Työeläkeyhtiö Elo

Tanja Rokkanen on nimitetty Elon johtavaksi asiantuntijalääkäriksi

Jaa

Tanja Rokkanen, LT ja työterveyshuollon erikoislääkäri, on nimitetty 18.11.2019 alkaen työeläkeyhtiö Elon johtavaksi asiantuntijalääkäriksi.

Tanja Rokkanen tukee asiakkaita työkykyjohtamisessa.
Tanja Rokkanen tukee asiakkaita työkykyjohtamisessa.

Rokkasen työtehtävät Elossa keskittyvät työkyvyttömyyseläkehakemusten ja ammatillisen kuntoutuksen hakemusten ratkaisuihin sekä Elon työkykyjohtamisen palveluiden kehittämiseen ja asiakasyritysten läheiseen tukeen työkykyjohtamisessa. Myös työterveyshuollon ja yritysten konsultointi ja koulutus toimintamallien kehittämisessä ja tiedolla johtamisessa ovat Rokkasen työssä keskeisiä osa-alueita.

Hän raportoi tehtävässään Elon ylilääkäri Liisamari Krügerille.

– Tanja Rokkanen on vahva vakuutuslääketieteen ja työterveyshuollon asiantuntija, jonka erinomainen kokemus työkyvyn tukemisesta tekee hänestä arvokkaan ja kannustavan asiantuntijan Elon asiakkaille. Toivotamme Tanjan tervetulleeksi vahvistamaan Elon asiakaslähtöistä toimintaa ja asiantuntemusta työeläkevakuuttajien kentässä, Krüger toteaa.

Rokkasen aiempaan työkokemukseen kuuluu asiantuntijalääkärin tehtävä työeläkeyhtiö Varmassa sekä osastolääkärin tehtävä A-klinikka Oy:n Päihdesairaalassa.

– Satojen eri kokoisten yritysten konsultaatiot vuosien varrella ovat vahvistaneet näkemystäni siitä, että yritysten työkykyjohtamisessa on edelleen kehitettävää. Vaikka työterveys on yritykselle tärkeä tuki, työkykyjohtamisen pitää olla yrityksen omissa näpeissä. Tavoitteenani on tukea Elon asiakasyrityksiä työkykyjohtamisen ja työterveysyhteistyön kehittämisessä yhdessä muiden elolaisten kanssa, sanoo Rokkanen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tanja Rokkanen tukee asiakkaita työkykyjohtamisessa.
Tanja Rokkanen tukee asiakkaita työkykyjohtamisessa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Työeläkeyhtiö Elo
Työeläkeyhtiö Elo
Revontulentie 7
02100 ESPOO

020 703 50http://www.elo.fi

Olemme Elo, suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Hoidamme asiakkaidemme eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Sijoitusvarat on hyvin hajautettu kansainvälisesti ja eri omaisuusluokkiin. Ne turvaavat eläkkeet ja luovat pohjaa kestäville tuotoille vuosikymmeniksi eteenpäin.

Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Vastaamme noin 520 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme 240 000 eläkkeensaajasta ja 25 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

Elo syntyi 1.1.2014, kun Eläke-Fennia ja LähiTapiola Eläkeyhtiö fuusioituivat. www.elo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Työeläkeyhtiö Elo

Antti Aho jatkaa työeläkeyhtiö Elon hallituksen puheenjohtajana21.1.2020 12:13:17 EETTiedote

Elon hallitus valitsi kokouksessaan 20.1.2020 hallituksen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajat vuodelle 2020. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Aava Terveyspalvelut Oy:n toimitusjohtaja Antti Aho. Elon hallituksen ensimmäisenä varapuheenjohtajana jatkaa 31.3. asti Palvelualojen ammattiliiton Executive Advisor Ann Selin. 1.4. ensimmäisenä varapuheenjohtajana aloittaa Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder. Toisena varapuheenjohtajana jatkaa SOK:n henkilöstöjohtaja Susa Nikula. Hallituksen apuna sen tehtävien hoidossa ovat nimitys- ja palkitsemisvaliokunta sekä tarkastusvaliokunta. Hallituksen puheenjohtajisto muodostaa nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan, ja sen puheenjohtajana toimii hallituksen puheenjohtaja. Tarkastusvaliokunnan jäseninä jatkavat Jari Karlson (pj.), Marjo Matikainen-Kallström ja Niklas Sonkin. Hallituksen jäsenet 1.1.2020 alkaen Antti Aho, toimitusjohtaja, Aava Terveyspalvelut Oy Sture Fjäder, puheenjohtaja, AKAVA Minna Helle, työmarkkinajohtaja, Teknologiateollisuus Jari

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme