax Oyj

Restamaxista NoHo Partners – Uusia avauksia Pohjois-Eurooppaan ja tavoitteena yli 600 miljoonan euron liikevaihto27.11.2018 08:00:00 EET | Tiedote

Restamax Oyj muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi. NoHo Partners syntyy sanoista Nordic Hospitality Partners, jotka viestivät yhtiön vahvuuksista ja identiteetistä entistä paremmin. Yhtiö on samalla päivittänyt strategiansa ja keskipitkän aikavälin tavoitteensa ja tavoittelee yli 600 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2021 loppuun mennessä.

Raumalla ravintola Sinisoihtu lopettaa toimintansa osana Restamaxin kannattavuusohjelmaa9.11.2018 14:00:00 EET | Tiedote

Restamax Oyj:llä on parhaillaan käynnissä lyhyen aikavälin kannattavuusohjelma, joka keskittyy yhtiön yksikköportfolion saneeraukseen. Ravintolat, joiden kannattavuus ei täytä yhtiön tavoitetasoa ja joilla ei nähdä riittävän hyviä olosuhteita vuokrasopimuksen ja konseptin näkökulmasta, on myyty tai lopetettu. Yksi saneeratuista ravintoloista on raumalainen Sinisoihtu, jonka liiketoiminnan Restamaxin tytäryhtiö Bistromax Oy osti keväällä 2017. Sinisoihtu lopettaa toimintansa 22.12.2018. Vuokranantajan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan Sinisoihdun liiketilat poistetaan kokonaan ravintolakäytöstä ja tilalle etsitään muuta liiketoimintaa. Restamax aloitti ravintolaportfolion saneerauksen vuoden kolmannella kvartaalilla ja se saatetaan loppuun vuoden 2018 loppuun mennessä. Jakelu: STT Info Keskeiset tiedotusvälineet www.restamax.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme